Puiuti de Randunici 2008!! (268)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

SimRam eu si intr-o carte cu nutritia pentru copii si pe net (dar din pacate nu am salvat pagina) am citit ca e bine si recomandat sa li se dea copiilor de baut in timpul mesei. explicatiile erau cam asa: daca bebele nu manaca asa bine, daca mancarea nu "aluneca", poate sa fie de la sete; copii beau si asa prea putin si mananca mai usor daca li se permite sa bea in timpul mesei. Important e sa nu li se dea sa bea atata timp cat au mancare in gura, ci numai dupa ce au mestecat/inghitit.
Am citit acuma din nou si zice ca nu se recomanda sa li se dea de baut atunci cand manaca cirese si "Beeren" adica zmeura, capsuni, afine etc din categoria asta.

Salutari la toata lumea!

http://entertainment.webshots.com/photo/2305573290102224234GzYNmW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cami, am vazut pozele . Si noi mergem maine pe acelasi traseu. De fapt copilul in autocar, tati cu 4 mamici cu masina in spate .

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihutza eu ma gandesc ca se acopera prea mult poza daca scriem atatea date..zic si eu..poate ar fi suficient doar numele, eventual la mine poate fi si simplu, MUFFY de Luny, asa cum il stiti toate...
zoze o rugaciune ptr bunel si de la noi!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Mihutza, si eu zic sa scriem doar numele copilului sau porecla (cum e cunoscut printre noi, exemplul lui Luny e f bun) si numele de pe DC, ca noi mai bine ne stim asa decat cu numele real. Nici data nasterii nu stiu cat e de relevanta, doar toti sunt randunei si au aceeasi varsta, deja dupa 1 an, o luna in plus sau in minus nu mai e asa importanta. Asta e parerea mea...

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

dintre bagaje am revenit: ia luati de mai serviti cate ceva, poate va intrati in forma
...oricum uit acasa ceva important, asa patesc mereu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mihu,am pus pozele in sfarsit...mi-am bagat si nasul pe acolo sa vad si eu na, baba si curiozitatea M-au luat niste emotii , brr Parca va cunosc de cand lumea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici...si eu p'aci

mihutza, si eu ca luny, fara prea multe detalii...adica cu siguranta fara numele meu real...un raton/bursuc/bestie/pinguin/"cel mai frumos din orasul acesta"....ce iti pica la mana, este suficient pentru mine...ca cine stie cunoaste si recunoaste personajul

mary_lou, imi pare bine sa te revad/recitesc. Va doresc tot binele din lume si daca ai intrebari hai pe la noi...ca ne stoarcem creierii prajiti de gravideala si dam noi un raspuns.

varuna, g'day mate!!! Ce face iedutza? Cu cangurii ati mai facut ceva?

cami, frumoasa excursia...si frumoasa excursionista...da zi tu, dupa altarul ala nu era scrijelit in sare L+M=LOVE ?...sau baremi pe stejarul din Borzesti...ca autocarul banui ca e scula noua si nu mai e ala pe care mi-am declarat amorul cu carioca...

Luny, multi ani fericiti impreuna!!! Cu dragoste si intelegere!!!...si poate si o Mufarina mititica

Naty, numa bine si multa putere.

alo!!!comanestiucomanestiucomanesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Numele real al mamicilor clar nu am cum ca nu le stiu chiar pe toate.. deci ramanem pe user DC..
porecla - nu au toti puiutzii, cred ca mai bine ramanem la nume;
si sa stiti ca am loc si de data nasterii ..

multumesc de raspunsuri!

Simram si egonsis hai si voi cu pozele, daca tot v-am vazut pe aici!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Si eu am trimis poze pentu montaj!!!!

poze

Mergi la inceput