Puiuti de Randunici 2008!! (268)
Raspunsuri - Pagina 11
clauclau spune:
Luny, felicitari pentru aniversare si sa mai traiti inca 100 de ani fericiti ca si pana acum!

. Hai ca o sa se mai incalzeasca vremea, n-o sa fie numai urat, cu siguranta o sa prindeti si vreme buna in vacanta.
Bubu, acusica pleci, esti cu ultimele pregatiri pe cap! Doamne, ce frumos o sa fie , ma emotionez eu, zau asa!![]()
Naty, ba stam noi cu tine, cum sa nu!

luny spune:
A venit copilul cu ta-su din parc, mi-au pove ca s-a dat in spectacol p-acolo, ca a vazut o teava din care iesea apa si curgea in lac, normal ca vroia acolo sa se balaceasca, si dupa vreo ora s-a plictisit ta-su cu ma-sa mare si da-i tambalau cand l-a luat pe sus!
![]()
m-a speriat Mufa cat a mancat azi, mai ales acum de seara. A papat intai branza cu iaurt, capsuni si cereale, dupa o ora mi-a cerut iaurtul, a ras vreo 200 g, si un biscuite
..la 10 s-a culcat, cu 210 ml lapte..bun copil are mami![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
clau
multumim
Iubirea mea,
mimonix spune:
Nu-mi vine a crede ca Tuchi nu da si ea nimic de baut 
Lyvy super veste, vacanta placuta 
Miha splendid, macar oboseala aia are si o parte buna ...la cat mai multe kg minus 
Nu-s in forma azi deloc, furtuna m-a intors pe dos (clar ca sufar cu capu'
)
Va pup, noapte buna 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Bubule, clar ca si eu is verde... Mama catamai namiloaia!!! Calatorie placuta! Lasa ca se descurca soacra!! Si daca nu se descurca, cheama un prieten ceva, ca voi veti fi depaaaarte! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
clauclau spune:
Lyvy, ce super ca Iris e bine!
Acum distractie maxima in concediu.
Ma bag la culcus, noapte buna.

luny spune:
si eu, ca maine e zi plina ochi![]()

Iubirea mea,
mihutza11 spune:
Lyvy bine mai ca nu e nimik!
Tuchi BRAVO!!!
La multi ani fericiti impreuna familia de Mufarini!

mama m-am ingrozit citind de furtuna voastra.. va dau de la mine soare si caldura garla
..
Bubu ce frumuseti va asteapta!! yuppii!!
mai si eu ma ingrozesc cand vad de accidente cu avionul.. ca doar noi am mers atat si mai ales Transatlanticul e cel mai cel.. ca e si mare avionul si faci si 9-10 ore fara oprire.. dar cu DD inainte!!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
ramo_cata spune:
de ce furtuna am avut parte
n-am mai vazut de multisor asa ploaie cu vant si ditamai picaturile...am ramas fara curent vreo ora si ceva,fara cablu aproape pana pe la ora 21..
lyvy ma bucur pt voi
si concediu placut
naty imi pare rau pt jipan si multa putere de maine si doamne ajuta
miha
pt kg date jos la mai cate doresti tu
bai andru cred ca nu vrea sa mai papaceasca de la mine...pe la ora 17.30 am vrut sa-i dau sa papaceasca iaurtul cu cereale ,am incercat o data ,de 2 ori cu cantecele cu vorbe de lugu lugu cu jucarici nimic si nimic ...l-am chemat pe catalin si la prima linguritza a si deschis guritza si a papat tot fara jucarici f linistit de nu-mi venea sa cred ca-i andru...i-am zis lui cata ca tre;sa schimbam rolurile
nu stiu ce are cu mine 

acum fug sa-l pupacesc si sa-i spun cat de mult il iubesc poate ii mai trece supararea ..ma duc sa-l tin in brate ca tare imi place cum doarme mancal-ar mama pe el de pui rasfatat...va pupacesc si va doresc o noapte linistita..pe maine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128