Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
blanca000 spune:
Motana
sa fii sanatoasa, fericita si sa ne aduci o zmeurica bine coapta , sanatoasa si frumoasa foc. LA MULTI ANI !!!
Alinutza..multumim
..ia sa ma uit si eu la Next..poate ma lipesc de ceva.
Giova ai dreptate, as putea lua doua..vad eu cand vin astea si le pun pe pat sa vad cat rame neacoperit si daca mai intra inca una la fix, sa nu raman spatiu...
s33
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
pooh spune:
Votez si eu pentru batista bebelusului!

Timea plangea si suferea mult mai tare cand o chinuiam cu o mie de pompite pt. nasuc fara nici un rezultat......Asta scoate tot-tot din nasul copilasulu,eu prima oara m-am ingrozit ce poate avea fata in nasucul ala minuscul......Eu sunt rupta deja,am bucatarit de dimineata
.Vroiam sa ma apuc de spalatul hainutelor de bebe,insa poate aman actiunea,ma doare spatele,cred ca ma bag la un serial pana-s singura acasa
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
35+
AMR 5 Sapt.
PatriciaArdeleanu spune:
Dilaural, multumesc de info impartasite. adevarul e ca si eu sint cu ochii dupa ele prin parc si la prima ocazie voi intreba.
. Imi place si cel giordani, l-ai vazut?
giova, daca intra in lift, asta e cel mai mare test. oricum si liftul meu e destul de maricel pt un bloc vechi asa ca nu imi fac probleme. Probleme doar la treptele de la intrarea in bloc si pe urma mai am vreo 3-4 trepte la intrarea in scara. la alte blocuri cica daca ceri la administratie iti monteaza o scindura
ca sa urci treptele. ma cam indoiesc.
frumoase lucrusoarele, mi-am facut si eu un cos de cumparaturi dar deocamdata mai astept.
Danielle, sanatate micutei!
alinuta, hehe...
, m-ai prins
.
asa e, nu ma inghesuiam deloc sa il schimb inca
, desi m-am obisnuit cu ideea aproape in totalitate; desi cu o seara in urma am visat asa de clar ca am nascut si era fata....dar chiar si in vis ma intreb "pai parca era baietel??"
cit despre partea cea delicata, si eu ma simt acum mai bine si mai sexi ca oricind. si sotul meu mi-a zis ca imi prieste sarcina cu baietel, ca i se pare ca sint mult mai frumoasa si ca la sarcina anterioara, si m-a catalogat drept sexi mami, si acum si el si fi-sa imi zic asa prin casa
. probabil si pt faptul ca ma simt bine in interior, se vede la suprafata. s-ar putea dupa nastere sa avem o cadere, cind nu vom mai arata asa stralucitoare, va incepe sa cada parul, apar cearcanele, se rup unghiile, etc...vom vedea.
nu am intrerupt activitatea dragastoasa dar nu e nici f des, in primele 4 luni nu ne-am atins niciodata ca nu ii suportam nici mirosul sa ma atinga. si asa e, spre final se face cu protectie. eu am folosit aceasta metoda fara protectie ca sa o nasc pe rebecca si a functionat in s 39.
Bun venit burticilor noi!!

eu si ieri si azi ma simt extrem de ametita, o fi de la vreme asta, de la presiune, nu stiu, dar nu sint in apele mele...
Patricia
s30 si Rebecca
05.02.2005
danielle02 spune:
LA MULTI ANI!!! Motana 
sa fii fericita si iubita!!!!
giova,multumesc frumos
si eu sper sa fie totul ok desi se prezinta bine pana acum.a mancat binisor si nu a mai varsat.
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Giova spune:
Patricia m-a derutat si pe mine caruciorul roz din dreptul tau. stiam ca e
, dar cand am vazut...am zis ca m-am dilit...si am dat-o pe fetizta
, cand vorbeai ca triezi hainele de la printesa si ca ai rochite din SUA. Poate iesim azi in parc, daca o tine vremea cu noi si mai straluceste soarele pe cer.
Pooh mama ce mai amani cu hainutele alea. azi maine nasti si nu ai apucat sa le speli/calci. eu am spalat tura2, dar de calcat nu.
merg si eu la vase, poate prestez azi dovlecei pane, ca nu mi-am satisfacut pofta indeajuns si mai am vreo 2 in frigider. cred ca voi face si mujdei cum se face pe la voi, sa vad daca-mi place.
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
dilaural spune:
Yupiiii... am schimbat prefixul!
Va pupacesc pe toate!
Motana - La Multi Ani fericiti cu realizari si impliniri si in primul rand bebe sanatos!
Mai citesc si revin!
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
30 sapt.
Daria Ioana
vally spune:
motana monica pooh danielle giova alinutza 
multumesc pentru urari! sa speram ca-si va reveni repede...
alintuza ne vedem la curs
sanatate multa!
monica sanatate mamei tale ![]()
si eu am zis sa comand de la next dar nu am apucat inca...
mcrissa rocco felicitari pentru sarcini! sarcini usoare si la termen cu bebeici sanatosi si papaciosi 
sunteti un adevarat exemplu 
eu si sotul ne gandeam sa plecam o saptamana in vacanta pe la sfarsitul lunii sa ne mai relxam un pic..ca tare grea a fost perioada asta...doctorul mi-a zis ca nu ar fi vreo problema...nu stiu ce sa fac,voi mai plecati pe undeva?
motana 
vally
s30
Adelina