*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (55)*
Raspunsuri - Pagina 2
loryd spune:
Cameliam
Noi am stat mereu bine la cap kk adica cam 2/zi dar orele sunt mereu diferite
Legat de cazutul parului - la mine a functionat samponul si balsamul REVALID. Cadea groaznic dupa nastere. Si acum mai sunt probleme dar rezonabile. Ma gandesc sa incerc si pastilele Revalid dar cica ar trebui urmat un tratament de 3 luni ca sa dea randament. Stiti ceva ?
Dana - mami de Lory(06.11.2008)
http://community.webshots.com/user/loryd81
babyzapi spune:
Pupici pt mamici
Care stiti va rog, unde pot face poze lui Raphael pt pasaport? Am sunat la ambasada franceza si ne-au spus ca din ianuarie NU mai au fotograf, trebuie sa facem noi pozele. Cu ochi deschisi si gura inchisa...cu ochii nu sunt probleme, dar gura inchisa.....o sa fie o provocare .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Ce vreme urata pe aici...furtuna.. am de mers in 1000de parti si nu ma pot misca din casa...
babyzapi arata-i o lingurita cu ceva mancarica ce nu-i place frumusete mica Raphael
mami de Thomas
babyzapi spune:
Oceanborn dap, ar fi o idee sa-i dau cu lingurita ceva ce nu-i place, dar pana acum i-a placut tot ce i-am dat . Pana si cu formula de lapte super gretoasa care o bea s-a obisnuit... asa ca orice ii dau sa pape e suuuper bun comparativ cu lapele lui. Un dulce pt Thomas.
Loryd welcome on
Alra iubitica, mor de ciuda ca nu am putut vedea pozele. Nu mi se deschidea link-ul, initial am crezut ca e pb cu netul meu dar am vazut ca a mai zis cineva ca nu a mers. Mai pune o data, please
Bertha si Lauramiron si si
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii
criss703 spune:
Oceanborn , maaai tu te duci la defilare cu Thomas , am vazut pe rai 1 ca e ziua Italiei si ma uit cu Paula la soldatii care defileaza , cred ca e vreme urata peste tot si aici brrr ce frig si ce ploua de cateva zile .
Loryd frumoasa si vesela cozonacita ta iar mami tanara si draguta
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
Olivia26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Pupici pt mamici Care stiti va rog, unde pot face poze lui Raphael pt pasaport? Am sunat la ambasada franceza si ne-au spus ca din ianuarie NU mai au fotograf, trebuie sa facem noi pozele. Cu ochi deschisi si gura inchisa...cu ochii nu sunt probleme, dar gura inchisa.....o sa fie o provocare . |
Noi le-am facut acasa ca era mic si nici in fund nu statea, avea vreo 3 luni cand am depus actele. Am pus ceva alb sub cap si i le-am facut culcat dar nu se cunoaste. Am facut cateva zeci ca sa avem de unde alege Vezi care-s dimensiunile standard si le poti face tu in Corel sau Photoshop si apoi le printezi pe hartie foto.
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Oceanborn, hai ca ai fost tare cu lingura
Loryd, frumusica foc Lory Nu mi-ai zis daca am trecut corect datele dar sper ca da
Criss, ai dreptate cu accidentele pe uscat. Sa stii ca si mie mi-e teama de zborul cu avionul dar cand vezi atata lume si mai ales ma gandesc la piloti si stewardeze, care zboara non-stop, parca iti mai trece frica si daca mai ai si un bebe cu tine si stai cu grija sa nu planga, uiti de tot de frica
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
aleinad.g spune:
Buna ziua, mamici!
Urez si eu cu scuzele de rigoare, LA MULTI ANI! Corinei si Alrei si tuturor cozonaceilor de ziua lor.
Sonia de Diamisha, Larisa de Loren@, Bianca Alexandra de Crismargrg, Raisa Monica de A.Alina, Sara de Ramo
Miky-ea, Babyzapi, Flowers, multumim!
Alra, sa va traiasca micuta crestina, tare dragalasa si bucalata!
Loryd, bine ai venit!
Anca, parerea mea e ca iti sta bine in toate pozele, le-ai ales pe cele mai frumoase.
Stewie, ce bine stati voi in fundic si sunteti mai mici ca noi!
Malinas, si Teodora mai da afara si nu numai laptic, chiar si mancarica solida cate o lingurita. Eu am dat vina pe faptul ca mananca foarte repede.
Olivia, bebe vorbaret.
Mamiseli, Camelia, ce fete papacioase aveti voi acolo!. Mamiseli, ce era in castronel?
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)
Teodora
oceanborn spune:
Babyzapi acum mi-a amintit Olivia ca si noi am facut la fel pt titlu de calatorie, 1000de poze din care 1 reusita, am descarcat-o pe un pen si-am dus-o la foto unde ne-au scos exact marimea care ne trebuia , noi n-aveam acasa hartie pt poze si nici nu stiam dimensiunile...
acum ca sta in fundulet ati putea incerca..
criss m-ai prinssss.. azi ca-i sotul acasa as fi putut zburda si eu in liniste dar pot? ma ia vantul pe sus...
mami de Thomas
loryd spune:
olivia26 - sunt corecte datele , multumim
babyzapy, aleinad.g, criss703 - sunteti foarte dragute.
Dana - mami de Lory(06.11.2008)
http://community.webshots.com/user/loryd81