Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 15
lucialu spune:
Motana
!!!Sa fiti sanatoase,sa fii iubita si sa ai o BBitza de nota 10+++!!!
Bun venit noilor burtici!
Sarcini usoare in continuare si la termen cu zmeurei sanatosi!Daca sunteti moderate si vreti sa scapati,scrieti scurt 10 mesaje in total sa ne vedem in timpi reali.
Vally sanatate si recuperare grabnica tatalui tau!
Monica sanatate mamei tale!
Mqqm,eu din pacate cred ca voi face ca vulpea cu strugurii...daca ajungem la unguri si o vad pe acolo-caditza-bine,daca nu si astia nu o baga pe stoc imi bag picioarele in ea si imi cumpar varianta clasica+suport pliabil.Esti de coma cu papusa aia,dar f practica![]()
Pooh cantarul la mine nu e pe lista de prioritati.Mi-ar place sa-l iau daca as gasi o oferta buna si dupa ce trag linie la restul cumparaturilor pe care le mai am trecute cu MUST HAVE.Asa cum spunea Danielle parca, nu mai stiu
, cred ca e mai mult stresant cam ca si cu proba suptului.Oricum poate fi luat si dupa ce vine BB acasica daca simt ca-i musai.Eu de la inceput am simtit-o pe BBita o puternica,cred ca va fi mancacioasa asa ca vedem practic si la fatza locului.
Anemona imi pare rau de cazatura-sperietura.
Si Monica parca a experimentat ceva de genul de curand
In rest sunt ca o valega...nu am pofta de mancare in continuare,drept pt care il stresam pe tati cu te miri ce sa ne aduca,doar-doar inghit si eu ceva.Mai am ceva pana nasc dar spui sincer ca parca sunt broasca aia din poveste fara sfarsit
Tre sa ma cantaresc zilele astea,chit ca nu prea vad ca am mai luat nik notabil. Parca sunt la orele de sport cand aveam probe de dat si eram jale la alergat,printre ultimii-poiata si oprita sa meditez la fiecare boschet,tufa,gard si ce mai intalneam pe traseu.Pana spre sfarsitul pauzei dintre ore ajungeam si eu
Oare ce mai urmeaza?In schimb pupa e intr-o frenezie mai ales de seara pana tarziu in noapte,tobosara nu alta![]()
Hai ca bat campii cu drag
KISSES
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
danielle02 spune:
ia uitati ce patut ptr living am luat pana la urma,ce parere aveti?il montam diseara si fac poze:
http://www.mothercare.com/Mothercare-Swinging-crib-Birch/dp/B000JECBI6/sr=1-5/qid=1244035796/ref=sr_1_5/279-0407379-0266606?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44361031&mcb=core
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
pogos spune:
buna fete!
la multi ani motana!!!

vorbeati despre tampoanele confectionate din vata. mie la spital, cand am nascut, mi s-a spus clar sa pun pansament pe vata ca sa nu se lipeasca de rana si sa se infecteze. dar probabil ca la cele cu cezariana nu este neaparata nevoie de fasa.
cu hainutele de iesit din spital nu ma stresez, pentru ca nasa tine sa cumpere ea si sa vina sa ne scoata din spital, cum a facut si la ana. asa ca am scapat de o grija. bine ca avem aceleasi gusturi si nu o sa ma trezesc cu cine stie ce tampenie.
eu cantar de bebe nu iau. am avut unul la ana, imprumutat, si ma stresam aproape dupa fiecare masa cu el. si mi-a spus si pediatra sa scap de el ca o masoara si o cantareste ea. asa ca m-am lecuit.
votez si eu pro batista bebelusului. nu am folosit-o de multe ori, dar cand am folosit-o a facut minuni. pare aiurea ca e atasata la aspirator, dar e de nota 10.
ce frumos e patutul danielle. sa-l stapaneasca sanatoasa bebelina!
si eu sunt fara pofta de mancare. nu stiu ce sa mai mananc....de vreo doua zile mananc doar salata de vinete cu branza. am avut si dovlecei pane...dar nu stiu ce sa mai mananc. carne parca nu merge deloc.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
micaalsa spune:

La Multi Ani!!! Motana, sa ai in continuare o sarcina usoara si bebe sanatos si necolicios ![]()
danielle, frumusel patutul leganut. Si eu am luat bassinetul tot pentru living, dar acum stau in dubii daca sa-l tin in living sau sa-l pun in dormitor, si aici in living sa folosesc swing-ul. Ca e model pentru nou nascut si ma gandesc ca sta confortabil in el. Eu pe asta www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4080009&brid=2" target="_blank">Graco l-am luat. Oare ar fi bine sa-l tin sa doarma in el? Inca sunt tot pe ganduri .... dar bine macar ca am variante de intors ![]()
Eu o sa intru mai rarut de acum incolo, ca am observat ca si cand stau pe scaun nu mi-e bine. Si cat m-am ferit eu de statul in pat
... numai asa ceva nu-mi doream. Dar acum cateva saptamani mai trec, ce sa facem, bebica sa fie bine.
De dimineata am mers si eu pana la dr. de familie dupa concediul medical si am crezut ca nu mai ajung acasa. Si sta la 10 min de mers pe jos ... Foarte foarte repede obosesc acum si simt tare puternic cum apasa bebele pe col 
u all
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
32+ cu
Teodora
Nasterea printesei
romanitza spune:
Am revenit si eu dupa o lunga absenta... N-am reusit sa citesc tot din urma, scrieti capitol dupa capitol... Sunteti tare harnicute!
Eu am o stare... mai bine nici nu se poate. Cred ca e si de la vreme, la noi inca nici nu a venit primavara, ce sa mai zic de vara. Dimineata sunt 6 grade si de-abia se mai incalzeste pe la pranz, dar in rest, ploi, frig, vant... Oricum, sunt lipsita de energie si datorita faptului ca somnul mi-e intrerupt de mersul regulat la baie, de arsurile gastrice insuportabile, de burtica cea mare. Plus ca nu mai vreau sa merg la munca, gata, m-am plicitisit, m-am saturat, nu mai suport sa stau 8-9 ore pe scaun. Clar, ma simt obosita! Si mai am multe saptamani de acum incolo sa merg. Asta e, sper sa rezist!
Weekendul trecut am avut parte de o mare surpriza
Toti prietenii mei s-au vorbit si am fost invitata intr-un loc unde de fapt s-a organizat baby shower-ul pt mine!
A fost emotionant sa imi vad toti prietenii acolo si sa primesc atatea cadouri pt 
Deja nu cred sa mai am nevoie sa cumpar nimic pt bbita, doar Pampersi. Am cred vreo 70 costumase, cred chiar ca ar mai trebui sa returnez/schimb cu alte marimi o parte din ele, pt ca majoritatea sunt pt 0-3 luni. O sa fac si poze sa vi le arat. Eu sunt atat de incantata de ele 
In primul and,
Motana, sa ai parte de o aniversare frumoasa si de un bb cuminte si sanatos!
sarbatoritelor pe care nu am apucat sa le felicit, sa fiti sanatoase si sa aveti nasteri usoare!
Nusy - pai vad ca mai ai atat de putin... Sa ne anunti cand sa incepem sa facem galerie 
Lucialu - te inteleg cu lipsa poftei de mancare, si eu sunt la fel in ultima vreme, mai rau e ca aproape tot imi provoaca o aciditate gastrica de nu iti imaginezi... Bine ca totul e ok cu bblina, si a mea tot asa de miscacioasa ca si a ta... Nu sta locului o clipa!
danielle, pogos - v-am admirat pozele cu fetitele voastre. Sunt niste frumoase amandoua!
Anemona - bine ca n-a fost decat o sperietura. Mare grija pe viitor!
mQQm - nu ma bag in discutiile despre cadita, eu doar ce-am primit una normala la baby-shower, asa ca o vom folosi pe aia... Ai dreptate cu chiuveta, si asta e o solutie. Pernuta pentru alaptat ai reusit sa confectionezi? Hai ca poate ne si vedem zilele urmatoare, sunt curioasa cum e carutul achizitionat pt Pepitzel!
tuturor zmeuricilor. Aveti grija de voi!
32+ 
romanitza spune:
Uitasem sa le felicit pe mcrissa si rocco pentru sarcinile obtinute!
Ma bucur mult pentru voi!
Mushil spune:
Buna,
Lucialu, multumesc ca ne-ai spus de cele 10 mesaje pentru a nu mai fi moderate.
O sa incerc sa le scriu.
Intrebare, in special cele cu o sarcina mai mare de 31-32 sapptamani.
Cand ar trebui sa facem pauza, sa stam acasa, sa nu mai mergem la serviciu.
Daca esti activa pana la 36-37 saptamani e vreo problema?
Merci
meleea spune:
NOCE , pai asa i-am facut eu acasa dar la frate-miu am gasit prajiti si nu m-am putut abtine
bine ca ati zis de infacol ca uitam si tot e sotulo in ungaria sa ne ia si noua (si la nepoata)
LA MULTI ANI MONTANA ! 
Meleea
32
AMR 8
siacob spune:
fetelor, pt mine a fost suficient sa pomeniti din nou de dovleceii pane ca ne-am si pus pe facut.![]()
![]()
![]()
blanca mie fetele care mi-au recomandat site-ul de la next au spus ca in mazagazine la noi preturile sunt mai mare...nu am verificat personal.
danielle02 foarte frumoas patutul.
Motana

34+