Puiuti de Randunici 2008!! (268)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
mimo stai linistita ca mesele de baza, si la noi sunt la fel, aproape de bebelus...rosie mananca goala, cand vede la noi, cascaval;, a muscat de la mine de vreo 2 ori, la fel cu castravetele...eu nu-i pot da la masa sa muste din sandvis ca nu are rabdare si parca-i sta in gat, ca lu' ma-sa, adica e prea uscat, nu aluneca..e prea complicat sa-i dau sa muste din ceva,m sa-i dau sa bea din altceva, eventual dintr-o leguma, ca sa se inmoaie putin..eu mananc sandvisuri doar cu ceai sau salata, rosii, altfel nu intra..in rest, baza sunt tot piureurile de legume/fructe..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Salutare!
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Bafta Cata!
Noi suntem sanatosi,mancaciosi,vorbareti si dracosi! Ultima dintre descrieri nu ma lasa sa forumesc,ma stoarce de puteri si-mi albeste parul-e al naibii de frumos,stiu!! Acum doarme puiul meu-si zici ca-i ingeras-alb,blond,pufos...numai ca nu o sa tina mult vraja..Fug sa arunc un ochi pe-acilea!
Cu drag(oste),
Ela,mmmaaammmaaa de Mihai cel viteaz
PeSeu:RoxanaClaudia,mi-e dor de tine!
mstela spune:
Hello...sunt paci..dar nu mi-a mai venit sa zic nimik cand am citit de saracuta Amira si mai saracuta mami ei...Doamne ajuta sa se faca repede bine si sa vina azi acasa..
Ramo,of,te inteleg mami cu mancarea cel mai bine...e greu tare cand te lupti cu mancarea cu puiul...multa rabdare..
Tea de cateva zile e mai cuminte cu mancarea..ptiu ptiu Doamne ajuta..Dar ca si Mimo si Luny,si eu ma crucesc cand aud ce meniuri copioase le dati voi..Noi tot pe piureute de bebe PASATE suntem..in ciorba/supa am inceput sa pun un praf fin de sare pt gust...in rest,ii mai dau sa guste din ce mancam noi,dar nu prea ii place...sarat nu ii place,scuipa..
Ii dau si eu cate un pufulete dar nu se omoara..nici cu biscuiti..i-am dat zilele astea saratele cu gust de usturoi..astea ii plac ca rontaie..si ii mai dau sa rontaie cereale-inelute de porumb dupa care mor eu..
I-am luat nan junior..nu e mare diferenta de gust fata de milumil,dar parca ii place mai mult..insa seara tot nu bea fiindca,,cade lata si adoarme..ii mai dau ziua sa compensam.La 8 seara tot pe iaurt cu banana,cereale si 2 capsuni stam ca altceva...greu nene...
Prin parc a inceput sa alerge dupa mingi..o sa pun un filmulet.
Si cam asta...poze tot n-am descarcat.
Si HAI TUCHI!!!BAGA MARE!!
Si...tare mi-e dor de LIANA si a ei frumusik tiza, de Adriuta,de Olga si mai sunt dar nu mai stiu..
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
luny spune:
am vazut Andrul, ce misto vorbeste la tel, la spate~!
natynic spune:
Luny, Stela, stiu ca e complicat dar...ideea e ca daca nu incercati sa le dati bucatele tot la mancare pasata veti ramane. Sigur ca nu va grabeste nimeni, au o viata sa roada, mestece, sfarame dar daca chiar vreti sa-i treceti la o etapa superioara trebuie sa incercati...Eu am inceput cu biscuitii Nestle; apoi, timid, cu borcanele Nestle si Hipp in care sunt bucatele (pe principiul ca, la naiba, daca pe ele scrie pt peste 8 luni si au bucatele TREBUIE sa le poata manca). Nu a fost usor dar incet-incet s-a invatat. Apoi cu paste mici...A, iar de muscat din sandvich a invatat la cresa dar credeti ca imediat?? De la 1 aprilie de cand am dat-o, zi de zi dimineata au incercat sa-i dea tartina sa muste si nu vroia. O lasau in pace si reluau a doua zi. Abia de vreo 2 saptamani musca din sandvich Ca si cu olita si alte deprinderi (de ex mersul), la unii trebuie rabdare muuuuulta
Repet, e doar o sugestie in caz ca vreti sa inceapa si ei sa manance bucatele. Eu, ca si Zoze, chiar am tinut la chestia asta, sa nu ramana cu pasat dar la varsta lor nu e deloc obligatoriu, zic eu. Iar de putut, pot! Pai la naiba, daca se descurca Iulia cu amaratii ei de 4 dinti din fata sa mestece (si chiar mesteca si rupe f bine) d-apai ai vostri care au si masele
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
zoze parca l-0ai descris si pe Mufarin acolo!
mihutza11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Iar de putut, pot! Pai la naiba, daca se descurca Iulia cu amaratii ei de 4 dinti din fata sa mestece (si chiar mesteca si rupe f bine) d-apai ai vostri care au si masele |
identic si noi.. baga Andra bucatele de rupe (inclusiv carnita).. de mult nu mai stiu ce e aia mancare pasata.. sau mancare de bebelusi.. adica ea mananca de la noi, am inceput sa pun mai putina sare pt noi si gata tambalaul.. prajeala nu-i dau, dar in rest ii dam bice..
v-am zis.. singurul meu bai e cu laptele..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mimonix spune:
haha...sandwich nici in o mie de ani Si asta nu pentru ca nu stie sa mestece, dar sandwich cu ce si cand? Dimineata lapte+fructe si la pranz un iaurt cu japca pe care-l inghite mai mult in somn de obosit ce e...apoi legume cu carne care nu-i fac oricum nicio placere daramite daca ar mai avea si ceva bucatele=motiv de inec si scuipat , seara lat de oboseala trebuie sa-i curga ceva pe gat repede (gris, lapte cu biscuiti mai nou) si gata...pai daca e mereu ocupat sa faca cate ceva cand sa mestece?
Si apoi eu mor de curiozitate sandwich cu ce? Ca eu altfel de branza decat de vaci nu-i dau...ba ca-i sarata, ba ca-i chimicala si mezeluri nu-i dau...gem nu-i dau...nu stiu?????!!!!!!!!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
raluca2107 spune:
Puppa, si Sabin mananca foarte prost orice in afara de paine, dar cum spunea si Naty, il mai pacalesc, ii arat painea si ii mai bag in gurita si altceva si tot asa...
Naty, Briana a fost la gradi particulara si chiar nu mi se parea normal sa mai duc si atentii. Singura exceptie era de 8 martie, Craciun cand le mai duceam mici atentii, de ex. o cutie de bomboane, nu mare lucru...
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mihutza11 spune:
Mimo zau ca i-a crescut parutzul, dar e blond si in poze si in filmulet inca pare cheala.. dar in realitate e doar tunsa ..
mi-am adus aminte Naty sa iti spun ceva... prelucram pozele cu Iulia pt montaj si al meu ma intreaba ce muncesc la pozele Andrei?
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra