Puiuti de Randunici 2008!! (268)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Felicitaaaaari, Tuchiiiiiii!!!!!!!
simo ce frumos!sa faceti poze!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sa traiasca Timotei sa fie sanatos ! Mi s-a facut pielea de gaina , zau Cum s-o descurca mamica lui, saracuta! Sa dea Dumnezeu sa fie cumintel!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Bravo ,Cata

Noi avem serbare la 4..ultima serbare de la gradi!David are emotii,eu nu mai zic....uite-asa
va .tb sa merg sa iau prajiturile si sucul,ca a cazut pe mine sa fac asta,toate mamicile dadeau din umeri ....si eu mai am si un bebe.asta e

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Auleo, Simo ce bocete am tras la ultima serbare de la gradi a Brianei!!! . Pai la noi in clasa cine crezi ca a cumaprat cadourile de Craciun, sucurile si prajiturile, eu cu bebe acasa si servici si cu o mamica insarcinata in 8 luni , restul erau ocupati

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Am vazut fata model si tre' sa fac o precizare : nu doresc bebeloii aricelesti cu totul, doresc numai vorbele aricelului in gura vladutelului Si nitica pofta de mancare daca se poate, ca in curand ne facem naibii de ras :toata familia grasa numai el un prapadit Ce-o sa zica lumea, ca-i luam de la gura?

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

esti de coma!

Din aceleasi motive ca Luny, si noi preferam inca pseudo-pasat. uneori si bucatele dar de cele mai multe ori pasta. Dar in curand ne pregatim si noi de next level...numai ca o luam incet sa nu stresez copilul. Oricum daca ii este foame mananca si morcovi cruzi cu cei 6 dintisori, deci se poate.

In alta ordine de idei am si eu o pata pe creier. Am citit ca unele dintre voi dati apa copiilor in timpul mesei. Eu una stiam ca nu e bine, de aceea am evitat si l-am invatat pe Marius apa doar dupa masa. Acum imi pun si eu problema: cum oare o fi mai bine? ma lumineaza si pe mine cineva?

Mergi la inceput

Tare va mai inteleg si eu cu mancatul bucatele. Cu Sabin n-am treaba, el dimpotriva, nu suporta sa mai manance pasat, dar cu Briana am tras-o mult. Avea 1 an jumate si ea tot pasat manca, cum simtea cea mai mica bucatica in gurita isi facea greata, scuipa tot si nu mai manca nimic. Asa ca, dupa parerea mea, tine de fiecare copil.

Sa nu uit, am vazut modela

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Brava Tuchi-fata desteapta.
Aa,asa si Tea,ca si Muffy,nu ca nu ar putea sa pape si bucatele ci nu vrea..
I-am dat jumatati de cirese intr-o zi si le-a papat...s-a mai si inecat,dar totusi a inghitit cateva..la fel capsuni,inele din porumb,saratele si alte bucatele...
Iar seara pasez banana cu furculita in iaurt ca nu-mi vine sa mai murdaresc mixerul pt juma de banana..si cu chiu cu vai papa..
Deci dimineata,la pranz si seara daca nu e iaurt cu banana, e jale..
Cuscra,sa-ti traiasca finutul si chiar ca vai de fina!!
Vecinik kya,s-a facut bine Zana?

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Haha SimRam Ei bine EU sunt unul dintre copiii care au baut apa in timpul mesei, deci NU-I BINE A ramas celebra vorba mea :mai mananc, mai beau ! Adicatelea inghiteam mancarea ca pe pastile Dulciurile le mancam fara probleme
Si eu stiu ca nu e bine, serios...se dilueaza sucul gastric, dispare pofta de mancare, se ingreuneaza digestia ...eu ii dau apa in parc, atunci ii e sete si bea cu placere

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariela,ti-am vazut Alexutza mumoasa..fotomodel,nene!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Haha SimRam Ei bine EU sunt unul dintre copiii care au baut apa in timpul mesei, deci NU-I BINE A ramas celebra vorba mea :mai mananc, mai beau ! Adicatelea inghiteam mancarea ca pe pastile Dulciurile le mancam fara probleme
Si eu stiu ca nu e bine, serios...se dilueaza sucul gastric, dispare pofta de mancare, se ingreuneaza digestia ...eu ii dau apa in parc, atunci ii e sete si bea cu placere

poze

a-ha, m-am linistit. ceva de genul asta stiam si eu. si marius bea apa la joaca, atunci bea de stinge si mai face si un haaaaa mare dupa ce se satura, deh a vazut la altii care mai beau bere insetati

Mergi la inceput

Am si eu un finutz care are 7 ani, iar sora lui are 8, e exact diferenta de 1 an si 3 zile.(Cami stie despre cine vorbesc ) I-a fost foarte greu mamei cand erau mici, dar acum e mult mai usor, e chiar super ca sunt mari amandoi.

poze

Mergi la inceput