Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Da..mi-am baut cafeaua si acum e timpul sa merg la invatat..., mai rau e ca a mea bebelina nu ma suporta sa stau prea mult in fund pe scaun, face mare galagie...
De monitoare, eu am comandat deja unul in Italia, tusica ei de acolo o sa ii cumpere un videointerfon de ala ca poate e mai bun si of course mai ieftin ptr mine ca e gratis.
Ieri mi-am cumparat si eu ceai de la Fares, dar nu am vazut scris care e doza recomandata sau cum se face si cum se bea si cand se bea. Stie cineva????
Am mai luat de asemenea si suzete de silicon ortodontice: de alea trebuia nu? ca alea de latex sunt naspa. Sper sa o fi nimerit, care stiti spunet-mi daca da sau nu. Si am mai luat si batista bebelusului - adica chestia aia de se pune la aspirator sa cureti nasucul, iar sotul din dotare a spus ca nu's intreaga la minte, adica cum sa pun la aspirator, ca se sperie bebelina numa de zgomot..., da' io i-am explicat fain frumos ca asa se face. A, l-am luat chiar ieftin ca pe net vazusem ca e vreo 60, 70 ron si l-am gasit la o farmacie cu 45 ron.
Eu nu am probleme cu dormitul, dar nu prea am pofta de mancare!!!! offf, mi-am luat ieri niste vitamina C poate poate imi revine, ca de o luna tot oscilez de la 60 la 62 de kg, nu ca neaparat as vrea sa ma ingras, dar sper ca bebica mea sa ia in greutate cat trebe si atunci imi fac griji cand vad dimineata ca iar am mai pierdut 2,3 sute de grame....da, ma cantaresc in fiecare dimi dupa ce merg la toaleta. In primele 4 luni am luat ca nebuna 12 kg de ma gandeam ca o sa ajung sa iau 30 pana ala 9 luni, dar iataa ca nu e asa, chiar am stagnat si....Doamne ajuta sa fie bebica bine sa ia cat trebe. Saptamana viitoare numa mergem la morfo fetala iara si de-abia astept sa vad ce si cum.
hai ca m-am intins cat o zi de post......
La mamici si zmeurici

Viitoare Mami superr fericita! 32+ Isabelle
AMR 7 SAPTAMANI Bebelina in buritk Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

neazta!

vorbeati de hainute de iesit din spital pe mine m-a rezolvat nasa care mi-a spus de pe acum ca si-a amanat concediul pana dupa ce nasc eu si a luat ea hainutele de iesit din spital.

Despre Infacol am auzit si eu ca este foarte bun, mai mult decat atat mi-a adus o prietena care a fost in UK o cutie...asa preventiv...si nu a costat mult, 3.5 lire. Spre rusinea mea, recunosc ca nu m-am uitat ce contine, doar am luat cutia si am pus-o in fridgider.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Azi facem 34 saptamani!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

MQQM: multumesc frumos,esti o draguta!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMARIAM spune:

buna dimineata tuturor
Giova mersic de raspuns si sa le poarte sanatos bebelul! mi am facut cont si cred ca o sa comand si eu citeva hainute. M am uitat pe ghidul marimilor si o sa iau din cele pt new baby avind in vedere ca fetita mea o sa fie micuta la nastere. poate si marimea urmatoare ca sa poata purta vara asta atit cit mai avem din ea. practic august si ceva din septembrie. imi plac mult salopetele si rochita rosie cu buline de la pag 12 Sper ca sunt de calitate, cel putin in poze asa se vede.
Mariam 31,5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

nusy, ce putin!!! Daca faci "gemeni"(zodia)? Fetele vin ma devreme, se grabesc uneori!
Curaj!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui flosideea
stai fara copil in camera si o data la ore mergi la alaptat.cam aiurea nu credeti?da`l incolo de tv,mai bine stau cu bebe,nu?

Nu stiu daca e chiar asa. Eu cu cine am vorbit imi zicea sa cer salon unde nu stau si bebelusii ca am nevoie de odihna. Daca e cu tine nu te odihnesti de loc si trebuie sa ai tu grija de bebe. Daca il lasa in salonul bebelusilor au grija asistentele de ei si e mai bine.
Mai vezi si alte pareri.

Pooh, am vorbit cu o alta tipa si anul trecut doar vata era permisa. In dec cand am sangerat si am fost la urgente m-a intrebat dr. cat sangerez. I-am aratat tamponul si mi-a zis ca nu-si da seama si doar cu vata poate sa aprecieze cantitatea si restul.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui coccorina
Am mai luat de asemenea si suzete de silicon ortodontice: de alea trebuia nu? ca alea de latex sunt naspa. Sper sa o fi nimerit, care stiti spunet-mi daca da sau nu.

Si eu am inteles ca asta ar fi cea mai buna.

Ylla, sanatate multa tatalui tau!!!

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna dimineata si de la noi...multumim mult pentru urarile adresate sotului, va transmite si el multe multumiri .

Ieri am reusit sa ma duc sa comand salteluta pentru pat si aparatori tot pt patut, dar nu am gasit decat din acelea pentru jumatate de pat..am luat asa..si eventual daca gasesc altceva pana spre toamna-iarna iau atunci pentru tot patutul. Vin astazi caci nu le-am putut cara eu ieri, asa ca le livreaza ei, si abia astept sa le pun asa ca idee pe patut. Aparatorile sunt galbene cu buline albe su cu animal print...f f haioase..si au si lenjerie la fel. Salteluta e toata din figra de nuca de cocos impregnata cu latex...ma rog ultima tehnologie ..si oricum era singura care s epotriveste la dimnesiunile atipice alte patutului nostru (127/65)..daca luam mai mica era riscant sa nu isi prinda bebe vreo manuta piciorus..asa ca am dat banutii si am salteluta super.

Si tot iei am luat primele hainute pt bebe..2 bodyuri cu caciulita asortata si o rochititca cu pantalonas scurt (cam mici..dar nici idee nu am de dimensiunile unui bebe mic... iau 0-3 luni sau 0-50 cm, nu?). de acum sa tot cumpar cand vad..dar parca as astepta si eu reducerile daca tot am stat pana acum si ziceti voi ca din 15.06 incep.

Trebuie sa ajung si eu la medicul de familie azi sa imi iau prenatalul....deci sa ma urnesc ca e acum de dimineata pe acolo.

s33 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

si eu ma duc azi dupa prenatal, iar joi seara merg la control. d'abia astept sa ma revad cu bb!

Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt

Mergi la inceput