Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
CriPOD spune:
La multi ani fericiti, Motanel!
Sa te bucuri pana la adanci batraneti de cadoul cu fundita roz si un pic intarziat pe care il vei primi!
La multi ani, eumada! Bebe sanatoasa si frumoasa!
Danielle, foarte fain basssinetul, sa-l folositi cu drag la papusica Melissa... Despre sistemul de interfon, stiu ca sunt situatii cand n-ar fi necesar, eu ma multumesc doar sa zic ca daca ramai cumva in careva din baile de la etaj fara hartie de buda, esti toasted, ca poti sa ragi din toti rarunchii si consemnat esti pana vine cineva pe sus. Cam paralel cu ce vroiam sa zic, pe scurt, daca bebe-i sus si eu jos nici o sansa sa-l aud pe bietul bebe.
Alina, uite www.pegperego.com/page.php?sid=44313387085ac09c7d51ba33c233c943&pageid=UJVNL001&idf=01&idp=0000000177&cl=C" target="_blank">cam asa e carutzul, varianta de pana la 36 de luni. Ce imi place mult e ca mai incolo pot cumpara doar un alt shasiu peg perego sport si folosesc acelasi sezut, practic am doar un carutz cu doua shasie, poate se vede mai bine www.macklems.com/perego-elegante-panorama.htm" target="_blank">aici. Pt cine are nevoie poti sa mai cumperi separat bassinetul navetta, sau culla, sau scoica, toate se pot aseza pe sasiele astea, dar mie nu mi-au trebuit. Oricum, voi in europa aveti asa de multe optiuni, aici toate astea sunt aduse de pe-acolo. Mai vreau si eu samburi de cireseeee...
Lucialu, razi tu de bebelea ala, dar stii ce bine mi-a prins? Ca-i de dimensiunile si formele exacte ale unui nou nascut la termen. Nu mai zic, fie-mea a chiar avut geniala idee sa-i spalam costumul si fesul si sa-l aducem pe pepit acasa cu alea. Norocul meu ca scrie Chou-chou pe piept si-am scapat de comentarii cand am zis ca io nu-mi aduc acasa prospatura in ceva pe care scrie ciu-ciu.![]()
Si inchei printr-un protest vehement de discriminare... asa ceva nu e posibil, ce diferente intre optiuni la haine de fete si baieti. Unde la fete nu te-ai putea opri din cumparat, la baieti nu ai ce. Sotul meu se bucura, si se relaxeaza cand ies din casa pt asa ceva, prin comparatie cu crisparea pe care o are de cate ori ies pt fie-sa.![]()
Romanitza, see ya soon!
Si
toata gradina de zmeura!
flosideea spune:
neata de la noi.am pregatit
asa ca acum puteti intra linistite.stiti la ce ma gandeam?daca acum sunteti asa harnicute la scris,oare dupa nastere la fel va fi?m`am obisnuit asa ,sa nu fac fata la citit,sa programez totul sa am timp sa citesc tot.oare asa va ramane?!
stiti ce vroiam sa va intreb??pentru prenatal de ce este nevoie?eu vreau sa mai merg luna asta la servici si chiar nu stiu de ce am nevoie pt prenatal si cu cat timp inainte sa ma apuc de dosarel?sper sa ma puteti ajuta.am ales sa va intreb pe voi fara a mai intra pe oarece site`uri pentru ca aici sunteti cel mai in masura sa`mi dati un raspuns.
giova,sa stii ca e groaznic.fata era singura,fara medic,si saraca statea acolo pe bancuta.....offf...gata nu ma mai gandesc ca ....oricum mi se pare aiurea,pentru ca fiecare dintre noi mergem acolo pt a aduce pe lume un sufletel,o parte din noi,iar ceea ce am simtit eu atunci semana cu mersul la calau.noroc cu doamna aceea si cu d`nul doctor.sper sa fie bine.aaa,si unde mai pui ca daca e sa nasc noaptea nu`i anestezist pt epidurala,asa ca....
am fugit acum.mi`e fomica rau.sper sa puteti sa`mi spuneti de ce am nevoie.....va pupic si sa aveti parte de o zi cat mai buna!
32+
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Multumesc fetelor ![]() . Si eu care credeam ca e uriasaaaa. Mushil, scrie 10 mesaje repede. Poti sa ne povestesti despre tine si sarcina ta. ![]() 32+ Laura Ioana Irina Maria |
Moni, burtik ta e cam cat a mea, micutza si frumoasa...

si parca tot asa jos..Viitoare Mami superr fericita!
32+
IsabelleAMR 7 SAPTAMANI Bebelina in buritk Zambeste, viata e frumoasa!!!
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Moniland ce burticuta micuta si dragalasa ai fata de a mea. Trimit si eu poze acum cu a mea la 31 de saptamani. E imensa. Montana la multi ani multa sanatate fericire sarcina usoara nastere usoara si la termen si un bebe sanatos si frumos. elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 saptBurtica mea la 28 sapt Lucrusoare bebelusi Camera piticilor Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
Elenada ai burtik de gemeni superr, e normal sa fie mai mare, nu? doar sunt doi, sa fie sanatosi si papaciosi iti doresc, de fapt la toate mamicile le doresc

. Dar stai linistita ca prietena mea care a avut doar un baietel - e adevarat de 4650 la nastere - a avut burtik cam cat a ta

Viitoare Mami superr fericita!
32+
IsabelleAMR 7 SAPTAMANI Bebelina in buritk Zambeste, viata e frumoasa!!!
coccorina spune:
Montana, LA MULTI ANI!!!

petrecere frumoasa iti doresc 

Viitoare Mami superr fericita!
32+
Isabelle
AMR 7 SAPTAMANI Bebelina in buritk Zambeste, viata e frumoasa!!!
blanca000 spune:
Buna dimineata zmeurici,
V-ati trezit? Eu ca de obicei pe la 6:30
, pana si acum cand sunt in concediu tot asa ma trezesc..dar mi se face un somn pe la 12:00 de nu am aer..trebuie neaparat sa bag o ora de somn atunci
. Sa vad astazi cum fac caci vine doamna care ma ajuta la curatenie si sta cateva ore bune..asa ca
meu il cam sar..sau poate dupa ce pleaca ea...
As face ceva bun de mancare azi dar nu am idee ce, poate ma ajutati cu vreo idee...ce gatiti voi astazi..ceva usor de vara dar consistent...eventual cu carnita de vacuta....ceva? Caci vreau sa ma incumet sa ma duc pana la piata sa imi iau fructe ca am ramas fara si ma mai orientez pe acolo.
Trebuie sa ma duc sa imi refac si eu un set de analize, dar imi e o lene...maine nu ma duc ca e vineri si nu stiu daca proceseaza ei sangele peste weekend asa ca o las pe luni..sper sa ma si tin de cuvant.
Ma duc sa pap un mic dejun..azi fulgi de porumb+lapte+stafide..un deliciu
.
s33
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Moni si Elena..aveti niste burtici superbe..fie mici, fie mari...nu vad urma de vergeturica...f bine. La Elena se vede ca e si un baietel acolo
e mai tuguiata, la Moni e clar ca are fetite finutze.
s33
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
elenada spune:
Blanca vergeturile sunt pe partea cealalta a burtii pe partea baiatului. Sunt asa urate dar ce sa ii faci daca e prost materialu. Degeaba ma ung eu cu de toate ca nu se vad rezultate.
Cocorina sper si eu sa fie grasunei. Abia astept ziua de luni cand am eco.
Bebei grasunei la toata lumea doresc.
elena
+31
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Mushil, da.
Buburuza, la mai multe saptamani!!!! Pacat de infectie.
Cocorina, parca si eu o vad cam jos, dar cred ca gravitatia e de vina
. Dar cand stau pe scaun mi se baga Irina pe sub coaste asa ca nici aer sa suflu nu mai am.
blanca, cu asta ma consolez si eu ca sunt fetite si indiferent cat de mici sunt zic ca din cauza asta.
Si inca nu mi-au aparut vergeturi. Sper sa nu mai apara, dar cateodata simt ca explodeaza asa e de intinsa burta.
Alina, ma fatai pe scaun, ma mai fatai in picioare si timpul trece. Inca mai pot. Cand nu mai rezist voi spune stop joc.
32+
Laura Ioana
Irina Maria
andreea_1979 spune:
Buna dimineata si de la noi! Azi am fost iar sa-mi fac urocultura , care nu iese si nu inteleg de ce
, sper ca de data asta sa fie bine , am repetat-o de 6 ori si imi iese mereu suprainfectata , desi imi fac toaleta inainte !
Azi am cumparat ceva pentru bebita mea si anume o trusa de manichiura pe care o puteti vedea aici ttp://good-times.webshots.com/photo/2217253030104803929JxjPJz 

s 32+