Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea_1979 spune:
va mai postez o data trusa de manichiura
http://good-times.webshots.com/photo/2217253030104803929JxjPJz
danielle02 spune:
`neata si de la noi,
??
am vazut de dimineata 2 burtici tare frumusele.
cand ma gandesc ce dezamagita am fost cand doc. mi-a zis la eco ca am numai un pui in burta...nus` de ce vroiam asa tare 2.il puneam sa se uite peste tot sa vada daca mai e vreunu` si saracu` doc. mi-a raspuns: pai...unde sa mai caut?numai unu` se vede.eram in Romania dupa anul nou.![]()
tuturor,ma bucur ca v a placut patutul mic al fetii,aseara la probat Ebonee
l-am montat,mi-am luat si o aparatoare micuta,lenjerie si ce mai trebuia.un set intreg,desi aveam de toate nu aveam nou noute ptr swing![]()
blanca,cred ca am sa gatesc o tocanita din carne de vaca cu multa ceapa verde si bulion,iar langa niste cartofi piure.altceva habar nu am ce...
ieri am facut si eu mai o tura de dovlecei pane cu mujdei,snitele de porc,cartofi noi cu marar,o supa de pui si un pui la cuptor cu mult usturoi.nu a mai ramas nimic,decat supa
oricum nu gatesc in cantitati industriale,numai atat cat sa avem pe ziua respectiva.
am plecat la trebile mele,se anunta ploaie si la noi,dar eu sper sa nu.vreau sa scot fata in parc![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Giova spune:
Neatza!
aseara v-am citit, dar fara chef de scris.
Am terminat si noi 33 sapt., intram in 34
. Doamne putin a mai ramas...si parca multe mai sunt de facut/cumparat
.
Slava domnului ca dorm in continuare super bine, ma trezesc odata/noapte la pipi, in rest totul ok.
Maine vine si soacra in vizita...sper sa nu stea prea mult pe aici, caci numai chef de ea nu am. macar o pun la treaba
si daca ar fi vreme buna sa scoata copilul in parc.
Ma pun sa va recitesc, ca nu am mai retinut nimic si revin....
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
danielle e super leaganul pt. living.sa-l foloseasca bebelina sanatoasa.
Pogos, Lucialu sa va revina pofta de mancare...am eu si pt. voi
, deja am mai pus un kg
.
Micaalsa stai in pat, lasa netul daca nu-ti face bine statul pe scaun.
Romanitza super surpriza cu baby shower. ma bucur ca are bb tot ce e nevoie.
Anemona of..of...bine ca nu s-a intamplat nimic grav. ai grija pe viitor.
Mushil eu sunt angajata pe firma sotului si "muncesc" pana nasc. asa ca nu conteaza cand iti iei concediu, obligatoriu sunt cele 40 de zile de dupa.
Bine ai venit in
, sarcina la termen si bb sanatos!
Siacob lasa ca si eu am facut ieri dovleceii si i-am mancat cu mujdei de usturoi. am bagat ca o purcica in mine
.
ClaraJ ma bucur ca sunteti ok. Asa e cu accesoriile la noi, costa de te usuca. pacat ca nu putem sa le aducem din state, la noi ajung la sume enorme...asta e.
Alina mai este Bonisan, cum sa nu. si eu i-am luat lui marco sab simplex si dintr-asta. Oricum, parca nu s-a vazut nicio diferenta...colici tot a avut. Bine ca la 2 luni jumate am scapat de ei. sa vedem cu bb2 cum va fii.
Moniland hai ca intru si eu in mail-ul comun, de mult nu am mai facut-o.
Buburuza bafta sa scapi de infectie cat mai repede.
Ylla ma bucur ca ti-a iesit tortul. Contractii si eu mai am, nu mai zic de dureri ale oaselor pelvisului, ca le am de vreo 2 luni
, deja fac parte din mine
.
mQQm sunt de acord cu tine...discriminare pe fata intre haine de baieti si de fetitze.
Super fain ca poti cumpara alt cadru dintr-ala cu roti, caci asta e ok pe cand e bb mic, dar pe urma e destul de greoi si voluminos...multi aleg carucioare mai sport.
Flosideea imi pare rau de sarcaa fata...asa e..nu ar trebui sa se poarte nu nimeni asa, dar uite...
Mie mi-a zis dr. ca putem chema anestezistul de acasa, daca nu e la spital, contra unei sume. acum 3 ani era 50euro + epidurala 50, nu stiu acum. Oricum, am nascut super repede, era si dim., nu am mai avut nevoie de anestezist. sa vedem acum....
Elenada super burtica de gemenei. Imi pare rau de vergeturi, nu prea ai ce face, din pacate.
Moniland mai-mai ce burtica cocheta...nici nu zici ca e casuta a 2 bebei. a mea e imensa si e doar unul
.
Andreea dar vad ca si tu ai ditamai burtoiul. faina trusa, sa o folosesti mult si bine pt. bebitza.
Danielle mama mia cate ai gatiti ieri. eu fac mancare cel putin pt. 2 zile. dovleceii i-am mancat ieri la pranz, dar nici nu erau multi. azi sunt si eu in pana de idei...ma mai gandesc...
si o zi buna sa aveti.
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
siacob spune:
buna ziua si de la noi!!!
Azi am fost tare harnicute, ne-am trezit din zori, am fost la eco si am vazut printesa![]()
[:D}. Suntem bine, stam cu capul foarte jos, spre iesire asa ca poze 4D nu prea a reusit dr sa faca, doar ne-a arata noua una alta. Avem esarfa de cordon...dar nu e grav, oricum facem cezariana, fluxurile sunt ok.
Cu toate astea tot suntem mai mici in greutate cu 11 zile

si placenta incepe sa imbatraneasca. Dupa parerea dr care a facut ecografia o sa avem la nastere 2.6kg-2.8kg....asta e...bine ca suntem sanatoase si crestem mai mut cand iesim din burtica. Maine o sa merg la medicul ginecolog sa vedem ce parere are..
34+
siacob spune:
Si am mai rezolvat o treaba
. Am fost la Cord Center, am semnat contractele pentru recoltarea de celule stem si am luat kit-ul.
34+
siacob spune:
bineinteles ca de cand am venit din oras stau pe net si caut info despre placenta imbatranita
...am tot citit ca aspectul de imbatranita fara alte modificari, ale lichidului amniotic sau arterelor, nu este ingrijorator...voi ce stiti de treaba asta...sunt ca un copil...nu mai am rabdare pana maine cand merg la dr.
34+
blanca000 spune:
Siacob ce bine...mi-ar reamintit de kit..de ce nu oi fi facut si eu ca tine sa ma duc direct acolo
...oricum am sunat si cica pe 15.06 trebuie s aimi vina si mie kitul (el pleaca pe 11.06 de la Cluj dar prinde un we la mijloc cand Cargusul nu lucreaza deca tprogram scurt). Sper sa vina repede, sa nu stau cu stres.
s33
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Alina spune:
'neatza,la prinz,fetele!
Giova,mersic,o sa-i zic si eu mamei sa-mi aduca Bonisan,adevarul ca nimic nu functioneaza 100%la colici.
Alaturi de tine si de mQQm protestez fata de uriciunile de haine de baieti,mai bine m-as face designer,cred ca as av ea idei mai bune,as gasi modele si culori mai faine.Pai de cite ori am fost in oras sa-i iau lui asta micu,m-am intors cu haine pt fiica-mea,nu va spun,ieri am ochit niste rochitze la h&m,miine merg sa-i iau,ieri era fff aglomerat la case,e vacanta.Miine mergem la film si apoi in oras ca fetele,la prinz il vizitam pe tata la serviciu,lucreaza chiar in centru.
mQQm,e fain cariciorul,cam asa il am eu pe cel Gesslein ramas de la fiica-mea,e ca nou dar eu m-am plictisit de el,acum vad atitea modele noi si imi tot trebuie.Pe de alta parte ma gindesc sa-l folosesc primele 4 luni in varianta landou si sa-mi iau altul prin oct-noiembre,doar sport.Am vazut unele sport f faine de la Quinny sau Esprit.Am fost simbata la Babyland si sunt zeci si zeci de modele,pur si simplu nu ma pot hotari
,preturi de la 800-100 euro pina la o suta si ceva sau sub suta.
Elenada,si eu am vergeturi cu toate uleiurile si cremele cu care ma ung
.La fiica-mea nu am avut nici urma cu toate ca nu m-am uns nici cu o 1/3 din cit o fac acum dar sta si bebe transvers,altfel forteaza burta.Las'ca ne reparam dupa
.
Fetele din strainatate,voi recoltati cel stem din cordonul ombilical?
Eu is in continuare nehotarita,am mai intrebat la clinici si in Germania putine mamici fac,cam 1/4,majoritatea le doneaza spre cercetare.
Mai revin io...Zi buna tuturor !
Alina,mami de printesa si
baby 
MIRCLAU spune:
buna ziua fetelor
fac si eu parte din grupul vostru dar din lipsa de timp si de lene
nu am mai scris de fff mult timp,acum stam acasica de vreo luna si m-am gandit sa ma reintegrez si eu
deci sa va dau ultimele noutati: avem o fetita in burtica,mai avem acasa un baietel de 4 ani ,spitalul este panait sarbu si dr cu care o sa nasc este dr.ion ionut(am mai vazut pe cineva care naste tot cu dansul)
sper sa fiu mai activa la scris cu toate ca este fff greu de recuperat,oricum eu va multumesc anticipat pt reprimire
la toate burticutele
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si
28+
cu codite maria-alexandra