*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Buna dimineata la toata lumea! Va invit la si cornuri cu visine!

A facut si Iulia vaccinul de 6 luni, a avut febra 38 - dar cu nurofen a trecut. Are 6800 si 68 cm. Bebeii vostri cat dorm noaptea? Iulia doarme de pe la 9.30 la 9-10 cu o alimentare pe la 4.

mami de Iulia

Neatza!
Galusca mea doarme de la 8.30-9.00 seara pana la 7 dimineata. Se trezeste in jur de 5-6 si mananca putin si mai trage un somnic apoi trezirea definitiva.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Ia uite ce se potrivesc cozonacitele.
Elisa doarme de la 10.30-11.30 seara pana la 10 dimineata cu o masa pe la 6-8 dimineata.
Avem fete cuminti

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Mamiseli si Otilia, oaaaaaaaaa....eu visez la asa ceva...saptaman asta am avut 3, 4, 5 treziri...la 5 dimi trezirea definitiva.. in mod normal se trezeste o data sau de doua ori dar saptamana asta m-a omorat.....

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Kati, pai normal ca s-a trezit si a fost agitat daca l-a durut gingia, are cea mai buna scuza.

Ramo, am admirat-o pe Sara imbujorata si cu niste pulpite , o scumpete de fetita si pare si cumintica foc.
Flowers, adica voi escaladati copacii in timpul furtunii?
Nici noi nu stam prea bine cu spatiul locativ la Bucuresti dar ne-am gandit ca nu vor simti copii acest lucru si uite asa am preferat sa avem bb2 mai repede decat parea posibil. Si nu regretam deloc.
Si eu, si Ana ne-am schimabat, nici nu se putea altfel. O vad ca tanjeste dupa momentele cand eram doar noi doua si incerc sa compensez. De exemplu, imi place sa o iau de la gradinita fara Elisa in brate, asa discutam si noi ce a mai invatat. De la 5 la 6 seara facem o activitate impreuna, colorat/puzzle/jucat. Iar la 6 iesim toate in parc. Si mai apuc cateodata sa-i citesc o poveste seara. Dimineata o duce sotul la gradinita si atunci au ei momentul lor impreuna, iar in we e rasfatata de bunici. Asa ca per ansamblu este bine cum am dres-o, cel putin asa am impresia.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Multumim pt. aprecieri.
Sara e un copil f cuminte, rade intruna si se joaca.Plange doar atunci cand ii e foame, cand ma vede facand lapticul si cu castronelul in mana.
Doareme de la 21:30-22 pana la 7, cand bea lapticul mai multa dormita si apoi somn pana la in pat cu mine.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Vad ca vorbiti de relatia cu primul copil...intr-adevar ceva s-a schimbat odata cu aparitia Caterinei. Rebeca s-a maturizat dintr-o data, pot vorbi foarte multe lucruri cu ea, e domnisoara, se bucura pentru o rochita mai mult decat pentru o papusa, nu mai sta la pupacit numai cand are ea chef, in acelasi timp cere foarte multa atentie pe care o obtine cu orice pret
Am noroc cu bona pentru Caterina, asa ca imi ramane timp suficient doar pentru Rebeca, eu o duc la gradinita dimineata, iar cand o iau la pranz suntem doar noi doua, mai facem cate o escala prin oras/cumparaturi sau venim acasa si ne jucam o ora, apoi papam si nani. Seara, dupa ce vine tati de la servici, avem program toti 4, fara bisericute Iar la culcare, obligatoriu poveste citita de tati sau de mami, ne impartim. Wekendurile sunt cam ale bunicilor

Ramo, dulcica foc Sara, si ce tort frumos i-ati facut
Camelia, am vazut pozele cu Alexandra murdarici la masa
Babyzapi, imi vine sa-l pap tot pe Raphael
Stewie, ce frumos papa Thea pe covorSta foarte bine in funduletz, bravo!!

Caterina doarme de la 21.30-22.30 pana la 7-7.30 dimineata, fara sa se mai trezeasca pentru mancare. I-am scos masa de la ora 4-5 dimineata de vreo 2 saptamani si e muult mai bine.
In perioada asta s-a mai trezit/foit noaptea, ba de la febra, ba de la muci, ba de la gingii dureroase....dar adoarme repede inapoi daca o iau putin in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Am mai pus poze din we aici
Sunt cam multe dar duminica cum a fost tare frumoasa vremea, am mers pe o mini croaziera si erau niste peisaje absolut mirifice asa ca nu ne-am putut abtine.

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Flowers, nu-s neaparat stangace...adica unele lucruri le fac cu stanga, de scris scriu cu dreapta... nici eu nu mai stiu cum sunt, da' oricum nici daca-i dau cu dreapta nu scapa nemurdarita asa ca... ii dau cum apuc .
Olivia26, da, ai dreptate... oricum, daca pana acum o alintam Bobo (de la bobocel) acum s-ar putea sa schimbam la "Haplea"
Lauramiron

Vorbiti de relatia cu primul copil dupa venirea celui de-al doilea. Interesant subiect pentru mine, pentru eu initial ziceam ca vreau 2 copilasi, iar dupa ce am nascut-o senzatia pe care am avut-o a fost ca trebuie sa fiu doar a ei, ca nu e cinstit sa ma imparta cu nimeni, eu sunt mamica ei si doar a ei ... intre timp mi-am mai revenit si ma gandesc serios la bb2, candva prin 2010-2011 .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Sa va traiasca cozonaca! Foarte frumoase pozele... voi ati fost mai smecheri ati comandat jumatatea de tort....
Sara e o dulceata!

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007
Aseara, cand a inceput furtuna noi ne pozam cu tortuletul.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Am mai pus poze din we aici
Sunt cam multe dar duminica cum a fost tare frumoasa vremea, am mers pe o mini croaziera si erau niste peisaje absolut mirifice asa ca nu ne-am putut abtine.

Le-am dovedit pe toate. Ce locuri mirifice. Dar nici cu Romanica noastra nu mi-e rusine. Am trecut asta toamna prin defileul pe unde trec tot timpul in drum spre ai mei, copaci in toate culorile, piscuri samete, apa, nemaipomenit. Si-am avut o revelatie: daca le vedeam toate astea intr-o alta tara... eram pe spate. Oare de ce?

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna mamicutelor!
Am fost si noi la controlul de 7 luni acum 2 zile si stam foarte bine: are 8780g si 71 cm, adica a luat 580g si 1 cm de luna trecuta.
Cu diversificarea, clar a avut ceva zilele alea...de vreme de 2 saptamani fusese ok si 4-5 zile nu.. Acum si-a revenit! Papa bine fructele, iar de 2 zile am inceput si cu legumele si momentan le mananca foarte bine si pe astea.
E tot stirb si-l chinuie gingiile in unele zile. Aseara, s-a culcat ca de obicei la 21 si pe la 22 urla de numai..si a tinut-o asa vreo 30 de minute, dupa care a cazut lemn. Nu i-a trebuit nici mancare, nici plimbat, nimic. Acum 2 zile am patit asta pe la ora 24.
A inceput sa se tarasca si el cand tine mortis sa ajunga sa puna mana pe ceva. E asa haios, trage de toate, patura sau ce e in drum..sa se ajute sa inainteze.
Cel mai mult rade cu David. Afara avem 2 reprize de iesit si doarme la amandoua. I-au ramas doar 2 reprize de nanic peste zi care insumeaza cam 2-3 ore. E vioi, curios, taaare vorbaret. In continuare scandeaza "ma, ma-ma (dar fara directie), apa (si abia de stie ce e aia), ba, mba" Ii place foarte mult sa se auda si sunt tare curioasa sa-l vad mai incolo cat de repede va vorbi, mai ales ca David a vorbit foarte greu si nu-mi aduc aminte sa-l fi auzit la 7 luni asa.

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput