*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*
Raspunsuri - Pagina 4
mav spune:
olivia... nici nu stiu ce sa zic. e mai bine, dar tot mai fornaie, haraie din gatut... ar trebui sa ii duc pe amandoi la control, ca e dr de garda, dar mi-e urat... of, de-as termina mai repede sc de soferi si mi-as lua permisul... ca sta masina in fata blocului si eu dau banii pe taxi... si de fapt nu asta ma deranjeaza, ci ca tre' sa ma car cu o mie de bagaje dupa mine, cand plec oriunde cu copiii.... si de multe ori renunt, ca mi se pare prea complicat...
citesc, vizionez poze si filmulete cu cozonaceii, dar nu-mi vine sa scriu, sunt picata adanc in butoi...
am avut iar o noapte d-aia obositoare... cu antonio care s-a trezit maraind de zece ori si s-a linistit numai la tss si sebi dormind langa mine covrig, cu picioarele in capul meu...
of... si imi pare rau ca nu l-am lasat pe sebi sa mearga azi in excursie cu grupa de la gradi... si bazaie de cand s-a trezit...
ma gandeam (printre alte motive, credeam eu, obiective) sa nu fie trist ca ceilalti copii erau insotiti de cel putin cate un parinte si el nu... ca si asa greu i-a fost cu dorul de tati (plecat de 10 zile)...
si cand colo... acum plange ca nu e cu prietenii lui...
si ma face sa ma simt ca-s o mama rea... ca n-am fost in stare sa-i intuiesc dorintele, nevoile...
mamiseli_11 spune:
Aleinad nu mai stiu ce era in castron, sa ma uit in poze sa vad daca imi amintesc.
Edit: In general in tot piureul de legume al Mirunii pun ceapa, morcov, telina, cartof, dovlecel si pt ca era verde, banuiesc ca e in perioada cand ii puneam si loboda si stevie. Pupici
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
spiridusul spune:
na ziua
pup fetili
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
malinas spune:
anca, eu m-am plans de dorna,nu de Mili.Eu fac de obicei cu Cedra de la Napolact sau cu Mili, ce gasesc.
alra, parca am fi surori cu parul, si al meu este la fel.Daca nu ma spal la 2 zile zici ca am sters pe jos cu el, asa naclait pare.
monicabo, nici eu nu vreau la tutunaru pt sterilet, de aceea intrebam pe aici.Am mai citit si eu ieri si nu cred ca vreau mirena cu hormoni, mai bine iau anticonceptionale.Cel mai mult ma incanta cel cu fir de aur, dar mai studiez, ca sotul se gandeste la bb2.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
malinas spune:
aleinad.g, si david mai scoate si legume, daca se agita dupa masa.vad ca sunt destui bebei care scot laptic, parca nu mai sunt asa stresata.
Azi i-am facut lui David ciorbita de legume, acrita cu bors.La sfarsit am pus carnita maruntita.A avut un succes nebun, s-au batut turci la gura lui.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
Povestea povestilor
spiridusul spune:
oare pe aici e ceva de rontzait?
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Annemarie06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryd Otiliav - pojarelul este rubeola si la copiii asa mici se mainifesta in general intr-o forma mai usoara. Speram sa nu se mai apropie nici un virus de noi prea curand. Dana - mami de Lory(06.11.2008) http://community.webshots.com/user/loryd81 |
Buna,
Loryd, esti sigura ca a fost pojarel?
Stii de ce te intreb pt ca eruptia specifica rubeolei provoaca mancarimi.
Noi tocmai am trecut printr-un episod din acesta. Initial, Ana-Maria a facut febra 38 - 2 zile la rand - si apoi 39.5. Am fost cu ea la spital, ne-au internat si la scurt timp a avut si ea acea eruptie pe pielea capului, frunte si apoi pe burtica iar a doua zi pe tot corpul. Initial au suspectat-o de rubeola dar ganglionii erau mai mici decat cei care apar in rubeola si si-au dat seama ca e o viroza puternica care se pare ca face ravagii printre copii. Oricum bine ca a trecut. Dupa 3 zile de stat in spital, ne-au dat drumul acasa pt ca febra a scazut, bubitele s-au dus si totul e ok.
Sanatate multa tuturor.
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas monicabo, nici eu nu vreau la tutunaru pt sterilet, de aceea intrebam pe aici.Am mai citit si eu ieri si nu cred ca vreau mirena cu hormoni, mai bine iau anticonceptionale.Cel mai mult ma incanta cel cu fir de aur, dar mai studiez, ca sotul se gandeste la bb2. |
Vai ce ma bucur.
Nu tu ziceai ca bb2 iese din discutie ca sunteti prea batrani, sa fac apoplexie nu alta .
Si pe cand zic astrele ca vine momentul prielnic ?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
loryd spune:
[quote]citat din mesajul lui Annemarie06
Buna,
Loryd, esti sigura ca a fost pojarel?
Annemarie06 - si ea a avut mancarimi dar doar pe spate ca se tot foia de asternut. Cat despre ganglioni nu stiu ce sa zic. Ne-au zis ca sunt mariti. Acum la cati medici am fost si cate pareri am auzit, D-zeu mai stie.
Acum suntem bine si speram sa ramanem asa
malinas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Vai ce ma bucur. Nu tu ziceai ca bb2 iese din discutie ca sunteti prea batrani, sa fac apoplexie nu alta . Si pe cand zic astrele ca vine momentul prielnic ? Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
asa este, eu ziceam, dar uite ca sotul a aruncat o vorba si parca a prins radacini.Noi amandoi mai avem cate o sora si parca ar fi frumos sa mai aiba si David un fratior sau o surioara.Deocamdata insa totul depinde de spatiul locativ.Daca ne ajuta DD sa ne mutam intr-un apartament mai mare atunci trecem si la fapte.
_
poze
Povestea povestilor