Puiuti de Randunici 2008!! (268)
Raspunsuri - Pagina 12
mihutza11 spune:
ce ma bucur ca am reusit sa mai dau peste niste randunici (sper ca le-am corupt sa ne mai si viziteze din cand in cand).. si ele fete cuminti au trimis pozicile.. yuppy.. abia astept sa vad rezultatul final.. cred ca si voi, nu? ![]()
o intrebare legat de asta: scriu undeva acolo: Numele bebicului, data nasterii si userul de DC.. e ok asa? sau vreti sa mai scriu si altceva?
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mary-lou123 spune:
Dragi randunici,
Dupa mult timp (prea mult) iata ca va vizitez din nou.
In ultimul an si 3 luni ni s-au intamplat o groaza de chestii, de la colici, la mutat in alta casa, la ramas singure de capul nostru, slabit 20kg, etc etc.
In mare suntem bine, mancam, avem o groaza de dinti si chiar masele, alergam, vorbim in limita posibilitatilor.
O cresc singura pe zana Clara, randunoiul nu mai este cu noi de vreo 6 luni, a fost greu dar este din ce in ce mai bine, mi-am recapatat silueta cat de cat (ce mai silueta la 67kg
), urmeaza sa ne mutam inapoi in vechiul nostru apartament saptamana asta (poveste lunga :)). Avem planuri de vacanta, de mare, de operatii estetice, ne asteapta numai lucuri bune in viitor.
Va pup pe toate si va multumesc din suflet ca m-ati cautat. Dupa ce s-a nascut Clara nu prea am avut asa mult sprijin de nici un fel si o perioada am fost ca anesteziata, numai capul la forumuri nu mi-a stat. Sunt convinsa ca ati avut multe povesti minunate, nu stiu daca o sa apuc sa le citesc pe toate (sa ma iertati daca nu o fac) si poate o sa intreb chestii care s-au discutat cu 10 capitole in urma.
Numai bine tuturor randunicilor si puisorilor!
varuna spune:
Mmmmm nici nu mai stiu cum sa incep dupa atata vreme...
. Suntem bine amandoua, Mara creste, e istetica si bineinteles frumoasa mamei. Nu am mai intrat de mult timp, nici nu am citit nimic, presupun ca am ratat lucruri interesante, mi-a fost dor de voi...ma mai uit prin parc dupa bbei de-o seama cu Mara poate, poate recunosc pe careva...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
varuna spune:
Mai am avut intentia sa pun niste poze, da' nici contul de pe webshots nu-l mai stiu
. O sa imi fac altul si promit sa revin cu Mara reloaded.
varuna spune:
Noapte buna...si multi pupici

.
P.S.: Mihutza pupici super, super speciali.
clauclau spune:
Neata, haideti la cafeluta 

. L-am dus pe Razvanici la scoala, noaptea a fost iarasi buna, se cuminteste fata mea!
Mary Lou, Varuna
, ce bine ca ati aparut fetelor, ne-a fost dor de voi. Acum bagati povesti la greu ca nu mai stim multe despre voi si puii vostri. Si poze vcorse.
Mary, imi pare rau ca ai trecut prin clipe grele, bine ca acum sunteti bine si s-au aranjat treburile pentru voi. Si...viitorul suna bine
.
clauclau spune:
Aaaa Ramo, eu cred ca Andru te simte stresata la masa din moment ce mananca de la randunoi. Esti prea incordata probabil, daca se poate sa-i dea altcineva o perioada pana te mai relaxezi tu putin cred ca ar fi ok. Incercati si asa, poate cine stie...
mstela spune:

Luny,sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!

bubu.moama moama ce titanic
...drum bun sa fie...adik mare si aer neagitate..![]()

Naty..nu m-ai iritat cu nik,doar ca intru intr-o pasa proasta cand e vorba de mancarea Teodorei fiindca atunci cand vine ora mesei zici ca trebuie sa dau examen
...nu stiu daca ma intelege cineva..ata ete.
Ieri cand am ajuns tocmai vroia soacramea sa-mi arate ca a mancat intr-un final canuta cu legume si deodata varsa TOT
..
Aseara nu prea a vrut sa manance decat putin,nu a fortat-o socrela ca ea i-a dat,a baut nitel lapte si a cazut lata la 9.00 seara nespalata neschimbata..Am tot verificat-o dar era ok..nu stiu ce a avut.O fi fost din cauza furtunii..
Noi aseara am fost la un spectacol la Ateneu,dupa nu stiu cat timp si plecand pe fuga am uitat si umbrela iar cand am iesit de la spectacol ploua torential si am stat noi ce am stat ca poate s-o opri si nu a fost chip si am plecat noi pe ploaie si am avut de mers ceva pe jos ca eram fara masina si ne-a facut leoarca dar leoarca nene de curgea de pe noi apa
...Si am intrat pana la genunchi prin balti imense cu pantofii mei cei buni
..Ce ghinion,nene..decat asa,mai bine stateam acasa..Am reusit sa ajungem la metrou la universitate,unde se uita lumea la noi ca la ciudati
,si care metrou ne-a ocolit tot bucurestiul,pe cand cu troleul ajungeam imediat,dar ata ete...spectacol ne-a trebuit...sper doar sa nu racim..![]()
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
cami33 spune:
Neata!!!
LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA, LUNY+IUB!!!
Clau, mersic de cafea, sunt rupta de somn azi
Ieri am fost cu Alex in prima ei excursie cu clasa, in turul judetului
. A fost foarte frumos, copiii au fost super incantati, noi ne-am bucurat de fericirea lor
.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi