Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
Alina par maricele, dar nu e asa. primele 2 sunt marimea 62, iar ultimul scrie ca e pt. o luna. Al meu barbat zice ca ar vrea sa-l scoatem in salopeta de bb, ca doar asa si este. dar nu se pune cu nebuna
, stie ca nu are nicio sansa.
Monica si azi e sarbatoare la voi? credeam ca numai ieri a fost.
vad ca multe nu mai practicam
. Musai sa citeasca si sotul din dotare ultimele pagini
.
am scapat de una bucata copil...de o ora stau linistita si ei alearga prin p-ta Unirii. naspa cu vremea asta, ca tot in spatii inchise a stat in ultimele zile.
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
noce spune:
Fetelor, ce furtuna e afara
Si noi maine dimineata plecam la mare
. Asta asa ca sa am spor la bagaje.
Si eu am auzit de Infacol ca e foarte bun, mi-a luat si mie mama unul din Anglia, sa fie acolo. Chiar ma gandeam daca imi ajunge.
O prietena a folosit doar jumatate de flacon.
Meleea, dovleceii ies foarte buni si fara ulei, la tigaie de teflon fripti pe ambele parti. Eu numai asa ii mananc. Si in aceeasi tigaie pun si niste ardei si niste felii de rosii, tot fara ulei, iese atat de bun cu totul ...
33+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 7 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
micaalsa spune:
Infacol se gaseste si la noi, adus din afara de diferite pers. fizice. O fi safe asa sa-l cumpar?
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
32+ cu
Teodora
Nasterea printesei
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Alina par maricele, dar nu e asa. primele 2 sunt marimea 62, iar ultimul scrie ca e pt. o luna. Al meu barbat zice ca ar vrea sa-l scoatem in salopeta de bb, ca doar asa si este. dar nu se pune cu nebuna Monica si azi e sarbatoare la voi? credeam ca numai ieri a fost. vad ca multe nu mai practicam . Musai sa citeasca si sotul din dotare ultimele paginiam scapat de una bucata copil...de o ora stau linistita si ei alearga prin p-ta Unirii. naspa cu vremea asta, ca tot in spatii inchise a stat in ultimele zile. _ Gio 32+ si Marco(06.01.2006)poze |
A,pai 62 este aici 2-4 luni deci teoretic ii sunt bune in sept-oct
Oricum eu tin minte ca la fiica-mea am folosit 62 dupa o luna dar depinde ce fel de haine.Cele de la h&m mereu au fost mai mari.
Stau uneori in magazine si ma gindesc ce marimi sa iau,cum o sa fie vremea cind le-ar putea imbraca,etc.
Monica,ce sarbatoriti?Rusaliile catolice am sarbatorit si noi ieri,am avut liber si am facut trebi in casa,am montat mobila.
Alina,mami de printesa si
baby 
noce spune:
Adriana, felicitari pentru bb mare! Ce putin mai aveti!
Sa ajungeti cu bine la termen 
33+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 7 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa Infacol se gaseste si la noi, adus din afara de diferite pers. fizice. O fi safe asa sa-l cumpar? Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si![]() 32+ cu TeodoraNasterea printesei ![]() |
Anamaria,pai Infacol contine Simethicone ca si Sab Simplex-ul care se gaseste in Ro,nimic special.
Alina,mami de printesa si
baby 
micaalsa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina
Anamaria,pai Infacol contine Simethicone ca si Sab Simplex-ul care se gaseste in Ro,nimic special. Alina,mami de printesa si baby ![]() |
Am tot citit pareri despre el si multa lume zice ca e mult mai eficient decat orice se gaseste aici la noi. Eu stiu ca si la Iulia am folosit Sab simplex si Gripe water ... fara nici un efect. Eu cam ma duc pe principiul ca ce cumperi de dincolo e altfel decat acelasi lucru care-l gasesti in Romania ... si nu odata mi s-a adeverit
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
32+ cu
TeodoraNasterea printesei

pogos spune:
ai dreptate micaalsa aproape totul ce e facut pt noi zici ca e diluat cu apa sau mai stiu eu ce prostii.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
anemona27 spune:
Una dintre prietenele mele a nascut in februarie al doilea bebe.La primul a folosit ce i s-a recomandat pe aici,chiar si sab simplex,si s-a chinuit saracul bebelus,la al doilea i-a dat inca de la inceput infacol si nu a avut nici o problema cu el.
Sincer nu doar la ea am auzit ca a dat rezultate,asa ca asa ca mi-am facut stoc.
34+
Alex
eumada spune:
MULTUMESC tuturor pentru urari inca o data.eu si Eva suntem bine acum doar nu prea ne putem misca....atat tot.....o sa treaca si asta.
pana ma voi apuca sa intreb si eu cate una alta prefer sa citesc si sa vad ce imi este de folos.INFACOL se aduce numai din Anglia?
Madalina
s28
Eva-Maria