*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia mersi frumos pt link . Raphael are dubla cetatenie romano-francez si vrem sa-i facem pasaportul francez, de aceea mergem la ambasada. Asa vrea tati, zice el ca e mai bine si mie imi place ideea.

Olivia mersi frumos pt pozuca am reusit si eu in cele din urma sa-l prind pe Raphael cu gurita cat de cat inchisa

Ramo LA MULTE LUNITE SAREI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Olivia ,Oceanborn ... daca voi ziceti , as putea scoate o brosura cu "momente vesele= gafe" legate de varsta mea cel mai dragut a fost acum 3 ani cand venise un nene batran sa stranga bani pt. biserica noua si am deschis si eu usa sa dau si m-a luat la rost ca "nu m-au invatat parintii sa nu deschid usa la straini cat sunt ei plecati" ..bine si eu eram in trening ,papuci de casa , nemachiata si cu parul prins in coada sau cand am primit de Craciun punguta cu portocale si bombonele in rand cu ceilalti copii desi eram langa sotul ...asa ca ce-s aia 25 ani ? .Mai nasol e la servici dar de 8 ani s-au obijnuit oamenii cu mutra mea mai ales cand mai prind un control sau o echipa de examinare .
Anca am dat in melancolie auzindu-te cu intalnirea de 10 ani de liceu si eu am defapt ar trebui sa am intalnirea de 10 ani de la facultate dar nu se ocupa nimeni si am fost 6 grupe !! chiar nu a terminat nimeni in 1999 ISE la Timisoara ?

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Wow, Criss, de la absolvirea facultatii...

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Am pus si eu 4 pozici cu Raphael, incercari de poza :

http://good-times.webshots.com/photo/2893952740104281140IfAkPl

RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi vaaai ce mutrite dragute face Raphael , cum sa fi suparat cu asa un baietel nostim langa tine , tare smechere poze ...daa in ultima e cel mai serios , cred ca ati obtinut-o greu

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Criss daaaaaaaaaaa am facut muuulte pooooze, cum zicea si Olivia si Oceanborn, 1000 de poze ca sa prinzi una cat de cat. El la poze rade sau deschide gurita ca la dentist .

RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Babyzapi, ma uitam la poze cu zibe maraita ca nu reuseste nicicum sa adoarma...si cand a aparut Raphael, a inceput sa chitzaie de numa si sa se distreze si sa-i rada. Na, poftim!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Olivia: Prezent! Dupa cateva zile fara internet, cablu si telefon, am reintrat si eu in randul celor civilizati care au acces la tehnica si la informatie. Ce sa fac? Incerc sa recuperez ce ati scris in ultima vreme si vorbesc cu Stewie si ne plangem de vremea asta mizerabila. M-am saturat pana peste cap! Am impresia ca nu mai vine caldura. Oricum, mai un pic si vine toamna...

Criss: Am eu multi colegi de liceu care au terminat ISE la Timisoara in '99. Poate avem cunostinte comune, desi voi erati multi acolo....Nici la noi nu se aude nimic cu intalnirea de 10 ani, doar la sotul meu s-au mobilizat.

Am vazut poze si filmulete cu coznaceii (David, Dimitrie, Raphael, Cristian, Thea, Elisa) si sunt niste frumosi! N-am vazut poze cu Nicolu'. Alra?

In weekend am zis ca incepem si noi sa ne jucam cu linguritza, ca ma termina. Suge si la o ora si de multe ori e nemultumit, noptile ni le face varza si, in plus, nu a luat in greutate cat ar trebui. Asa ca...incepe distractia.

Mai e cineva ca noi, nediversificat?

Revin maine. Somn usor.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!!
Avem un dintisoooor!!! nu degeaba am zis c-am slabit in ultima saptamana un kg... dar totusi usor, fara temperatura si mare tam tam...doar matzait a fost in ultimul timp..mai mult in brate, mai multe treziri noaptea. aseara mi-a tras o muscatura s-am simtit ceva ascutit,si cand am verificat, iupiiii!
incisiv central stang, jos.
manca-i-ar mama dintisorul fermecat!!!!

Babyzapi ce dulce ii in poze, mai ales in cea in care isi suprapune buzitele!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Andy, brrr azi e frig si innorat si aici, parca mi-a supt cineva toata energia Bafta cu dive

Isa, ce frumusel e golanasul si ce mare pare.

Anca, ma bucur ca ai scapat de colocviu. Nu te mai amari cu pozele de la botez, bine ca sunt si bine ca e crestinata Sara.

Alooo, Thomas, da' nu-ti place deloc sa-ti astepti randul Felicitari Noi inca n-avem niciun dintisor dar cred ca nici mult nu mai e ca tare urlator e in ultimul timp

Criss

Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput