*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*
Raspunsuri - Pagina 10
Mirtha spune:
Vazut poze botez. Mai criminala in cristelnita cu gura pina la urechi !
Poate in iarna asta reusim totusi sa ajungem in Maramures. Tot vrem sa ajungem acolo si tot nimerim prin alte parti.....
Citat: |
citat din mesajul lui alra mersi mersi mersi edit: romania e o tara foarte frumoasa si bucuresti e un oras frumos. mie imi place sa ma plimb in centru in bucuresti si imi pare rau ca nu am apucat sa vad suficient din tara. si noi planuim un concediu cu masina cu fetele mai incolo. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
alra spune:
nu-i asa? se hlizea si preotul si corul
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mirtha spune:
Meiii...madame ...imi faci pofta de botez...zau asa..cu Nicolu tau zimbacios.
Cu Eva si pofta vine micand...nu stiu ce sa mai zic. In seara asta a mincat borcanelul de la Humana fara sa aiba acompaniament la masa. Asa simplu pe nerasuflate. Alta data se mai juca cu maimutoii de pe masa. Are si un sirag de maimutoi legat de sot de laterala scaunului pe care ii tot arunca si ii ridica.
Acum nimic frate.....Singura activitate a fost mincatul pe nerasuflate.
Si crede-ma ca in loc sa imi para bine ca minca mie imi era ciuda. Ca minca borcanel si mincarea mea , la prinz a refuzat-o. Sti nu vreu sa cred ca gatesc atat de infect incat sa prefere borcanelul. Pina acum tot eu i-am gatit si nu am avut niciun refuz. Absolut niciunul. Nu stiu ce se intimpla , sunt destul de frustrata si amarata. Voi vedea zilele astea cum se mai comporta dupa ce pasesz totul. Si parca vad ca nici asta nu e problema. Daca imi mai haleste iara borcanel in halul in care a ingugitat astazi fara sa respire , ma dau cu capul in primul perete care imi iese in cale.
Iar cu greutatea iara e cu dus si intors. Dupa ce ajunsesem in delir de fericire ca scazusem sub 58 am clacat in perioada tratamentului , am mincat haotic ce mi-a picat in gura si...uite-ma iara la 58. Si uite asa...dantuim Maria Ta....
Merg la nani. Maine ma asteapta o zi de proba...
Seara buna fetelor !
citat din mesajul lui alra nu-i asa? se hlizea si preotul si corul ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alina mama de Eva Ioana
elilov3 spune:
Anca si mirtha pai tzitzi mama lor de tzitzi nush um sa inchei alaptatul
solutii fete pt incettul alaptarii!!!!!! va rog
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski
anca_27 spune:
Mirtha, nu te stresa, poate e doar o pasa de-a ei, si daca te mai stresezi si tu, aia e, nu mai faci nimic. Ia-o incetul cum spui cu pasate, cine stie ce i-a casunat. Slabanoago, da ce bine tre sa arati, eu nu m-am mai urcat pe-un cantar demult tare.
A, Alra, mi-am amintit ce vroiam sa scriu (aseara ma gandeam de zor, stiind ca mi-a placut ceva la pozele tale, da nu mai stiam ce, neuron de ... lehuza nu mai sunt, neuron de ....nustiu). Mi-au placut tare strumfelele in rochitele albe, simpl, la fel. Pure. Fte faine.
Sara are senzori. Cum iese unul din noi din casa, la 5 minute se trezeste, indiferent c-a adormit cu 10 min inainte sau cu-o ora. Acu o sapt s-a `razvratit` si ea. Mersesem la cumparaturile pt botez, lista facuta, soatza acasa cu tata si cu ea, eu cu mama-mea in goana prin kaufland, sa ajung la timp acasa, sa duc soatza la faculta, ca na, is soferul de serviciu. Insa socoteala de-acasa..., desi am alergat efectiv prin magazin, n-a mai ramas timp, l-am sunat sa ia un taxi, el imi spune sa stau linistita c-a adormit-o pe zibe, si pleaca el cu ceva. Eu n-am incetinit ritmul stiind ca doar tata e cu ea, el bolnav, merge cu batz, are proteza, cum s-o mai ia si pe ea daca plange.... La 5 minute, eu deja la primul semafor - mai erau vreo 5 - ma suna tata, disperat, ca s-a trezit si urla. O aud in fundal urland, da` intr-un hal cum n-am mai auzit-o vreodata. Il linistesc, ii spun cam ce sa faca ca eu incerc s-ajung rapid. Imi doream cu disperare sa se fi inventat teleportarea.... Si-ncepe goana. Silvia se tinea de usa, eu treceam aproape pe rosu, la ultimul imi venea sa las masina acolo si sa fug pana acasa, erau doar 2 minute pe jos in timp ce secundele erau vreo 90...89...88...in urechi plansul disperat al lui zibe. Totul a durat cam 20-25 de minute. Draga de ea , cand am ajuns, nu mai putea plange, chitcaia ca un sorecutz, tata plangea si el - om in toata firea, nu l-am vazut veci plangand - ca n-a stiut ce sa-i mai faca, c-a leganat-o, ca i-a facut, ca i-a dres, l-am linistit cumva ca nu e vina lui, zibe nu-l stie, il vede o data pe luna, cum sa se simta confortabil cu el, plus ca el era deja stresat. Sarmana ... la o ora inca suspina. Imi blestemam creierul idiot ca n-o luasem cu noi, sa stea in scoica pe carutzul cu cumparaturi si era toata lumea linistita. Greu.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
Eli, auzisem de ceva medicamente, injectii adica, care stopeaza lactatia. Poate fetele stiu.
Aoleu, iar e 11 ... ma duc si eu. Noapte linistita, fetelor!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
alra spune:
eli, incearca sa copiezi paternul diversificarii. mulge mai putin ca de obicei la o masa din zi o vreme, apoi la doua mese din zi (cam 3/4-jumate din cantitatea pe care o scoti normal) si tot asa. cand nu mai simti presiune in sani rareste mesele.
da, sunt si pastile. babyzapi stie sigur ca i le-au dat la spital. vezi cu dr de familie.
anca, rochiile albe eu le-am cumparat. si mie imi plac mult de tot rochiile crosetate sunt facute de maica-mea
mirtha, daca nu mananca ceva nu ii da altceva. mai incearc-o peste juma de ora cu ce nu a mancat, da-i eventual un pic de san intre sa nu inebuneasca de foame ca atunci nu mai coopereaza.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Mirtha spune:
Elli stiu ca Mav , pe undeva mai pe la icneut spunea sa mulgi doar citeva picturi cit sa detensionezi sanul .Numai putin cit sa nu te mai doara dar nu mai golesti sanul. Deocamdata nu m-am informat procesului dar ma retinut sugestia.
Cu tztzssss...naaaahhh..vb. maica-mii : "Pai ca si tie iti place sa stai cu ea la san...acum ce vrei sa mai inteleaga bietul copil." Si adevarul adevarat asta este : dupa ce termina de supt mai stau vreo 20-30 minute cu ea in brate. O las sa molfaie mamelonul.Si savurez...apropierea , tandretea , dependenta , dulceata ei , serenitatea care i se simte in tot corpul cind doarme la pieptul meu....Posibil sa o influentez cumva
Nu stiu , cred ca m-am timpit cumva intre timp !!!!
Cred ca de la urechi mi se trage...
Gataaaaa....plec la naniii.....
citat din mesajul lui elilov3 Anca si mirtha pai tzitzi mama lor de tzitzi nush um sa inchei alaptatul solutii fete pt incettul alaptarii!!!!!! va rog Eliza mami de ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze ******************************************* "Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans. Alexandru Macedonski |
Alina mama de Eva Ioana
bertha spune:
Eli, eu am avut client serios, obsedat de tzitzi si care mai si manca precum un lup. Oricata mancare papa, tot statea la san dupa aceea, astfel incat productia nu a scazut deloc. Am aplicat solutia radicala, intarcat brusc, cu mine acasa. Pt oprirea lactatiei am luat Bromcriptina, despre care auzisem ca da stari de rau, insa eu n-am avut nimic. La sfatul dr, in fiecare seara mulgeam putin sanul sub dus, cat sa-l decongestionez. Nu mai retin cat timp am luat pastilele...cert e ca lactatia nu s-a oprit niciodata definitiv, adica si inainte sa raman gravida cu Ioana, tot mai iesea 2-3 picaturele daca strangeam mamelonul.
Parerea mea e ca trebuie sa iei ceva medicamente pana la urma, la cat laptic ai, nu vad cum sa te opresti altfel, adica iti trebuie o rabdare de fier, sa mulgi din ce in ce mai putin, dar te intinzi pe o perioada mai lunga ci cred ca te-ai saturat si tu.
Alra, stiu io de ce statea Nicole atat de cuminte si radea asa frumos. Pai, cristelnita seamana cu galeata ei de-acasa!
Mirtha, va doresc sa treaca repede-repede perioada asta de refuz al manacrii. NU te mai stresa ca Eva e bb mancacios si o a revina vremurile bune. Ioana nu mananca mai deloc, in schimb suge cu mare pasiune. Felicitari pt kg pierdute!
Cris, eu cred ca si inaltimea creeaza confuzii. Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator cand era Darius bb (bine, aveam vreo 25 de ani). A venit un nene de la deratizare, a sunat, copilul dormea si am deschis sa-i spun ca nu vrem nimic, dar n-am apucat sa deschid gura ca s-a uitat urat la mine si-a zis "nu dam daca nu-s parintii acasa". Si acum cateva zile m-a intrebat o doamna in parc daca-s bona copiilor, ca-i paream prea tanara pt a avea 2 copii. Cu toate astea, nu arat ca de 18 ani, pe bune, de fapt, nici macar de 25.
Dsoara Sclifosel a inceput sa se deplaseze cumva de-a busilea, dar nu in stil "clasic", ci cam ca o rama, nu ridica burta de jos, numai fundul. E criminala, o pun pe covor ii arat o jucarie de-a lui Darius (ca de-ale ei e satula) si face frate-su dresura cu ea, nici n-ajunge si ea bine la jucarie, ca el o si muta in coltul opus si, biata Sisif, o ia de la capat. Pt ca "mami, trebuie sa faca exercitii cat mai multe".
Stie cineva cat se "cotizeaza" la preot pt sfintirea casei si ce trebuie pregatit?
Edit: nu i-am mai dat cereale cu mar si nu s-a mi iritat la gurita. I-am luat orez cu roscove, dar greu mananca 2-3 lingurite.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
fluturasha23 spune:
Eli, un alt medicament pentru oprirea lactatiei este Dostinex. Dar cel mai bine consulta-te cu medicul de familie sau chiar cu pediatrul.
mami de Iulia