Puiuti de Randunici 2008!! (268)
Raspunsuri - Pagina 10
gudinde spune:
Tocmai am vorbit cu un coleg din Domnesti. Acolo a fost o furtuna ca o mini tornada. Au ramas fara curent.
natynic spune:
Pai Gudinde, esti
pt ca in multe locuri (si la mine) a picat netul. La mine au picat si curentul si toate retelele telefonice o perioada. Dupa care m-a sunat tata ca a cazut salcamul din curtea lor, peste jipanul lui si peste 2 masini din strada si a rupt complet si o bucata din gard.

Asta ii lipsea cand maine se interneaza...Doamne, ce furtuna!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
oailiiiii,mama, ce furtunaaa! a fost sor-mea p-aici sa-i aduc aceva Mufului de 1 iunie, si era sa ramana p-aici, o duce acum Liv cu masina..a primit niste bermude smechere, gen hawaii
si 2 sepci frumoase, numa sa le tina pe cap
m-a sunat pretenul din Apuseni, ca e friiig, sa ne luam haine groase, mnor de oftica, ce vreme nasoaLA...
sper sa reusesc sa stau si cu Muful p-afara cat de cat..
lyvy ma bucur mult ca e bine Iris!
miha

Amira si cuscra sunt acasa....mai ramane sa se apuce de mancat printesa bruneta!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
naspa vreme aveti...la noi e frig de iarna
eeeeeeee, gudinde, pana la bella mai e
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Ai vostri au adormit? Iulia e extrem de agitata si plange, adoarme la loc, apoi iar se trezeste si urla...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gudinde spune:
Naty imi pare rau.
Noi inca nu stim stricaciunile de pe strada. S-a auzit un crac de copac in spate dar nu se vede ce si cum.
Nicoleta spune:
Salut.
Si la Brasov ploua, a fost furtuna (dar nu cu vant asa de puternic...), cu tunete si fulgere... Brrrr, noi (eu si Stefan) veneam de la serbarea unei prietene a lui Stef si am intrat in casa la marele fix!! Abia am avut timp sa imi iau rufele de la balaceala, de pe balcon!! Uraaaaat! Vreau soare!! 
Naty, multa putere!
Tuchi, felicitari!
Lyvy, ma bucur ca este totul ok! Laboratoarele astea... 
Mimo, pai care ma toti grasi, sora cea mare e silfiduta!! ![]()
Simo, sa iti traiasca finutul! Ce no e?
Matei al meu e frichinit la somn, il sacaie maselele astea... A inceput sa faca ture complicate prin casa in 2 labe (cum zice frac-su), de cele mai multe ori cu cate ceva in gura, de rontait! Mor de dragul lui, uneori incearca sa si fuga si hm, nu-i iese mereu! A inceput sa repete ce-i spunem, dar nu distingem mereu particele din original... Se iubeste cu frate-su cand are chef, in rest tipa daca el incearca sa-l pupe...
Va pup si eu, sa nu tipati
! Somn usor! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
clauclau spune:
Salut dragelor, mamaaaa, dar ce furtuna. Tocmai am vorbit cu o prietena si-mi zicea ca i-a cazut o craca pe masina si i-a spart geamaul din spate. Nasol rau, era tare suparata saraca!
Tuchi, 

.
Simo, cum a fost la serbare, multe lacrimi mami? Eu la ultima serbare a lui Razvi de la gradi eram cu Rebe in burtica, iti dai seama ce fluturasi dubli am avut?
Miha, bravo pentru kg pierdute, la mai multe.
Astazi am ajuns sa vad si eu sub 55
, mi-a aratat dragul meu cantar 54,6 Kg.
ariel_7000 spune:
la noi s-a lasat iar cu 1 ora de istericale
...ma gandeam sa dau vina pe furtuna, dar la fel a facut si aseara. cred ca il sacaie maseaua sau caninii, habar n-am ca nu ma lasa sa ma apropii...iar a refuzat biberonul, iar insistentele mele l-au enervat mai mult, asa ca ... in final a papat putin cascaval de la tara si painica.
azi a fost extrem de nervos si agitat, ceea ce m-a iritat si pe mine, a incercat sa ma abtin cat de mult am putut, iar acum sunt ca un butoi cu pulbere, stau sa explodez....si alex nu se culca, se tot fatzaie pe aici sub diverse pretexte. sper sa nu sar in capul ei, ca abia ma abtin.
luny, felicitari!!!
bubu, m-am inverzit si eu ![]()
lyvy,
. bine ca a fost alarma falsa
miha
, trebuie sa ma mobilizez si eu, in fiecare zi imi zic asta, dar sfarsesc prin a manca ceva rauuuu, la ore releeee.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga