Puiuti de Randunici 2008!! (268)
Raspunsuri - Pagina 15
Kya spune:

In primul si in primul rand
Varuna si Marylou ca s-au hotarat sa mai vina pe la noi! Sa nu ne mai ocoliti... si vrem si poze.
La Multi Ani Anca si Liviu! Sa traiti si sa infloriti si sa va iubiti si in continuare la fel de mult!

Bubulina vacanta placuta si vant bun la pupa (cica asa se zice inainte de plecarea in voiaj
, mi-au zis mie sursele mele
)
Lyvy
ma bucur ca nu are Irisuca nimic!
Am citit ca a venit si Amira acasa! 
Eu sunt racita cobza!
Si azi stau acasa cica sa ma ingrijesc (de dimineata dau cu aspiratorul, spal baia, fac curat, spal rufe, si acum tre' sa ma apuc de facut papa...) Ma doare capul, ma doare in gat, nas infundat, frisoane, stare proasta... the whole 9 yards
Sa vad maine daca ma duc la servici sau raman tot acasa.
Zana deocamdata e doar cu nasul putin infundat (daca ma gandesc bine, cred ca de la ea am luat raceala, ca ea a inceput prima cu mucisori).
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Vad ca vorbiti si de apa in timpul mesei.
Eu cand eram mica sufeream cumplit, pentru ca medica mea le-a interzis alor mei sa-mi mai dea apa sa beau in timpul mesei. Ceva in legatura cu digestia mai inceata datorita diluari sucului gastric.
Tin minte ca era oribil - muream de sete, mancarea mi se parea uscata si nu aluneca pe gat... 
Despre eficacitatea terapeutica a acestei chestii nu stiu ce sa spun... Cert e ca acum nu as concepe sa mananc fara sa beau apa daca mi-e sete.
Sanziana vad ca nu are problema asta, nu-mi cere apa in timpul mesei. Doar dupa.
Raluca mamica de
Sanziana
luny spune:
Mihutza noi ne refeream la cei care au nume de scena, ovcors
...restul, pe numele lor...e chiar mai funny asa, eventual, uite de ex,Matei-Muffy, Patrick- Ratonul, Teo-Duracell,Sam-Barosanul si care cum mai vor...sincer nu tin musai sa apara si numele meu de DC, e povestea lor..dar cum spuneti si voi, sa vina toate fetele cu idei si propuneri
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
am uitat sa zic ceva:gecko, gecko! dau na-na!![]()
auzi-o pe soacra-mea ieri: 'si? bebe 2 cand planificati?'
nu mai comentez de cat ajutor am/voi/as avea parte din partea ei...
Iubirea mea,
luny spune:
kya
multumim! Sanatate multa iti doresc!
Mai, nici eu nu-i dau apa la masa, ptr ca nu e nevoie, mai ales ca eu am grija sa nu-i dau mancarea uscativa(eu personal, o urasc!), e mai cu sos, mai moale, tocmai din cauza asta, sa alunece usor...asa, nu-mi cere apa!![]()
la bagaje si treaba
Iubirea mea,
mimonix spune:
Hai hai...acu' daca te-ai apucat, spune tot
Si draga, chiar dupa altar??? Ai zis tu ca te aude Dumnezeu dar sa si citeasca sa-i intre bine in cap???
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mstela spune:
Mary si Varuna,bine ati revenit.
Mimo,a meritat concertul, dar cu sacrificiul mare de a ne face ferfelitza ploaia
.A fost muz. clasica,impresionant,eu eram insa cam obosita..iar faza cu ploaia ne-a pus capac...partea buna a fost ca ne-am simtit ca 2 adolescenti fugind prin ploaie amuzati
.Singing in the rain
.Deci,a meritat.![]()
Cami,am vazut si eu super poze din excursie...sa va fie de bine..Super zonele.
Mihutza,si eu as zice sa scriem cat mai scurt la montaj si mai familiar,sa iasa in evidenta pozele.As zice si eu ca nu e nevoie de data nasterii,ca oricum este montaj aniversar 1 an si asta conteaza.
La mine de exemplu mi-ar placea sa scrie doar Tea de Stela.Parerea mea.Dar tu decizi.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
ariel_7000 spune:
mihule, il poti pune pe al meu ca TE(R)O, ca isi merita porecla din plin
, cu toate ca acum iar s-a catarat in pat si s-a culcat...asa e el, una calda, una rece...e un te(r)o dulce ![]()
varuna!!!! eeeeee!!! ce mai face iedutza???
marylou, dupa furtuna apare soarele...eu am invatat o lectie: ca TOTUL in viata are un sens, o logica, un motiv...care este? nu stiu...vei vedea, dar sunt sigura ca va fi bine 
randunica noua, bine ai sosit pe crenguta! baga repejor 10 mesaje, sa ne conversam in direct!
amira, bine ai venit acasa! sa te faci bine, bine de tot, cat mai repede!
zoze....CE NE FACEM FETELOR??? offff, la noi stiu cum e ... care pe care: eu taur? sau ei, berbecii? ca al meu, fecioara, s-a resemnat ![]()
zoze, ce poveste!!! m-a cutremurat!!! Doamne Doamne a vegheat asupra puiutilor!
unde e liana???? LIANAAAAAAAAAAAAA!!! eu te bat pe tine! te astept la vorbitor!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Kya spune:
Ariel ce model dulce ai tu acolo!
Da' chiar asa Liana de ce nu mai vine pe la noi! Strig si eu ca poate aude LIANAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Zana a descoperit o noua joaca - tat-su o striga prin casa "pss, pss blonda!" iar asta mica e topita, moare de ras nu alta.
Iar acum imaginati-va scena urmatoare: eram ieri in parc pe banca. Catalin o tot pasaia pe copila, fara sa fie atent cine trecea pe langa noi. La un moment dat se aproprie un el cu o ea, ea fiind blonda. Cand trec prin dreptul nostru se aude "pss, pss blonda"...
Se intoarce masculul si arunca o privire crucisa
vezi doamne om matur cu nevasta si copil ii fluiera blonda

