Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 16
danielle02 spune:
mica,nu cred sa aibe ceva daca doarme bebe in el.cred ca e foarte confortabil ptr bebe,mai ales la somn.
eeeeeeeee tu esti bogatana de aia ti-ai luat swingu` ala asa bengos,am vrut si io da` e cam scump aici.
patutul cela e mai mult ptr living ca e micut si nu ocupa mult spatiu si e perfect pana face bebelina 3-4 luni.stau si eu linistita cand merg la baie ca sorasa` nu o so care in brate prin casa daca o las pe pat ![]()
si stai la orizontala sa ajungi cu bine macar pana la 37-38 saptamani.
romanitza,eu una astept poze cu lucrusoarele![]()
[grren] bun venit in grup noilor burtici,sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei la termen[/green] 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
anemona27 spune:
Danielle foarte frumos patutul,chiar aseara am vazut pe un site spaniol.
Swingul de la Graco si mie mi se pare prea scump,mai ales ca bebe nu sta in el decat pana la maxim 6 luni.
34+
Alex
andreea_1979 spune:
Montana " La multi ani ! " si de la noi sa ai un bebe sanatos si la termen .
Blanca, Moniland multumesc mult pentru raspuns .
Voi ati terminat de facut bagajele pentru spital , eu am inceput sa mi le pun incet , incet intr-o geanta mai mare pe care mi-am cumparat-o azi .
s 32+
CRIXIA spune:
La multi ani Motana!
Azi m-am laudat degeaba, nu am ajuns sa-mi iau prenatalul, maine sigur.
Am vz si eu bassinet-ul si ma gandeam..eu am asa ceva, ii spun cos, e impletit, am tinut-o pe Alexia la inceput(in apartament era spatiul limitat), dar ma gandesc ca acum ar fi bine sa-l pun jos in living.
aparatoarele le-am confectionat eu, acum parca as face ceva mai frumos, cu volane pe exterior. 
Cri mami de
Ale ( 2003) &
+27 sapt 
ClaraJ spune:
Salutare fetelor,
Hai ca mai intru si eu un pic, chiar daca va citesc in fiecare zi. Motivul pentru care am intrat e ca efectiv mi-au cazut plombele cind am vazut cit costa produsele pentru copii in Romania. Mi se pare o jacmaneala pe fata. Cum pana mea sa ceri 1300 RON pe swingul ala pe care il folosesti doar citeva luni??? Astia nu sunt sanatosi cu capu' frate.
Cam atit costa aici, in State:
Pe asta il vrem noi si l-am pus pe Baby registry pentru shower.
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265136&fromRegistryNumber=99155379&product_skn=350580
sau varianta asta cea mai scumpa:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3562289
Ah, si bineinteles multe alte variante intre, mult mai ieftine.
Sa le fie rusine ca au nesimtirea sa ceara atit de multi bani de la niste parinti care ar face orice pentru puii lor. Inca un motiv in plus sa fiu scarbita da aceasta tara.
Noi suntem bine. Crestem, dam picioare in burtica, mai cumparam una alta si asteptam baby showerul. Promitem sa revenim cu pozici de la prea mult asteptatul eveniment.
Pupam toata gasca, uram multa, multa fericire MONTANEI si tinem pumnii mamicilor care sunt atit de aproape sa-si vada bebeii.
Pupici,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 29+
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mushil Buna, Lucialu, multumesc ca ne-ai spus de cele 10 mesaje pentru a nu mai fi moderate. O sa incerc sa le scriu. Intrebare, in special cele cu o sarcina mai mare de 31-32 sapptamani. Cand ar trebui sa facem pauza, sa stam acasa, sa nu mai mergem la serviciu. Daca esti activa pana la 36-37 saptamani e vreo problema? Merci |
Bine ai venit!!!!

Eu cred ca nu e nicio problema. Poti sa mergi la serviciu si de acolo la nastere
32+
Laura Ioana
Irina Maria
micaalsa spune:
Clara, de acord cu tine, ce e aici in tara e jecmaneala curata. Eu din State le-am cumparat pe toate, ca nu-mi permiteam sa dau atat pe el aici.
De te uiti pe pagina Graco si vezi ce preturi au la carucioare ... de fapt la tot, mori incet. Asta e Romania 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
32+ cu
Teodora
Nasterea printesei
Alina spune:
Motanica noastra,La multi ani fericiti!
Seara buna,fetele!
Azi am umblat cu treburi,bine ca macar am rezolvat ceva,miine ma pun mai serios pe treburi.Fetele,voi cum reusiti sa mai stati la birou...io mooor de durere de spate,intepenesc
.
Alinutza,da,si la mine parca s-a evaporat fibromul
,nu am mai auzit nimic sau nu o fi fost
.Oricum,nu pot sa nu ma gindesc,sper ca dupa cezariana sa-mi spuna daca l-au vazut,daca e,ce face,etc.Astia scriu un protocol operator si ma voi uita ce scriu despre asta.
Fetele,cu colicii,eu nu cred in nici o minune.Trec de la sine.Si fiica-mea a avut pina la 2 luni jumatate,i-am dat Sab Simplex dar nu prea o ajuta,poate mai bine ii facea Bonisan,picaturile alea naturale cu marar...se mai gasesc in Ro?Bineinteles masaj pe burtica,pernuta cu simburi de cirese putin incalzita,plimbatul in brate si dormitul pe burta mea.Perioada nu e din cele mai frumoase,noi vom fi obosite...dar trece!
Blanca ,protectie de patut de jur imprejur gasesti la Ikea,e si simpla,si cu bulinutze si cu animalute,costa cam la 15 euro.
mQQm,pliz,poti sa ne arati pe undeva cariciorul?Eu inca nu l-am gasit pe cel sa ma multumeasca,ma apuca groaza sa cumpar 2,ca vreau si cu roti mari si suspensii ca lumea pt primul an,apoi altul sport,usor si practic si tot asa,nu o sa mai am loc in casa sau in garaj.
Crixia,fain cosuletul tau,imi imaginez cum spui ca arata,asa am avut si eu ca bebelus,ani multi a stat in boxa parintilor mei pina a mers la un alt nou-nascut.
Moniland,nu intepenesti pe scaun la birou?Eu pot lucra si de-acasa in unele zile dar pur si simplu imi vin furnici in picioare,abia stau...
Seara faina,pe miine!
Alina,mami de printesa si
baby 
Moniland spune:
Tocmai mi-am pozat burtica
. Am si trimis-o (poza) pe contul comun.
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Mushil spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Tocmai mi-am pozat burtica |
Scuze,
Dar care este contul comun?