Tragedie aeriana, avion Airfrance disparut

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

na - acuma cand vezi ca oamenii muncesc si dezgheata ... ce mai conteaza bla bla ... o fac pentru securitatea pasagerilor. in plus, exista niste proceduri pe timp de iarna - adica dezghetarea trebuie sa fie cu un anumit timp inaintea decolarii ...nu mai devreme si nu mai tarziu.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu zic ca bine ca-l "dezghetau" nu conteaza...poti sta 2 ore, poti pierde zile intregi dar important este sa n-ti pierzi viata!

Brazilienii mereu intarzie cursele,au probleme mari cu flota lor... cel putin cele interne...sunt oameni de afaceri care tzipa pe-acolo "domne' pierd nu stiu cati bani daca intarzii, etc" si cand li se spune ca banii se pot recupera dar viata nu...imediat se linistesc...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Pt. toate relele din lume exista un singur vinovat!Teroristii!!!
E imposisbil sa se intimple ceva si sa nu fie "mina" lor.

asta e intelepciune din categoria "io stiu tot"

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

sigur

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Nu cred ca m-am exprimat corect. Pur si simplu nu eram si inca nu sunt lamurita cat de obisnuita sau nu este situatia sa dureze doua ore jumate dezghetarea unui avion sau daca inseamna ca exista niste probleme. Nu ma indoiesc ca sunt protocoale speciale in conditii climatice nefavorabile, ma intrebam doar unde este mai usor sa dezghieti avionele, in conditiile de iarna finlandeza sau in cele de iarna pariziana.
Si ca sa nu mai fiu off topic, in ziarele de aici au aparut stiri despre un telefon mobil al unei victime din respectivul Airbus, care inchis fiind, semnala totusi ca persoana sunata nu este disponibila.
Cand o prietena si-a scapat din greseala celularul intr-un lac, daca o sunai, Nokia ei tacea chitic.
Oare este posibil ca dupa cateva ore bune in adincimile oceanului un celular sa mai semnalizeze ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Degivrarea avioanelor (dezghetarea) este importanta si costa mult. O fi plictisitoare asteptarea, dar o ora-doua in plus chiar nu conteaza, sa fim seriosi! DIn pacate avioanele nu-s atit de sigure cit se vor. Ati vazut documentarul in care spuneau ca la un moment dat jumatate din piesele de schimb folosite pentru avioane erau contrafacute?? Traficul aerian e din ce in ce mai aglomerat si controlat de oameni care fac si greseli, teroristii nu stau nici ei degeaba, iar pilotii sint si ei mai buni sau mai slabi si cu reactii umane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Nu stiu daca ati scris deja dar se pare ca, resturile gasite nu apartin avionului Airfrance..deci a disparut undeva si nu se stie pe unde.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Da, am vazut la stiri, dubios fapt insa ca nu se mai pomeneste nimic despre scaunul si vesta de salvare despre care se vorbea pana azi. Au zis numai ca au gasit fragmente din lemn ori nimic in avionul ala nu era din lemn. Si dara de kerosen era de fapt motorina de la un vapor (care vapor cum de a pierdut atatat motorina?).
Si in cazul asta, avionul unde e? Nu se poate sa se fi distrus complet intr-o explozie. Sau e posibil?

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citeam mai devreme un articol in care spuneau ca din cauza rechinilor din zona care sunt atrasi prin nu stiu ce unde in locurile in care au loc accidente cautarile vor fi ingreunate.Eu nu prea pricep chiar asa sa nu fie nici o urma de acest avion?

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aiska

Stefanyia, noi plecam atunci din Franta inspre America, dar nu stiu cata importanta are. Nu cunosc cat timp necesita de obicei sa-l dezghete, dar presupun ca doua ore jumate este cam mult in timp ce pasagerii stau frumos instalati in aeronava si asteapta decolarea ? Nu mi s-a mai intamplat, de aceea ma mir. Poate nu este neobisnuit. De asemenea nu stiu daca aveau sau nu posibilitatea sa-l programeze sa aterizeze in asa fel incit sa se incadreze in orar si sa faca operatiunea de dezghetate in timp ce pasagerii pentru imbarcare erau la check in, la gate ,etc?

Noi am fost in Romania de sarbatori, in iarna si tot asa au dezghetat avionul aici in Montreal, si in Amsterdam; nu mai stiu cit a durat exact, parca vreo ora, ne-au anuntat; probabil ca asta e procedura: imbarca pasagerii, se face dezghetarea si imediat decoleaza; nu am citit in urma care era problema cu dezghetarea asta a aripilor, dar eu m-am simtit ok, safe cu gindul ca-s preocupati de soarta pasagerilor, in conditiile in care pe aici sunt peste -30C la sol iarna;
uitasem sa specific, am zburat cu KLM iarna trecuta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si totusi chiar nu este nici o urma al acestui avion???Daca s-a prabusit in Atlantic,cum naiba nu au gasit nimic pana acum?

Mergi la inceput