Puiuti de Randunici 2008!! (268)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza...Mufa doarme...s-a trezit pe la 6 fara ceva, s-a laptarit, si s-a culcat la loc..apoi la 8, a opait putin si iar a adormit
mary-lou bine ai revenit...te asteptam la povestit despre tot ce crezi de cuviinta, copil, necazuri, planuri de viitor, e bine sa te descarci...o sa vezi ca poate fi chiar fun aici, cu noi, avem talente nebanuite!
adymih_2009 bine ai veniot si tu! scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare
varuna

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

va multumim inca o data pentru urari, luati de serviti, deocamdata cafea, ceai si o prajiturica, e devreme:)) the hard stufff, mai tarziu!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Va invit la un tur virtual al judetului Bacau, de aici

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

La multi ani Lunicilor!!! sa fiti fericiti 1000 de ani!!

Am facut si noi ieri Priorix-ul. Acum doarme de sparge.
Bubulina tare frumos o sa fie in vacanta.

Hai sa zic si eu ce imi amintesc: despre mancare nu prea am ce sa zic ca al meu mananca numai pasat.
In schimb, despre nisip, eu tot timpul l-am lasat in nisip, e fascinat, are galetusa, se joaca f frumos si se si taraste prin el dar chiar nu ma deranjeaza. Cand ajungem in parc, cum vede copii cu galetusa se duce si se aseaza in fund langa ei si incepe sa se joace, e un scump

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

'neata la toata lumea...
Eu tocmai am terminat de aspirat toata casa din motiv de biscuiti...Aseara cand am ajuns nu mai aveam chef de nimic, asa ca am inceput ziua ca o gospodina..Azi am program "artistic" rufe, curat, mancare...Sper sa nu mai vrea biscuiti ca altfel o sa zica vecinii ca am lua-o razna...Aspirator in fiecare zi! Bineinteles ca biscuitele are cel mai bun gust mancat prin toata casa si cand se plictiseste de el il arunca...Uneori nu o vad, calca pe el si lasa cate un semn peste tot..Hansel si Gretel suntem!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

F frumos

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Am baut o cafeluta de la Clau , f buna sar'na ,ca-s rupta de oboseala si vremea asta ma termina
Am servit o maslina de la Luny, La Multi Ani si azi
Si am fost si in turul Bacaului, n-am stiut ce obiective interesante sunt pe acolo Biserica de sare Nice! Mi-am amintit de copilarie, cand mergeam in tabara acolo in zona cred , la HOMOROD...si daca vroiam sa vorbim la telefon, mergeam la centralista care invartea de-o manivela si zicea incontinuu :Comanestiul? Ma auzi? ComanestiuComanestiuComanestiuComanestiu, ma auzi? ....eu cred ca de Comanestiul ala era vorba desi parca Homorodul e in Harghita undeva, cine mai stie
Salut fetele care au revenit dupa o lunga vacanta :MaryLou si Varuna precum si o mamica ratacita al carei ID nu-l retin, dar bebele am vazut ca-i de octombrie 2008 ....e mai micutz si cred ca i-ar sade mai bine la grupa lui de varsta dar daca ti-e drag de noi, randunel sa fie
Stela, ce mai distractie pe voi Macar ti-a priit concertul?
Ma duc la ale mele, sper sa iasa soarele ca de nu ma apuca toate melancoliile

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

pozici

frumos tare, sa va fie de bine plimbareala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

revin cu intrebarea:
scriu undeva acolo: Numele bebicului, data nasterii si userul de DC.. e ok asa? sau vreti sa mai scriu si altceva?

Mary si Varuna
Cami f frumos!!

back la pozicit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Fuguta,fuguta ca mi se trezeste putza

La muuulti ani fericiti familiei de lunycizati!!

Ariel si luny sorellele mele atomice!Curaj fetelor-o scoatem noi la capat cu astia mici!!

Felicitari Catalina!!Tre' sa dai de beut!

Ramo..asa e omu'..Isi doreste mereu ce n-are! Io vreau liniste!

Oana spor la pregatiri!! Sa aveti o vacanta frumoasa,sa va relaxati si..sa va iubiti mult(in traducere libera:have a wonderful sex)!

Mary si varuna
Poftiti mai des pe-acilea!

bacauancelor!

Simo,Nico-bunelul a ajuns la Bv. Va rog,daca se poate-o rugaciune mica si pentru el..Fiind la inaltime..poate va aude mai bine Cel de Sus
Cred ca o sa venim si noi in we-poate reusim sa ne vedem..

Criiiis?!

Liano arata-ti nasul

V-am pupicizat!

Mergi la inceput