Raluca mamica de
Sanziana
SimRam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui egonsis SimRam eu si intr-o carte cu nutritia pentru copii si pe net (dar din pacate nu am salvat pagina) am citit ca e bine si recomandat sa li se dea copiilor de baut in timpul mesei. explicatiile erau cam asa: daca bebele nu manaca asa bine, daca mancarea nu "aluneca", poate sa fie de la sete; copii beau si asa prea putin si mananca mai usor daca li se permite sa bea in timpul mesei. Important e sa nu li se dea sa bea atata timp cat au mancare in gura, ci numai dupa ce au mestecat/inghitit. Am citit acuma din nou si zice ca nu se recomanda sa li se dea de baut atunci cand manaca cirese si "Beeren" adica zmeura, capsuni, afine etc din categoria asta. Salutari la toata lumea! Simona, mamica Nataliei (1 aprilie 2008) http://entertainment.webshots.com/photo/2305573290102224234GzYNmW |
egonsis

multumesc de interventie, asa este. M-am mai documentat si eu si intr-adevar daca copilul cere este bine sa i se dea apa.

fetelor merci de pareri, eu una nu obisnuiesc sa beau apa la masa de aceea nu m-am gandit sa-i ofer copilului. Azi am facut un test sa vad daca el si-ar dori si a refuzat-o. Acum nu stiu: o fi obisnuinta? chiar nu a vrut?...ramane de vazut cand va creste si va sti cu siguranta sa ceara daca va dori.
mihutza
- sa sti ca nu te ignor si sper din suflet sa nu te superi sau sa interpretezi gresit, dar eu am sa zic pas la poze. Prietenii stiu de ce!Va salut pe toate!