*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*
Raspunsuri - Pagina 3
mav spune:
Dragelor,
www.maimultverde.ro m-a spalat la creier, asa ca:
click pe www.viatadupacolectare.ro/resurse/trimite-o-scrisoare-autoritatilor print la scrisorica pe hartie reciclata :P, semnat si pus la posta!
Ca sa aruncam gunoiul frumos.
v-am pupat
Mami Fericita Non-Stop
perlute
babyzapi spune:
Olivia imi poti arata te rog mult mult cum arata poza lui David din pasaport?
E neaparat sa facem noi poza acasa pt ca ne chinuim de 30 de minute sa-i facem o poza cu gurita inchisa si nu reusim, ba rade, ba e cascat, ba se uita dupa muste
Alra sarutmana de link acum ma uit pe poze, revin cu impresii dupa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii
Otiliav spune:
Hello!
Sa vad cat ma lasa maimutica sa scriu, ea in patut, sta in fundulet si se joaca.
Mav, n-am aprofundat linkul, pentru ce este scrisoarea? Cam de 1 luna in fata blocului nostru au pus 3 containere mari pentru sticla/plastic/hartie. Cam asa se recicleaza si in Norvegia,singura diferenta ca se pun si cutii de conserve in containerul cu sticla. E mai greu ca trebuie sa le sortez dar ma bucura initiativa.
Olivia, tocmai citeam despre accident. Mi-a ramas in cap 7 copii, un bebelus, ce vina au ei. Cand calatorim, eu ma simt o mama egoista, vreau sa ma plimb si expuncopilul unor riscuri. M-as bucura sa gasim o alternativa pentru a calatori in Norvegia.
Loryd, bine ai venit pe . Pojarel este cumva varicela?
Babyzapi, eu tot pe spate i-am facut poza dar avea 5-6 saptamani. La noi chinul era sa deschida amandoi ochisorii. M-am orientat dupa cerintele lor de www.udi.no/templates/Page.aspx?id=7423" target="_blank">aici care-s aceleasi pentru pasapoarte. Sa fie poza color, fond pastelat in spate, luminozitate/contrast bun, 35-40 mm latime, ochi deschisi, fata 70-80% din poza.
N-am inteles de ce mergeti la ambasada si nu la politie la directia pasapoarte. Eu vreau sa mergem luni cu ea, la sectia de politie de la Iancului. Acolo i-am facut si Anei, adica ei fac pozele si cand nu au timp fac si mici concesii.
Bertha, noi de aseara invatam despre corpul uman. Cadou de ziua copilului i-am luat un DVD cu Piticlic - Omul. De abia acum incepem cu intrebarile.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Olivia26 spune:
Isa, parca asta am folosit-o, nu mai stiu sigur ca is multe aproape la fel si nu le am pe cele prelucrate ca-s pe calculatorul de acasa. E comic, zici ca-i speriat de bombe dar au acceptat-o fara nicio problema.
Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
loryd spune:
Otiliav - pojarelul este rubeola si la copiii asa mici se mainifesta in general intr-o forma mai usoara. Speram sa nu se mai apropie nici un virus de noi prea curand.
Dana - mami de Lory(06.11.2008)
http://community.webshots.com/user/loryd81
loryd spune:
Otiliav - pojarelul este rubeola si la copiii asa mici se mainifesta in general intr-o forma mai usoara. Speram sa nu se mai apropie nici un virus de noi prea curand.
loryd spune:
scuzati, am trimis mesajul de 2 ori. Nu mi-am dat seama
pupici
Ramo2007 spune:
Buna,
Dam de baut ca am implinit 6 luni...Ce repede trece timpul.Am dat ieri comanda de tort...jumatate, nu mai stiu a cui a fost ideea dar mi-a placut tare mult.Tipa de la cofetarie s-a uitat ciudat cand i-am spus ca vreau un tort dar forma sa fie ca si cum ar fi taiat pe jumatate.Abia astept sa-l vad, o sa-i fac poze printesei cu el.
Astazi i-am bagat in supita si rosie, a papat bine.
Ii place f mult sa stea in fundulet si rade de mama focului si incearca sa prinda cu manutele tot ce e pe canapea pe langa ea.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
cameliam spune:
Am uitat sa ma laud ca fata mea nu se mai porcoseste chiar in ultimul hal cand papa in scaunel .
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Olivia26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Hello! Olivia, tocmai citeam despre accident. Mi-a ramas in cap 7 copii, un bebelus, ce vina au ei. Cand calatorim, eu ma simt o mama egoista, vreau sa ma plimb si expun copilul unor riscuri. M-as bucura sa gasim o alternativa pentru a calatori in Norvegia. |
Pe bune? Nu consider deloc ca esti mama egoista ca le plimbi pe fete Daca stai sa te gandesti, riscuri sunt la tot pasul dar nu poti sa te inchizi in casa, ba chiar si asa pot, Doamne fereste, sa cada din pat, se pot ineca etc. Si eu am o teama dar ma lupt cu ea incerc sa nu ma gandesc la riscuri si sa ma bucur de lucrurile frumoase care vin in urma calatoriei, locuri minunate, persoane dragi Eu zic ca suntem norocosi ca avem sansa si posibilitatea sa calatorim. Cand va intoarceti in Norvegia?
Edit: Statisticile fac din avion cel mai sigur mijloc de transport Numeroase sondaje de opinie efectuate in randul calatorilor arata ca avionul este considerat unul dintre cele mai sigure mijloace de transport. Cu toate acestea cei aproximativ trei milioane de pasageri care zboara in fiecare zi sunt ingroziti de teama unui accident de fiecare data cand ajung la aeroport.
Potrivit unor statistici date publicitatii de BBC, in perioada 1983-2000, din 53 487 de pasageri implicati in accidente de avion in Statele Unite, 51 207 au supravietuit.
Conform Bazei Europene de date a Accidentelor de Masina (CARE), au existat aproape 1,3 milioane de accidente in cele 25 de state membre UE din 2004, in urma carora 1,8 milioane de oameni au fost raniti, 285.000 dintre acestia destul de grav. Comparativ, in 2004 s-au inregistrat 161 de accidente aviatice la nivel mondial, si au decedat 766 de pasageri.
Mav, cum se mai simte Anto?
Olivia de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!