Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Moni,iti multumesc pt. info....inseamna ca n-am incotro,trebuie sa ma apuc de confectionat tampoane.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
35+
AMR 5 Sapt.
danielle02 spune:
`neata si de la noi

ca de nu cad cu,capul pe tastatura.ma chinuie o masea cariata de imi vine sa o scot singura :(((
vally,multa sanatate tatalui
felicitari ptr bebelusha grasunica,a mea avea 1,075 kg la 28 saptamani.mai silueta,ca sorasa 
motana,dupe ce am nascut,am folosit numai ceai de musetel sa ma spal "jos" facut din flori uscate nu pliculete.m-am vindecat misto misto si rapid,plus mai beam vreo 3-4 cani pe zi ca sa fac pishu
des.nu m-am sters cu prosopul din uscat,ci lasam sa se usuce ceaiul asa la fofo.
infancolul e super bun ptr colici,desi fiicamea nu a suferit de ele,ii mai dadeam cate 2-3 picaturi cand vedeam ca se screme si ii trecea instant.mamicile pe care le cunosc,toate au folosit infancol ptr colicei si toate sunt multumite de el.chiar am imtrebat.
giova,faine tare hainutelede scos din spital.acu tre sa alegi numai un costumas,
e greu tare cand trebe sa alegi.si eu am pus deoparte cateva hainute ptr scos din spital,insa ma bate gandul sa i-au altele si tot asa...hmmmmm niciodata nu o sa fiu multumita.
monitoare,interfoane,eu nu am luat si nici nu am sa iau,ii aud guritza unu doi daca plange.nu va faceti griji ca nu o sa ii auziti daca plang ori ceva,o sa stiti imediat,au o trompetica de ii aude si basescu
plus instinctul matern nu te lasa sa gresesti.
ma duc la trebile mele si sa fac o programare la doc ptr Ebonee fiindca ieri a vomitat intruna,cum manca ceva,cum vomita.sunt putin ingrijorata :((
sa aveti o zi frumoasa 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Astazi avem si noi 30 de saptamani in capat...si am intrat in saptamana 31
. Mai e putin...atat de putin
Nusy si anielas voi deja ati intrat in luna a 9-a....mult curaj si nastere usoara
...cred ca trebuie sa scoatem agitatele la incalzire![]()
Alina si eu cand am auzit stirea cu Bahmuteanca m-au trecut fiori, pentru ca si la mine, la echo de 12 s mi se descoperise un fibrom. Ulterior, la urmatoarele echo, nu s-a mai vazut: ori s-a resorbit, ori era ecranat de sarcina. Sa speram ca e ok si nu o sa ne faca necazuri pe ultima suta de metri
Giova, intr-adevar e slaba activitatea de
la gravidutzele acestei odisei. Putem intra intr-un grup de studiu
, ca se intalnesc aici mai toate situatiile intalnite in cartile de specialitate: restrictii medicale, panica mamei, panica tatalui, libidou scazut. Atata timp cat nu am avut interdictie de la medic, eu am incercat sa fructific aceasta perioada
...adevarul este ca in ciuda kg in plus, a fost o perioada in care m-am simtit mult mai feminina si mai sexi...si am primit la complimente cat nu am primit cand nu eram insarcinata
. Bineinteles, am ajustat si noi pozitiile ca sa nu-l incomodam pe strumf si am mai redus din intensitate....dar pot sa zic sincer ca a fost grozav (scuze de detalii
)...acum sa vedem cum o sa fie pe ultima suta de metri ca au inceput sa ma necajeasca durerile de pelvis
.
Adriana felicitari pentru rezultatele la echo si pentru bebelina grasunica
Vally multa sanatate tatalui tau
...si ne vedem la curs.
Blanca felicitari pentru primele hainute ale bebelinei....sa le stapaneasca (poarte) sanatoasa
Am facut si eu comanda astazi la Next....nu m-am putut abtine si am strecurat in comanda si niste sandalute comanda pentru mamica![]()
Am terminat si eu astazi prima transa de antibiotice (azitrox)....pentru prima data in viata am avut cam toate reactiile adverse din prospect: dureri de stomac, greata, diaree
...cumplite senzatii
Sper sa nu deranjez pe "administratorele" odiseii
...dar sunt si eu in asentimentul lui Lucialu...sa trecem in dreptul Mcrissei si Rocco semnul de gravidutze.
. Sunt exemple care trebuie sa dea speranta si optimism si altor fete care s-au confruntat cu pierderea sarcinii
......aaaa, si daca tot suntem la ajustari de listuta, Alina nu are carucior bleu in dreptul ei, iar Patricia are carucior roz in locul de unul bleu. Stiu ca nu se prea inghesuie la corectura
...dar asa de dragul acuratetei statisticii.![]()
Alinutza
30+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Moni,iti multumesc pt. info....inseamna ca n-am incotro,trebuie sa ma apuc de confectionat tampoane..... Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+![]() AMR 5 Sapt. |
Nu stiu daca fasa peste vata se accepta ca tipa imi zicea ca doar vata.
32+
Laura Ioana
Irina Maria
alinutza78 spune:
Motana 

multa sanatate, sarcina usoara pana la termen, o bebelina frumoasa, sanatoasa si cuminte care sa va lumineze vietile
...si sa ne ramai la fel de pretioasa in informatii
Alinutza
30+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi!Mai fetelor aseara am vorbit cu o fosta colega de facultate si mi-a spus ca la 32 de saptamani se intra in 8 luni , dar de fapt am 7 luni implinite , nu am terminat deja 7 luni?
Spuneti-mi si mie ca nu mai inteleg nimic?
s 32+
Moniland spune:
Andreea, din cate stiu eu sapt 32 e considerata luna a 8-a.
Adica daca ai 31 sapt si 1 zi, esti in sapt a 32, deci in luna a 8-a.
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Giova spune:
Neatza!
se vede si la noi soarele...dupa o groaza de zile innorate. Ploi vor mai fi, dar sa speram ca incepe sa se indrepte vremea si aici.
Mi-am mai luat azi un pachet de vata, am in total 17 tampoane facute. Mai fac inca vreo 13 si gata...sper sa-mi ajunga. dar mai trebuie cumparata materie prima
.
Monica mersi de info. Infancolul e bun pt. colici la bebei, asa zic fetele de dincolo, eu nu am studiat problema.
Motana! Multa sa natate si fericire alaturi de cei dragi, sarcina la termen si bb sanatos!
Ai dreptate cu plantele astea, sunt super bune, eu am un tub de crema cu arnica in casa pt. eventualele accidentari a lui Marco. crema de galbenele am facuta de bunica, si ceaiul e foarte bun pt. spalaturi jos.
colacul medicinal e intr-adevar de efect. Pt. cele cu epizio. e super, nu vom putea sta pe fund, decat intr-o parte, dar daca ne bagam fundul in gaura colacului e mult mai bine. Mie mi-a luat sotul de la mag. care vind ap. medicale, se numeste colac medical, dar in lipsa se poate folosi si colac normal, pt. innot. doar sa tina greutatea corpului
.
Flosideea ma bucur ca te-a pus doamna la curent cu tot, imi pare rau ca ai asistat la asa scene, mai sunt si dintr-astea...mai ales daca nu ai un dr. care sa te asiste. de obicei nu comenteaza nimeni, daca e dr. tau cu tine, nu isi prea permit.
vally refacere rapida tatalui tau.
mQQm m-a distrat vasul tau
. buna idee, oricum.
Coccorina batista bebeului e cea mai buna inventie posibila. eu am luat-o tarziu, tot din cauza sotului, i se parea ceva monstruos. Pana mi-a facut copilul bronsita cu inceput de otita, atunci am cumparat-o si tare de folos mi-a fost, am curatat super bine nasucul lui. ce pompe sau alte cele...cat era bb le-am folosit, dar nu scoteam nimic, si cu toate ca erau cu varf de silicon, il raneam in nasuc.
Blanca sa poarte bebelina sanatoasa hainutele. aparatori la ptut nu ne vor trebui in primele luni, pana incepe sa se miste. si atunci ar fi de preferat pe tot patutul ca la cat se misca ajung peste tot.puteai sa iei 2 seturi de aparatori, greu sunt de gasit pt. tot patutul.
Danielle asa sunt si eu cu hainutele. astept sa vad ce mai achizitionez la reduceri si sa vad atunci ce aleg.
Bafta azi la dr. cu Ebonee, sa fie totul bine.
Alinutza la cat mai multe sapt. cu acest prefix.
o zi buna sa aveti burticutze.
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
blanca000 spune:
Am revenit de la dr de familie..mi-a dat concediul medical/prenatal..e tot o foaie din aceea de concediu medical in care e bifata toata luna iunie iar codul este 08 adica cel de sarcina si lauzie care se plateste 85%..mai trebuie ceva? Sau cele de la serviciu conta/resurse umane stiu ca asta e prenatal si imi baga 85% din brut de acum incolo.
Asa e concediul prenatal ?
Andreea..pai da, ai terminat acum 7 luni si intri in luna a 8-a.
s33
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004