Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
adrianafedorca spune:
hello
am venit si noi de la control, toate bune si frumoase, bebelusa e foarte bine, are 2800 gr, deci a luat 100 gr in 2 saptamani , cred ca e bine...
la control m-a chemat iar peste 2 saptamani deci la 37 de saptamani cand o sa stabilim si data cezarienei, as vrea s-o facem la 38 de s dar nu cred ca am eu norocul asat ca stiu ca dr face cezariana la 39 de saptamani daca bb sta cuminte pana atunci
oricum colul e inchis e lung asa ca stau linistita
examenul secretiei e ok, m-a certat putin ca m-am ingrasat asa mult... a vazut ca sunt cam umflata la picioare , mi-a zis fara sare si cam atat
sper diseara sa apuc sa citesc sieu ce-ati scris , acum ma duc sa mai trag un pui de somn ca parca m-a lovit tramvaiul asa ma simt , as dormi non stop![]()

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
35+
Anastasia Ioana
AMR 4 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Mony08 spune:
Nici eu n-am mai scris de mult dar mai bine de o saptamana ma chinuiam sa recuperez tot ce-am pierdut.O luna de zile n-am avut net deoarece am fost cu toata casa intoarsa,in zugraveli s-o pregatim pt venirea lu bb.
Pana acum n-am reusit sa cumpar mai nimic pt bb,tot aman de la o luna la alta sa fiu sigura ca e baiat :P.Deocamdata doctorul la 24 sapt mi-a zis ca baiat este,acum ramane de vazut dc ramane asa pana la sfarsit.Pe 15 iunie merg de abia la urm consultatie si at intru si in prenatal.
Alinax eu zic ca ar fi bine sa vorbesti cu el si sa-l intrebi exact ce te intereseaza pe tine.Doctorii difera de la unii la altii,nu pot sa zic ca cei care nu dau prea multe detalii nu sunt buni,pur si simplu asa sunt ei.Eu am dat de doctori cu renume care la fel ca la tine nu-mi spuneau prea multe,ceea ce conteaza cata incredere ai tu in el.Si mie de multe ori cd vad pe forum cate lucruri afla burticile si eu nu,il mai intreb pe doctor din cd in cd dar nu prea am acelasi raspunsuri care le aud pe forum,nu fac alceva decat sa incerc sa am incredere in el.si cum spunea si CRIXIA e bine sa mai mergi si la alt doctor ca sa fi linistita.
meleea de fiecare data cand te aud vorbind de socrela,ma gandesc la cazul meu,ca si eu stau in casa cu socrela,desi de multe ori imi vine sa ma iau sa plec,e f greu sa treci prin asta...mai ales ca are cateodata niste vrb de ma scot din sarite cum zicea patricia daca nu ma insala memoria ca uneori vrb gura fara ele ,adica de cele mai multe ori,si le place sa se bage in viata ta asa neinvitate 
Blanca La multi ani sotului.
eumada La multi ani ,sa ai parte de o sarcina usoara in continuare,sa stea bb cat mai mult la caldurica.
IOANAR bine ai venit,si parca mai era o graviduta de iulie care a intrat zilele astea in vorba cu noi dar nam retinut numele,bun venit.
Si in legatura cu
si noi ne-am lasat de sportul asta.Am noroc ca am un barbat intelegator,dar care n-a vrut de cand am ramas insarcinata sa nu-mi faca rau mie sau lu bb,desi in primele luni s-a intamplat odata la insistentele mele
,dar acum mi-ar fi frica,desi doctorul nu mi-a interzis,de cd am facut cerclajul am scos din program acest lucru.
Eu deocamdata nasc la maternitatea Odobescu din Timisoara cu doctorul Ioia Ovidiu si am un carucior albastru care s-ar putea sa ramana albastru pana la sfarsit ![]()
Ce va mai zic ca eu dureri tot mai mari,care ma sperie zi de zi,intepaturi in partea de jos,lu bb ii place cel mai mult sa loveasca in partea de jos,f jos,dar speram sa trecem cu brio peste toate si sa ajungem cu bine la termen,desi nu stiu cat o sa poata doct sa-mi lase cerclajul.
Va
pe toate si ma scuzati ca nu v-am scris la toate dar mie asa de greu sa retin,imi joaca neuronul feste.
Mony
28+
Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa Alina, acuma-ti raspund tie ca mi-e mai proaspat in minte ce ti-am scris. Dr. de la Cluj mi-a facut si tuseu pentru ca i-am zis ca o simt pe bebica fff jos. Si atunci mi-a confirmat ca e cu capul in col si impinge de zor Legat de urcatul scarilor, e jale la mine. Cand ajung sus, pe langa ca suflu ca o balena esuata . Pozele la eco le-am facut cu aparatul dar poti si cu scanerul. Al meu nu mai functioneaza de cand si-a bagat Iulia gherutele prin el Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si![]() 32+ cu TeodoraNasterea printesei ![]() |
Anamaria,sar'mina de raspunsuri.
Pai si eu m-am plins ca il simt pe bebe jos dar oricum doctorita asta asa face si basta.Chestia e ca si eu de-atunci parca simt ca am mai multe contractii
.Faza e ca acum 2 sapt am fost la dr care imi va face cezariana si ala nu mi-a facut decit tuseu si a zis ca bebe e ok,nu e asa jos,colul e inkis iar eco mi-a facut abdominal,l-a masurat pe bebe,etc si d-aia ma gindesc daca se mai face eco vaginal la virsta asta de sarcina sau o fac unii din exces de zel
.Oricum mie si ex de secretie imi face la fiecare consultatie,e nasol cu valvele alea,bleah-bleah,senzatii nasoale,am zis ca dupa ce nasc,un an sa nu mai aud de ginecolog
.Si eu patesc la fel cu scarile dar totusi mi-a zis ca nu e interzis numai sa nu fac in exces.As face in exces numai daca as fi la dieta dar asa,in nici un caz
La mine nu stiu ce are scannerul,nu-l pot cupla la laptop,incerc sa fotografiez cu aparatul.
Adevarul e ca eu pe bebe il simt miscind peste tot,si sus si jos,e f activ si puternic.Fiica-mea nu era asa puternica dar tot activa.
Offf,sper ca scapam cu bine!

Alina,mami de printesa si
baby 
Giova spune:
Pooh eu am luat cantar la marco, asa ca m-am scos.
IoanaR bine ai venit in
. sarcina usoara in continuare si un bb sanatos.
Alina de aici am comandat:http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G81&p=118&o=3
sunt convinsa ca la preturile astea se gasesc si la voi de toate, nu ca la noi.
eu am pozat poza de la eco, dar se poate si scana. depinde cum ti-e mai la indemana.
Adriana bine ca e ok bebelusa, se pare ca nu a mai luat asa mult in greutate.
Mony bine ai revenit. chiar ma gandeam la tine ca ai disparut cam de multisor. bine ca totul eok, te asteptam cu vesti bune.
Noi pe-acasa...mie mi-e somn, fiu-mio vrea in parc
...e plin de baltoace si noroi. of...of....
_
Gio
32+ si Marco(06.01.2006)
poze
Alina spune:
Crixia,deci si tu esti cu scari in casa
.Eu ma pot instala la parter dar nu am nici un spor,ma scol de 100 de ori,nu pot sa-mi vad de treburi la laptop,nu pot citi cursuri parca am furnici
.Plus ca mi se face foame,oricind as lua ceva de papa.
Dilaural,da,pe mine ma enerveaza senzatia aia,gelul ala rece,nu stiu,parca nici pe scaun nu ma mai pot urca
.Asa mi-a zis si mie ca scurt si cu blindete e ok oricind in sarcina si rezultatul e sigur 100%adica practic doar asa stii exact situatia colului.
baby 
Alina spune:
Giova,multumesc de link
.
Au lucruri dragute,m-am uitat acum.Cu ce il scoti pe bebe din spital?
Ma gindeam la o salopeta haioasa,vazusem prin oras vreo 2-3 de-mi placeau dar ma gindesc daca ii sunt comode,daca il pot imbraca,etc.
Oh,fiica-mii ii luasem niste pantalonasi albi din catifea cu floricele roz si mi-a ramas in cap ca nu am putut sa-i dau,erau prea mari asa ca i-am dat un alt costumas,pregatisem vreo 3 tinute
.
A plouat in Timisoara?Lasa ca v-ati mai racorit,nici aici nu e cald si nici ploaia nu e departe.
baby 
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Nu stiu daca am mai intrebat sau doar am vrut,ca neuronul gravid uita de numa',voi o sa cumpoarati cantar pt. bebelusi? Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 35+![]() AMR 5 Sapt. |
pooh,eu nu o sa iau cantar ptr bebelushi,nu am chef sa ma stresez si cu asta.cand vreau sa o cantaresc merg la clinica si gata
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
lasati mei fetelor ca recuperam noi
si
si
si mai toate pozitiile posibile dupe ce vine bebe ![]()
asa e cand ai burtica,retineri,bebelusul misca,te simti mai grasa,mai nus` cum,dar trec toate dupa ce vine bebe.
mai rarutz cai` mai dragutz ![]()
eu am bagat azi smotru toata casa ca am avut liber,maine mai am de calcat hainutele fetii si poate abia de saptamana viitoare termin cele ale Melissei de spalat,calcat si pus la locul lor.
sa aveti o seara linistita 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
meleea spune:
LA MULTI ANI EUMADA SA FI FERICITA SI SANATOASA! SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA!
Pai nu stiu unde ne mutam dar eu ma pregatesc
ca de mutat ne mutam sigur, ma mut la firma si gata!!!
sau ne luam o rulota
,despre
noi nu am renuntat, macar la 2 saptamani
,cateodataa mai des
.
Aseara am ajuns la fratemiu si ce credeti ca avea pe masa.....dovlecei prajiti cu mujdei
si am luat vreo 3 ca nu mai puteam de pofta cat m-am abtinut ca nu imi face bine prajeala....da....nu s-a mai putut,v-am bombanit putin dar am mancat . Dupa .....nu va zic ce rau mi-a fost dar macar eram cu pofta facuta
. si cca sa va fac si eu pofta .....la mine la depozit s-au copt caiselee......
am mancat o punga mare de nu mai pot sunt ca un cimpoi
Meleea
32
AMR 8

lui
Iulia (23.03.2006) si