Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 17
pogos spune:
f ff f f frumoasa burtica moniland

Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
elenada spune:
Moniland ce burticuta micuta si dragalasa ai fata de a mea. Trimit si eu poze acum cu a mea la 31 de saptamani. E imensa.
Montana la multi ani multa sanatate fericire sarcina usoara nastere usoara si la termen si un bebe sanatos si frumos.
elena
+31
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Mony08 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mushil
Scuze, Dar care este contul comun? |
Trebuie sa-ti activezi PM ca sa putem sa-ti trimitem contul comun si parola.
Mony
28+
Moniland spune:
Multumesc fetelor 
. Si eu care credeam ca e uriasaaaa. ![]()
Mushil, scrie 10 mesaje repede. Poti sa ne povestesti despre tine si sarcina ta. 
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Mushil spune:
Trebuie sa-ti activezi PM ca sa putem sa-ti trimitem contul comun si parola.
Mony
28+
[/quote]
Sunt un pic debusolata. Nu prea stiu cum functioneaza forumul.
anemona27 spune:
Ce burtici cu gemenasi frumoase,sa fie frumosi si sanatosi !
Moniland chiar e mica burtica ta,a mea e aproape cat a Elenei,in fiecare zi cercetez pielea si ma intrb cat mai rezista saraca sa se intinda.
Fetelor pana la urma e bine sa punem burtiera dupa nastere ca nu stiu ce sa fac,daca sa iau sau nu.
34+
Alex
Mony08 spune:
Giova mersi pt informatii,eu deocamdata am fost numai in kapa.
Montana 
LA MULTI ANI
ClaraJ ce preturi faine aveti voi,sincera sa fiu ca asa as cumpara si eu la 89$ dar la 1300ron imi iau gandu.
In legatura cu fibronul si mie mi s-a spus la inceput caam si mi l-a aratat,dar atat,nici n-am mai auzit dupaia de el.Eu am fost inainte la un alt doctor care la 12sapt mia spus de fibron,pe la 13 sapt am inceput sa merg la altul care mi-a spus de hematon,deci n-am inteles mare lucru ce vad ei acolo,si acum nu mai mi-a zis de nimic.
Mony
28+
buburuza1979 spune:
La Multi Ani sarbatoritelor !!! Eumada si Motana 

Azi am schimbat si eu semnatura 
Sa fim toate sanatoase si sa ajungem la termen cu bine ... sa creasca sanatoase zmeurelele !!! 
Mi-au venit si mie rezultatele la analize azi ... si m-am pricopsit si eu cu infectie urinara ... asta e ... bagam iar antibiotic 
vazut burtici frumoase 
apropos de preturi...eu nu mai zic nimic... asa mi-au facut ochii ca la jocuri mecanice cand am intrat in magazinele de profil cu lucruri pt bebei...
noroc ca am primit multe hainute pt inceput si astfel ni s-au redus din cheltuieli ...
ma tot uit si eu pe amazon si cand vad preturile acolo ma minunez ce diferenta poate sa fie...
mai fetelor poate astea de la noi sunt placate cu aur si noi habar nu avem... de aia or fi asa scumpe 

s33
buburuzul miscacios
AMR 7 saptamani
ylla2009 spune:
Buna
MOTANA 
SA FII SANATOASA FERICITA SI FIE CA TOATE DORINTELE SA DEVINA REALITATE..NASTERE USOARA SI SA AI PARTE DE UN BEBIC SANATOS CUMINTE,FRUMOS SI MANCACIOS!!!!
Nu i-a venit a crede sotului ca chiar i-am facut eu tortul pt ziua lui..a crezut ca e cumparat..deci mi-a iesit.
Lene pe noi in ultimul timp cat cuprinde..nu stiu ce o fi cu mine,parca nu mai pot functiona in parametri normali deloc si in plus azi m-am confruntat si eu cu primele contractii dureroase si cu dureri la oasele pelvisului.Vineri sper sa aflu si eu mai multe info despre data cezarianei si tipul anesteziei..sa vedem.
va
!!
Ylla
33+Luca Andrei si mami de
Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor