Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Alina habar n-am cu ce scot bebele. am vreo 3 tinute pregatite, nu sunt salopete intregi de bebei:
http://family.webshots.com/photo/2483167600065845318yDeuoR
http://family.webshots.com/photo/2246779310065845318PlUxbP
http://family.webshots.com/photo/2685224640065845318GEAmte
nu stiu inca. daca gasesc ceva mai dragut la Zara, Miniblu...numai sa vina si reducerile astea odata.
Ploua in Timisoara de vineri parca, nu mai retin exact...ne-am saturat de atatea ploi...si vor continua
.
meleea esti simpatica. Imi pare rau ca nu ti-au picat bine dovleceii, macar ti-ai satisfacut pofta.
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
Mony08 spune:
Giova n-am mai aparut atata timp ca dupa o luna de pauza net iti dai seama cat am avut de recuperat,mai ales in ce ritm se scrie in ultima vreme.Ma puneam seara sa dorm si ziceam continui maine ca mai am un capitol sau doua,cd reveneam vedeam ca iar se adunau 
Daca mai gasesti magazine prin tm cu lucruri interesante pt bb sa ma anunti si pe mine

Mony
28+
Giova spune:
Mony eu nu i-am prea luat decat din Iana, din kapa. cum am scris astept reducerile ca sa vad ce iau din Miniblu, Zara, premaman...au lucrusoare misto. Z-ul lui Esca a disparut
. restul hainuteleor sunt luate de dincolo.
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
micaalsa spune:
Bun venit noilor burticutze ![]()
Daca vreti sa va trecem in listuta, avem nevoie de DN, UM si DPN-ul ... sa ne ziceti ce ascunde burtica, la ce spital veti naste ...
Si cate ceva despre voi, sa va cunoastem 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
32+ cu
Teodora
Nasterea printesei
anemona27 spune:
LA MULTI ANI EUMADA ! Sa fii sanatoasa si tu si bebelusa ta
Ma bucur ca auzim numai vesti bune despre bebelusi mari si frumosi.
Eu am inceput sa dorm din ce in ce mai prost,nu pot spune ca ma doare ceva,parca nu imi ajunge aerul sa respir,adorm greu si ma trezesc foarte usor.
Ce vroiam sa va spun,eu azi am primit Infacol,toate prietenele mele au dat copiilor lor si nu au avut probleme cu colicii,mi l-a trimis cineva din Anglia,la noi nu se importa.
34+
Alex
monica2008 spune:
buna burticute
EUMADA la multi ani sa dea dumnezeu sa fii sanatoasa si tu si bebelusa si sa ai o sarcina usoara
IULIA bine ai venit
eu
am practicat de cateva ori de cand sunt insarcinata
dar ultima oara am avut contractii si gata nu mai facem nimic pana ce nu vine bebe![]()
sunt super obosita ca azi am fost la gratar ca aici e sarbatoare si nu lucreaza nimeni,va pupic ca ma duc sa fac un dus
monica mamica in devenire
+35
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 5 sap
Alina spune:
Anemona,Infacol-ul asta nu-i nici o minune anti-colici,pur si simplu e o alta denumire comerciala a picaturilor de colici,contine tot Simethicon la fel ca si Sab Simplexul de-aici si din Ro,sau Lefax sau ce alte denumiri comerciale mai au.
Giova,faine tinutele tale,ce marime sunt?In poze par maricele.Am si eu salopetele dar am cel mai mic numar 62,cred.Stiu ca 50 sau 56 nu am gasit,o sa ma mai uit.
Eu folosesc salopetele lungi si intregi de bebei in casa si la somn,nu stiu dar mie in lume mi se par ca le sade bine la omuletii nostri in salopete mai haioase,ca ale tale,pantaloni gen jeans,treninguri haioase...mai mai gindesc
.
Alina,mami de printesa si
baby 
Mushil spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa Bun venit noilor burticutze Daca vreti sa va trecem in listuta, avem nevoie de DN, UM si DPN-ul ... sa ne ziceti ce ascunde burtica, la ce spital veti naste ... Si cate ceva despre voi, sa va cunoastem ![]() |
Buna,
Si eu sunt noua.
DN: 18.03.1983
UM: 24.10.2008
DPN: 31 iulie dupa UM
2 august dupa ECO
Spital: CFR2
Dr.: Radulescu-Botica
Am uitat, este baiat, Darius Matei