Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
Giova spune:
Alina pai sa stii ca ai avea succes ca designer. asa ma enervez de cate ori intru in magazine si vad hainele de fetitze. macar tu ai avut sansa sa iei, dar eu?
Siacob de ce vrei sa faci cezariana? si eu l-am nascut pe marco cu cordon tip esarfa, natural, ca nu au fost probleme. sa vedem acum cu bb2, l-a avut la un moment dat esarfa, acum nu era in jurul gatului, doar ca tot cordonul e in zona capului. sunt sanse mari sa si-l puna din nou
. sper sa nu fie circulara...caci vreau natural.
Placenta si a mea a inceput sa imbatraneasca, se vedeau la eco niste pete mai inchise la culoare, dar e normal pt. perioada asta a sarcinii. Nu-ti fa probleme.
Blanca vcum de-ti trimit asa tarziu kitul? mie mi-au zis ca in 5 iunie pleaca de la ei. am trecut DPN ca 19 iulie, mai repede cu cateva zile.
Mirclau te asteptam mai des pe la noi. sa-ti traiasca baietelul, nastere la termen si o bebitza sanatoasa. ce frumos ca vei avea pereche
.
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze
Alina spune:
Giova,eu te inteleg f bine,nu stiu ce m-as fi facut daca nu as fi avut-o pe fiica-mea.E atit de gingasa,de finuta,de feminina,de matura,ne sfatuim in o multime de lucruri,mergem peste tot impreuna,e minunea mea
.Cu baietii stiu ca e altfel,vad in jurul meu si au alte preocupari,is mai diferiti dar ne adaptam din mers,e nevoie si de baieti pe lumea asta
.Tre'sa iei partea buna a lucrurilor,ai deja experienta la crescut baietei si esti tinerica,poate peste niste ani iti mai vine chef si de o fetita.
Ziceai ca vine soacra?La munca cu ea!![]()
Mirclau,bine ai revenit 
M-ati facut praf cu dovleceii pane,am si eu zucchini,ma duc sa fac ceva cu ei.
Alina,mami de printesa si
baby 
Dienuta79 spune:
Buna ziua la zmeurici!!!
Acum am venit si noi de la doctor si de la moasa,bebe este bine are 3,3kg,cantitatea de lichid e buna,toate sunt ok.Cred ca o sa ma bag o ora la somn ca sunt rupta de oboseala,asnoapte nu am dormit mai deloc din cauza caldurii,am stat si 2 ore la doctor si sunt terminata,dar ma bucur ca totul e ok cu grasunicul meu.

Dienuta
36+
Eduardo
AMR 4 sapt.
micaalsa spune:
Alina, si eu sunt nehotarata in legatura cu recoltarea celulelor stem. Sotul meu e ff hotarat sa nu facem procedura ... el urgent ia cate-o decizie, eu sunt cea mai nehotarata din familie ![]()
Am intrebat si dr. de la Cluj si raspunsul mi-a fost "mda ... e la moda in Romania." Mi-a zis ca deocamdata e totul in faza de experiment, ca nu se stie ce va fi, daca se va descoperi vreodata o modalitate ca sa se vindece anumite boli cu el. Si ca poate, peste n ani cand se va descoperi ceva, se vor trezi ca ba n-au fost recoltate cum trebe, ba una ba alta. El nu zice nici nu dar nici da la procedura asta, ca fiecare face ce vrea cu banii lui ... si in final mi-a zis ca el personal nu-i place sa-si bata joc de oameni.
Si cu asta am cam tras eu nishte concluzii ...
Eu totusi cred ca n-o sa le recoltez. Am ff multi prieteni in afara tarii, si prietene care au nascut recent, si nimeni nu si-a recoltat. Cum zici si tu, daca nici in germania, nici in America ... nu e la moda asta ... la Romani vad ca "prinde".
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
32+ cu
Teodora
Nasterea printesei
siacob spune:
Giova fac cezariana nu din cauza cordonului ci pentru ca acu un an am facut conizatie si dr nu imi recomanda nastere naturala.
34+
Mony08 spune:
Mushil nu cred ca e vorba neaparat ca esti moderata si n-ai aceleasi drepturi,dar poti sa scri repede 4 msj si apoi nu vei mai fi moderata si iti va fi mai usor.Activarea PM se face de la Profilul personal sau la mesaje private,nu mai tin minte exact,dar sunt sigura ca te vei descurca.
Mony
28+
andreea_1979 spune:
Mia fetelor ce mai gatiti ? Eu as avea pofta de chec , caci de mancare nu prea am pofta , dar daca-mi dati o reteta buna
poate fac si eu .
Azi am avut putina greata de la stomac , pastilele alea cu fier sunt oribile , dar le suport pentru bebita mea scumpa !
Am sunat si eu azi la cord blood si mi-au spus ca or sa-mi trimita kitul maine , sper , caci m-au innebunit , nu stiu de ce nu se tin si ei de cuvant ! Eu va sfatuiesc daca inca nu l-ati primit sa-i sunati , caci am observat ca nu prea trimit ei din proprie initiativa! 
s 32+
http://good-times.webshots.com/album/571779722tnDguF
PatriciaArdeleanu spune:
Moniland, ai o burtica f frumoasa.
chiar ma gindeam sa te intreb daca ai numit fetele dupa pozitia din burtica sau cum vei face, in ordinea nasterii.
acolo unde ai vazut discutia de Tg Jiu, vorbeam de carucioarele Titi triton. stii vreun magazin unde se afla expuse?
ma alatur si eu celor carora nu le plac hainutele de baieti.
chair recent am vazut un baietel imbracat cu un tricou asa de urit, cu paianjeni si inca niste lighioane, desenele negre pe frundal maro![]()
ce am mincat ieri?? dovlecei la gratar. sint asa de buni, doar ca se fac putin mai greu.
in rest maninc rosii cu brinza la greu, asta e mincarea preferata, si de cind au aparut ciresele, zilnic. acum s-au copt si la mama si mi-am adus o sacosa plina.
ce mai gatesc???
deocamdata rebe maninca la gradi si sotul la servici in timpul zilei, asa ca nu mai am de ce sa fac oale de papa. seara cartofi noi cu marar si salate, cite un gratar, dovlecei la greu, fasole verde, spaghete cu brinza, mamaliga cu brinza, ceva cit mai usor, sa nu necesite timp si sa faca prea multa caldura. cind o sa raman acasa cu fata dupa 15 iunie o sa fie mai multa bucatareala.
Patricia
s30 si Rebecca
05.02.2005
Giova spune:
Alina oi fi eu tanara si productiva, dar daca iese tot baiat si bb3? sotul vad ca numai asa stie sa faca
. mi-a promis ca bb3, va fii bb3-4, 2 gemene
. asa incurajare sa tot ai ca sa ramai
.
Deocamdata ma limitez la ce mi-a dat DD. oricum, marco e un lipicios si un iubaret fara pereche. ma bucur ca nu e mamos, nu as suporta asa ceva...sa fie tot dupa fusta mea.
Andreea am inteles, se cere cezariana, e drept.
Dienutza ma bucur ca totul e ok si bb un grasan....ce putin a mai ramas pana la marea intalnire
.
Mancare, diseara fac spanac cu oua ochiuri. Maine voi face ceva ostropel de pui.
_
Gio
33+ si Marco(06.01.2006)
poze