Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Eu azi am vorbit cu cineva sa-mi aduca Infacol din Ungaria....Micaalsa,am vazut si eu pe net un anunt ca vinde cineva infacol,insa pretul era dublu,si nici nu oti sa stii,in ce conditii,la ce temperatura a fost depozitata....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+AMR 5 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina lasa ca bb va creste si la tricouri nu cred sa se vada asa diferenta. p[oate la pantaloni, iunii sunt 3 sferturi, altii lungi. Intr-adevar H&M sunt mai maricele, vad si la marco, poarta 2-3 ani.
Infacolul asta de care ziceti, daca o fi asa de bun...musai sa-i zic si surorii mele, poate o fi in Italia. Parca de la pers. neautorizate nu as cumpara.

am vazut acum la stiri ce furtuna a fost in Bucuresti. si la Timisoara au anuntat pt. noaptea asta...sa vedem acum.

si noapte buna.

_
Gio32+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

pai azi au sarbatorit ziua eliberari ITALIEI aici e mai importanata ca craciunulasa sunt astia...fetele la ce foloseste INFACOLUL? ca eu nu stiu

monica mamica in devenire+35denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

salutari tuturor burticilor!

am o perioada foarte plina si nu am mai avut timp sa va citesc si sa scriu;tatal meu a trebuie sa se opereze (operatie de by-pass cu proteza pe aorta...) urat rau...l-au taiat toata burta si apoi in jos pe picioare; a stat cateva zile la terapie intensiva si acum e mai bine;nu stiu cum am rezistat perioada asta,toata lumea se intreaba dar nici eu nu stiu...cred ca bebelina este motivatia
eu si bebelina suntem bine,am fost la dr vineri si la 28s "zuzica" 1240 gr si totul in grafic am reusit sa-i vedem si fata - simpatica foc-seamana cu tati
la servici de-abia mai rezist;la gimnastica e mai bine si relaxant

am mai multe intrebari dar m-a lasat rau memoria...si nu glumesc...revin cu listuta pa ce va citesc
aaaa...mi-am adus aminte una: care pompa este mai utila cea manuala sau electrica?

am vazut ca va apropiati cu pasi repezi de momentul mult asteptat: nastere usoara tuturor si sanatosi si papaciosi!

sarbatoritelor

vally s29 Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

vally, sanatate tatalui tau, ai grija de zmeurica! Cred ca la pompe, multa lumea o ia pe cea manuala, caci cea electrica e scumpa rau si e mai de fitze, asa, ideea e sa fie una buna, gen Isis de la Avent, care sa iti maseze sanii si nu numai sa te traga de ei. Sau medela, dar alea is scumpe rau.

Fetelor, eu m-am apucat sa citesc despre epiziotomie. Am vazut ca ziceati ceva de ceai de coada calului (nu am mai vazut asta before), dar va pun cateva info ajutatoare:

- Arnica, ceai, tinctura, unguent, chiar si tablete ajuta la cicatrizare, pt. orice tip de rana
- Calendula sau Galbenele, planta miraculoasa , spalaturi sau crema, reface taietura, se poate folosi si la cezariana
- spray cu lidocaina, se gaseste in farmacii se pare, la fel, si pt operatia de cezariana si pt. dureri dentare, in caz de.. e permis in sarcina si cu bb mici.

Am mai gasit despre colacul indispensabil, cica la magazinele alea medicale se gaseste special, cel bun e unul cu diametru de 50 cm, mi se pare ca ii zice Colac Pt Escare. Erau magazine cu aparatura medicala pe Lipscani pe acolo, din cate imi amintesc, aici cred ca o sa imi fie mai greu de gasit.

Ok, cam atat, cine a trecut prin asta sau are info, pls help, mai completati lista de sfaturi.

Va

33+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

neata burtici.haideti la o.eu sunt treaza de la 6 m_a trezit catelul ca vroia afara,de obicei il scoate sotul dar e plecat de ieri seara cu munca si vine tocmai duminica
MONTANA eu pompa am luat din aia manuala de la avene,asa am auzit si eu ca e buna
VALLY insanatosire grabnica tatalui tau,si mami al meu trebuia sa faca o operatie de genul ala dar vad ca au mai amanato putin ca cica se simte mai bine,iau iesit analizele la inima mai bine

monica mamica in devenire+35denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna dimineata de la noi.va invit la o calda si buna.
noi aseara am fost cu sora mea la maternitatea din bv pt control.medicul ei este foarte solicitat,iar cand a incercat ea sa`si faca o programare i s`a zis 10.07.fara interventiile unei cunostinte,nu avea cum sa ajunga la el.in schimb,cat am asteptat`o,am avut ocazia sa discut cu doamna respectiva despre ce ma asteapta.mi`a descris saloanele,cica sunt a cate 2 paturi si 2 bebei,grupurile sanitare sunt ok,dovada faptul ca si ea le foloseste ocazional,mi`a zis de acele saloane cu plata unde dai 70 de ron/noapte,ai tv,dar stai fara copil in camera si o data la ore mergi la alaptat.cam aiurea nu credeti?da`l incolo de tv,mai bine stau cu bebe,nu?
mie mi`a zis sa nu`mi aduc nimic gen caMAsi de noapte si asa pt ca nu are rost sa le stric pe ale mele patandule,cand cele de la ei sunt super sterilizate.mi`a mai zis ca chiar daca nu e de servici cand e sa nasc,va veni saraca sa vorbeasca cu colegele ei pt a fi pe maini bune.insa,cAT am asteptat a venit o fata la vreo 20 de ani,gata sa nasca ,cu salvarea.nu va zic ce am vazut ca m`a socat.oricum daca n`ar fi aceasta doamna ,cred ca as alege sa nasc acasa decat sa ma duc asa si sa se poarte in halul ala cu mine.uhhh,numai cand imi aduc aminte ....bleachhhh
scrisese cineva de cat a platit pentru analize,eco si morfofetala la ea in oras.scuze ca nu am retinut numele,dar inca e prea de dimineata pt mine.oricum am ramas surprinsa ce diferente de pret de la oras la oras.in brasov,mai peste tot pretul unei ecografii este 100 ron,eco morfofetala 3d este 250 ron,4d este 300-350 ron,dopplerul este 200 ron,iar pt toxoplasmoza si citomegalovirus am avut de achitat 170 ron.asa ca....
aaaa,am mai aflat despre doctorul meu ca nu e genul sa induca nasterea,prefera sa lase totul de la sine daca este totul in regula,dar cica e super atent cu pacientele.desci m`am linistit.
acum ma retrag.trebuie sa deschid iar sifonierul sa vad cu ce ma imbrac,pt ca e o vreme urata afara.....brrrr...
va pupic si sa aveti o zi buna buna!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Desi mi-am facut timp zilnic sa va citesc, nu am reusit sa scriu.

ane_marry, tin pumnii sa fie bine si sa iti tii in brate zmeurica sanatoasa!

nusy, multa bafta si voua, abia astept sa vad poze cu voi!

micaalsa, stai cuminte sa stea bebelusa cat mai mult acolo. Tare nerabdatoare e!

Wow, chiar a trecut asa repede?

As mai zice, da ma lasa memoria nickurilor si nu vreau sa dau cu bata-n balta.

La multi ani sarbatoritelor (si sarbatoritilor)!

Am avut azi prenatalul, totul ok, in masura in care mai poate fi ok la varsta asta a sarcinii , dupa programarea de peste doua saptamani intram la programare saptamanala, adica am ajuns la destinatie. Cred c-am si uitat sa va zic update, dilatatia de la pelvisul renal s-a retras complet, la fel si chisturile de plexus choroid. Asa cum a si presupus nenea dr nostru.

In rest, ma alatur si eu la capitolul plangeri , dorm putin, prost, respir cand si cum pot, in rest crestem. La kg n-am mai pus decat un kil din martie, oricum dupa cartile mele zice ca cel mai mult conteaza acum, in perioada de crestere rapida a puiului, rezervele acumulate la inceputul sarcinii. Oricum, cam greu jobul asta cu mancatul zilele astea.

Eu de adus acasa am luat o salopetica mai kiki, singura buleandra marime newborn. Am zis sa i se potriveasca, vreau sa i-o pastrez amintire. Mult am cantarit si am mers pe varianta cat mai comfortabila si lejera mai ales in zona buricului. Sincer, eu n-aveam nik nici impotriva gown-ului, da' trebuie sa-i inchei centura la scaunel si-l las cu cracii goi.

Lucialu, m-am dus pe siteuri si m-am tot cercetat, dar pe mine chiar nu m-au convins cu spalatul pe cap. Ca de-o dai in bara cu aia, ti-ai setat masina de urlete la baie. Asa ca raman la mesa/chiuveta. Dar pt ca mi-a placut ideea oalei transparente si inspirata de comentariul cuiva de pe site-ul ce ti l-am dat, uite aici ce am gasit eu la un magazin si-am decis la un compromis (papusa aia ne incearca toate lucrurile, hihi, n-a venit cu vailingul)... m-am costat $9, si n-o sa bag mopul in ea cand nu ne mai amuzam, ca e un "party tub", adica voi pune gheata si alcool in ea pe terasa.

Motana, boppy e ideala pt sezut pe ea la epizio. In lipsa ei, orice patura rulata will do. Asta daca cineva chiar nu doreste sa aiba acasa toate sculele superspecializate. Apropos de perne, unul din motivele pt care eu am exclus breast-friendul din start.

V-ati luat monitoare de bebe? Io am doua seturi de walkie talkie si astia zic ca ar fi chiar mai bune, dar parca tot m-as utila cu unul de-ala ieftin...

M-am lungit. Mai apar, ca de citit trebuie sa tin un ochi aici, ca azi maine trebuie sa scot majoretele.

Fiti cuminti!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata fetelor!Vally,multa sanatate tatalui tau!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+AMR 5 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui flosideea

buna dimineata de la noi.va invit la o calda si buna.
noi aseara am fost cu sora mea la maternitatea din bv pt control.medicul ei este foarte solicitat,iar cand a incercat ea sa`si faca o programare i s`a zis 10.07.fara interventiile unei cunostinte,nu avea cum sa ajunga la el.in schimb,cat am asteptat`o,am avut ocazia sa discut cu doamna respectiva despre ce ma asteapta.mi`a descris saloanele,cica sunt a cate 2 paturi si 2 bebei,grupurile sanitare sunt ok,dovada faptul ca si ea le foloseste ocazional,mi`a zis de acele saloane cu plata unde dai 70 de ron/noapte,ai tv,dar stai fara copil in camera si o data la ore mergi la alaptat.cam aiurea nu credeti?da`l incolo de tv,mai bine stau cu bebe,nu?
mie mi`a zis sa nu`mi aduc nimic gen caMAsi de noapte si asa pt ca nu are rost sa le stric pe ale mele patandule,cand cele de la ei sunt super sterilizate.mi`a mai zis ca chiar daca nu e de servici cand e sa nasc,va veni saraca sa vorbeasca cu colegele ei pt a fi pe maini bune.insa,cAT am asteptat a venit o fata la vreo 20 de ani,gata sa nasca ,cu salvarea.nu va zic ce am vazut ca m`a socat.oricum daca n`ar fi aceasta doamna ,cred ca as alege sa nasc acasa decat sa ma duc asa si sa se poarte in halul ala cu mine.uhhh,numai cand imi aduc aminte ....bleachhhh
scrisese cineva de cat a platit pentru analize,eco si morfofetala la ea in oras.scuze ca nu am retinut numele,dar inca e prea de dimineata pt mine.oricum am ramas surprinsa ce diferente de pret de la oras la oras.in brasov,mai peste tot pretul unei ecografii este 100 ron,eco morfofetala 3d este 250 ron,4d este 300-350 ron,dopplerul este 200 ron,iar pt toxoplasmoza si citomegalovirus am avut de achitat 170 ron.asa ca....
aaaa,am mai aflat despre doctorul meu ca nu e genul sa induca nasterea,prefera sa lase totul de la sine daca este totul in regula,dar cica e super atent cu pacientele.desci m`am linistit.
acum ma retrag.trebuie sa deschid iar sifonierul sa vad cu ce ma imbrac,pt ca e o vreme urata afara.....brrrr...
va pupic si sa aveti o zi buna buna!

32+

Flosideea multam de , foarte buna,eu spuneam de preturi ca la noi - Barlad/Iasi - sunt mai mari decat la Cluj, dar la tine chiar sunt piperate. Ce sa-i faci, asta e , important e sa fie bebeii bine.

Viitoare Mami superr fericita! 32+ Isabelle
AMR 7 SAPTAMANI Bebelina in buritk Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput