*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatzaaa!

Azi ma duc sa scot poza pt pasaport si pe urma o vizitez pe nasica lui Raphael, deci golanesc azi

Olivia si Oceanborn multumim de complimente, un de la Raphael.
Oceanborn felicitari lui Thomas pt primul dintisor
Anca deci e clar ca zibelinei ii place de flacaul meu si noi suntem mai mult decat bucurosi sa vedem ca avem succes la fete frumoasa, asa ca ne punem pe treaba si facem curte...sau stam la coada

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Buna dimineata la toata lumea! Va invit la si cornuri cu visine!

A facut si Iulia vaccinul de 6 luni, a avut febra 38 - dar cu nurofen a trecut. Are 6800 si 68 cm. Bebeii vostri cat dorm noaptea? Iulia doarme de pe la 9.30 la 9-10 cu o alimentare pe la 4.

mami de Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Buna dimineata la toata lumea! Va invit la si cornuri cu visine!

A facut si Iulia vaccinul de 6 luni, a avut febra 38 - dar cu nurofen a trecut. Are 6800 si 68 cm. Bebeii vostri cat dorm noaptea? Iulia doarme de pe la 9.30 la 9-10 cu o alimentare pe la 4.

mami de Iulia

Neatza!
Galusca mea doarme de la 8.30-9.00 seara pana la 7 dimineata. Se trezeste in jur de 5-6 si mananca putin si mai trage un somnic apoi trezirea definitiva.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna dimineata!

A mea fata a zis primul cuvant azi: "Hap!" in timp ce-i dadeam/se repezea la lingurita cu suculet de morcovi!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Buna fetele..multumim de urari si la fel la toti bb!
eu sincer nu apuc deloc sa intru. Nici sa citesc decit. f. rar ca, chiar daca am bona la Lari, eu sunt mai tot timpul plecata. Ba cu Bia, ba la dentist, ba la solar, ba la cumparaturi..ma bat oarece ginduri si de tunning..deh, am inebunit la batrinete! Lari e f. bine, are aproape 8 kg si 72 de cm..la papat asa si asa, a luat numai 350 luna asta. Asta e! Tot fara niciun dinte suntem! In rest e cumintica si zice toata ziua "mama"..Sapt. asta soseste premergatorul si om vedea ce va mai fi!
Mav nu mai fi trista..trece si starea asta..imp. este sa fie baietii sanatosi si tu sa gindesti cu optimism...esti o mama FFF Buna!

Bianca Andreea si Larisa Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am lipsit cateva zile si imi pare tare rau ca n-am apucat sa urez La multi ani! tuturor cozonaceilor,fratiorilor si surioarelor de ziua copilului.
Aveam cate ceva de spus dar nu-mi pot ordona ideile,sunt inca sub efectul noptilor nedormite.Apropos de acidente, ieri mi-a cazut in cap o bucatarie de-a Juliei pe care o tineam ,din lipsa de spatiu, sus pe sifonier.Tot din lipsa spatiului am amanat 6 ani venirea pe lume a lui bb2 ,care a sosit in acelasi spatiu locativ.
Mav, te inteleg 100 %.De foarte multe ori ma invinovatesc ca nu mai reusesc sa ma ocup de Julia asa cum o faceam. Aveam o relatie speciala cu ea inainte de aparitia Briannei, eram ffff unite iar acum simt ca s-a rupt ceva,undeva.Bafta la , intr-adevar ajuta.Ieri am de doua ori pana la gradi prin , prima data s-o iau pe Julia si a doua oara sa recuperam microfonul pus de ea prin nu stiu ce copac din curtea gradinitei.Asta dupa ce ajunsesem acasa , ne schimbasem (toate trei) si asezasem masa.
Olivia , grasu numa' la prostii o invata pe Bria. Baga gagica exercitii din aleaaa...la greu, toata ziua.A inceput sa si misune prin casa,dar sare mai mult ca o broscutza si cateodata vine in nas.
Camelia, esti stangace?

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata,

Aseara, cand a inceput furtuna noi ne pozam cu tortuletul.
Am pus mai jos cateva poze cu tortuletul si nu numai...
http://community.webshots.com/album/569704196DPnWyx?start=132

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ne-am delectat cu poze frumoase de 1 iunie cu Julia si Brianna frumoase foc! si cu Sara cea de 6 lunite,o alta frumusica foc!
tortul ala imi tot facea cu ochiul...of of

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bravo, Bria Flory, m-am benoclat si eu la pozele cu voi, sunteti asa frumoase si proaspete toate 3, nu se vad noptile albe

Cami, felicitari pt primul cuv, zi 'merci' ca nu ti-a halit si mana

Ramo, dulce foc Sara, de tort ce sa spun

Fluturasha, Mamiseli, ce fete cumintele aveti, dorm bine nu ca alti grasani care misuna prin patul parintilor si te trezesti cu un picior un nas, o bucuta in bot, un pumn in ochi si-apoi mai dormi daca mai poti.

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andy08
In weekend am zis ca incepem si noi sa ne jucam cu linguritza, ca ma termina. Suge si la o ora si de multe ori e nemultumit, noptile ni le face varza si, in plus, nu a luat in greutate cat ar trebui. Asa ca...incepe distractia.

Mai e cineva ca noi, nediversificat?

Revin maine. Somn usor.

Andy, mami de Andrei

Noi, noi, inca nu i-am dat papica. Cat de cat am convins-o sa bea apa din canuta. Cred ca de marti incepem diversificarea, luni merg cu ea la pediatra si marti fix la 6 luni o cinstesc cu ceva bun. Sper sa mearga usor cu diversificarea!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput