Tragedie aeriana, avion Airfrance disparut

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pupisor spune:

Citeam pe undeva ca uneia dintre victimele aflate in avion inca ii mai suna telefonul mobil......o fi sau nu pe fundul oceanului???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

aiska - nu stiu cum e la zboruri lungi,de ex Finlanda-America,daca e nevoie ca dezghetarea sa se faca cu pasagerii inauntru.Depinde cand face urmatorul zbor,aeronava respectiva.Cele pe curse scurte,care pleaca imediat dupa ce au aterizat,nu au alta solutie.Poate ei nu se asteptau sa dureze asa mult,ce mai conteaza....vorba Mirelei(desprecopii)sa zici mersi ca l-au bibilit si v-au pus viata in siguranta.Nu e deloc o placere sa stai sa astepti,mai ales daca ai si vreun copilas cu tine,dar acum stim cu totii ce dezastre se pot intampla cu avioanele si nu mai are rost sa comentam.Indiefernt ca ar fi fost vorba doar de o dezghetare sau si probleme tehnice,oamenii si-au facut treaba,si ati avut un zbor sigur.

Eu sunt una din acele persoane care poate accepta orice se cere pt a avea un zbor cat mai in siguranta.Nu ma deranjeaza sa astept,nu ma deranjeaza sa ma supun la anumite controale,gen scanarea aia de care se vorbea ceva timp in urma,pur si simplu am teama sa zbor si consider ca daca ei spun ca e mai bine sa asteptam,atunci ma conformez.

Probabil ca urmatoare speculatie va fi,teroristii nu au fost,un telefon inca suna,deci probabil extraterestrii sunt cei ce au rapit nava.Ca in orice dezastru,sunt si mici mistere,ceea ce pt media specularea inseamna bani si asta fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ultimele ipoteze sunt legate de faptul ca AirFrance nu a inlocuit niste instrumente de zbor la avioanele Airbus de tipul acela, desi sugestia a fost facuta de catre compania producatoare cu ceva timp in urma.
Daca este asa, apoi compania AirFrance va suferi foarte mult in urma acestei neglijente.

Si da, conteaza si cu ce companie de zbor mergi, unele au restrictii de safty mai mari, altele mai mici, siguranta pasagerilor depinde de multi factori, revizii, starea avioanelor, experienta pilotilor, etc.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

stefaniya deja a aparut si o speculatie de acest gen. Cica avionul s-ar fi intalnit cu un OZN si de aceea s-a prabusit.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/prabusirea-airbus-ului-330-mana-extraterestra.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulicutza

stefaniya deja a aparut si o speculatie de acest gen. Cica avionul s-ar fi intalnit cu un OZN si de aceea s-a prabusit.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/prabusirea-airbus-ului-330-mana-extraterestra.html

hai ca asta chiar m-a amuzat,chiar nu ma asteptam asa de repede la speculari de genul asta.Au innebunit cu totii,asta e sigur si fara dubii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sybille spune:

Si sora mea a zburat pe ruta asta acum un an si in zona respectiva sunt mari turbulente,trebuie sa lasi jaluzele jos cica, sora-mea nu a lasat-o si stewardesa era tare agitata si a insistat sa o lase jos, cica una din stewardese a cazut cu caruciorul cu mancare, copii plangeau, erau agitati,cica e groaznic, a zis ca pana acolo i-a fost, se ruga sa scape cu viata.Deci ceva in zona aceea probabil ca nu poate fi controlat sau s-or isca furtuni neasteptate si nu mai poti ocoli din timp,daca te prinde acolo numai ai ce face.Dzeu sa-i odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

ce presa mizerabila si ieftina avem! Ce stire ieftina aia cu extraterestrii.
Urmeaza probabil si Diaconescu sa isi dea cu presupusul - sa faca niste bani din aceasta tragedie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal7 spune:

Jokk ,nu pot sa cred ca tu esti mamica lui Karla de la tv.Cand am vazut stirea la tv m-am rugat pt tine si copil.UEneori si strile sunt bune la ceva.Eu am fugit la biserica si am pus o lumanare ca sa va ajute D-Zeu.O doamne imi imaginez ce ai simtit cand au luat copilul.Ma bucur mult ca sunteti bine si sper ca si rugaciunea mea va ajutat.SI Eu am o fetita nascuta prematur,Alina Ioana,este mangaiera mea acum cand sunt singura.Este nascuta pe 7 mart 2008.Va pup pe amandoua si sa fiti sanatoase.

Mama lui Alinuta prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.hotnews.ro/stiri-international-5795594-zborul-rio-paris-cadavre-fragmente-ale-avionului-gasite-atlantic.htm
http://www.realitatea.net/cadavre-si-resturi-ale-avionului-airbus-a-330--gasite-in-oceanul-atlantic_532967.html

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tocmai am citit pe Yahoo News ca au gasit 2 cadavre in Atlantic, a 2 barbati. Dumnezeu sa-i odihneasca!
http://www.mercurynews.com/ci_12535774?source=rss

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput