Puiuti de Randunici 2008!! (268)
Raspunsuri - Pagina 5
ariel_7000 spune:
bafta TUCHIIIII !!!! arata-le tu lor!
zoze, stiu cum e cu dracosul...eu am 2!!! care de la 8 m-au capiat. teo face crize d-alea de vi le-am aratat, sor'sa urla cat poate ea de tare ca nu o lasa asta in pace, teo urla mereu dupa mancare...ORICE, bucatit, nebucatit, mancare sa fie...aaa, se crizeaza in schimb daca ii dau pasat. uraste. el trebuie sa roada, sa sfasie, sa-si foloseasca cei 8 dinti si cele 3 masele.
sor'sa in schimb incepe sa manance la ora 8 si termina la 11 ...la inceput ma agitam, acum m-am saturat sa stau dupa fundul ei si sa ma rog de ea sa manance. dupa 2 linguri, o aud cum miorlaie "m-am saturattttt"...cu schiorlaielile de rigoare. sa fie sanatoasa! manaca bine, nu mananca, sa ma scuteasca!
plus ca iar imi arata casa ca la nebuni, dupa ce am stat la 7 dimineata si am facut curat luna. toate aruncate, insirate, cacao cu lapte varsat in pat de catre alex, banane strivite insirate de catre teo, biscuiti molfaiti pe jos, pe sus...
in timpul asta suna telefoanele, trebuie sa raspund la mailuri, am capul cat o banita de la racela, VREAU NORMALITATEEEEE!!!
si mama e la ctrl pt diabet, de azi dimineata de la 8 si am sunat-o si mi-a zis ca e abia la jumatatea cozii ...asa ca pana diseara, adio liniste si pace.
na, ca mi-am varsat naduful!!!
cu toate astea, ma uit la mutrele lor simpatice, mai ales cand se joaca impreuna si-mi dau seama ca asa faceam si eu si atunci mi se parea cat se poate de normal ca laptele sa curga in pat, jucariile sa stea pe jos, hainele aruncate...MULTUMESC MAMA ca ne-ai suportat
mimo, verde de invidie???? ti-l imprumut o saptamana, dar cu alex la pachet si o sa mi-i aduci de urgenta, ca nu mai poti de . crede-ma, asta nu se trateaza!
clau, eu zic ca e o alegere buna bulgaria, mai ales cand esti cu un bebeloi dupa tine, mai ales ca mergeti cu masina.
noi nu credem ca vom avea parte prea curand de nisip, mare, valuri...caci, unele chestii neprevazute ne-au dat o leapsa. bine ca nu a fost mai rau, sa fie asta cel mai nasol lucru. poate vom reusi totusi sa rupem un we la mare, unul la munte, unul la tara, insa concediu in toata regula nu prea cred
roxana, ma bucur ca nu e rotavirus la amira. imi pare rau insa ca e bolnavioara.
fetele cu mofturosi...resemnati-va. nu aveti ce sa le faceti! exemplul e la mine in casa, la 2 metri de mine, imi trancane in cap . eu sper ca dupa ce va merge iar la bazin sa-i revina apetitul.
vreti sa o vedeti? nu mananca, dar se tine bine : cum era vorba cantecului "fata mea, este model"
http://www.bebe aricel.ro/produs-bebearicel-4188.html
http://www.bebe aricel.ro/produs-bebearicel-4182.html
http://www.bebe aricel.ro/produs-bebearicel-4229.html
http://www.bebe aricel.ro/produs-bebearicel-4187.html
daca am fost incoerenta, imi cer scuze, dar la mine e balamucccccccccccc!!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
luny spune:
naty Mufa rontaie si mananca ff bine bucatele, eu nu-s stresata de asta! biscuiti ii papa singur cu mana lui de la 8 luni, paine, banana, bucati de fructe, kiwi, capsuni, cirese, astea nici nu discuta cu ele...aseara la cina, ca eram acasa, a papat soldatei de paine cu unt si miere, dar nu in scaun...ci din mers, prin casa, nu are rabdare sa mestece si sa inmoaie si sa stea in scaun ca pierde timp:))...la noi nu se pune problema ca nu poate, ci ca nu vrea, ca nu are stare, ca ar dura masa mai mult si nu ar manca asa de bine etc...si la noi mai e ceva, am mai spus...Mufa manca nepasat inainte de intarcat, ii zdrobeam cu furculita si se descurca bine...s-a razgaiat dupa aia si a inceput cu fitele, si nu am de gand sa-l fortez..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mimo singurul 'sandvich' pe care-l dau e unt cu miere!
Edit: gemul ala de afine i l-am dat ca era prea ok(bio, mumululututubumu etc) si meserias sa-l rateze, dar s-a intamplat doar de 2 ori sa nu cream exces si dependenta!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
SMS DE LA TUCHI:
"Succes pe toate fronturile! Pupici!"
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Bravo ,Cata
Noi avem serbare la 4..ultima serbare de la gradi!David are emotii,eu nu mai zic....uite-asa
va .tb sa merg sa iau prajiturile si sucul,ca a cazut pe mine sa fac asta,toate mamicile dadeau din umeri ....si eu mai am si un bebe.asta e
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
mimonix spune:
Am vazut fata model si tre' sa fac o precizare : nu doresc bebeloii aricelesti cu totul, doresc numai vorbele aricelului in gura vladutelului Si nitica pofta de mancare daca se poate, ca in curand ne facem naibii de ras :toata familia grasa numai el un prapadit Ce-o sa zica lumea, ca-i luam de la gura?
Bravo Tuchiii!
Diseara poate nu apari cu vinul ala
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
ariel_7000 spune:
bravo tuchi!!
simo, distractie placuta! noi am avut vineri serbarea. a fost tare dragut. de ce sa iei tu sucul si praji?? la noi fiecare vine cu suc, prajituri, pateuri. eu m-am bucurat tare ca e o mami care aduce mereu socata sau limonada cu miere si clatite
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mimonix spune:
Simo sa nu uiti sa iei batistele la tine Felicitari lui David pentru prima forma de invatamant absolvita
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Simo27 spune:
am editat mesajul anterior ca am scris"toate mamicile dadeau din coate".
Ariel,iau eu ca asa-i modelul aici.sa aibe fiecare la fel si suc si praji,sa nu fie diferente
Simo-Mimo,nu plec fara batistute
Asa,sa nu uit:AZI la 10.30 s-a nascut finutul Timotei:3100 si 50 de cm.acasa il asteapta un fratior mai mare de 1 an si aproape 1 luna.vai de fina-mea
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
mstela spune:
Haha..Mimo..parca as fi scris eu...ce sandwich?Si nici eu nu pricep cu ce, ca in afara de branzik dulce pe care tot eu o fac,ce sa-i dau?mezeluri?Mai bine clasicul piure cu fructe si branza si asta e...Nici macar ou nu vrea...i-l arunc in ciorba ca sa fie si ou..ofof..maimai..
Ce bucatele Naty,daca abia vrea sa inghita piureul?!
Simt ca mor cate un pic cand ma lupt sa-i bag in gura piureul fin si nu vrea sa deschida gura/da sa se inece si cu ala/se stramba toata si vrea sa scuipe de m-a capiat si tot refuza refuza refuza de imi vine sa m-arunc pe geam sa scap..
Crezi ca eu nu as vrea sa-i dau bucatele sa se invete,dar daca ea abia mananca si piureul fin?Eu nu ma stresez cu bucatelele atat timp CAT MANANCA CEVA.Doar nu o sa ma lupt cu bucatelele si in gura sa nu-i ajunga nik?Ata ete.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)