Tragedie aeriana, avion Airfrance disparut

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Pilotul care spune ca a vazut o lumina intensa in zona in care s-a prabusit avionul, nu a confirmat faptul ca in acea zona a avut loc o furtuna. Sau am inteles eu gresit? Oare ce s-a intamplat? Sper sa se afle misterul dezastrului. Am ramas socata cand am aflat de aceasta tragedie aeriana. Este foarte trist.
Aeronava a disparut de pe ecranele radarelor la ora 06:00 GMT iar evenimentul s-a intamplat in luna a6a. Poate o sa radeti de mine, dar pe mine chiar ma sperie numarul 6.
Condoleante familiilor! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliya
Aeronava a disparut de pe ecranele radarelor la ora 06:00 GMT iar evenimentul s-a intamplat in luna a6a. Poate o sa radeti de mine, dar pe mine chiar ma sperie numarul 6.

Nicidecum 06 GMT ci doar 02 GMT. N-ai de ce sa te sperii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Se pare ca au mai descoperit 3 cadavre deci teoria OZN-ului pica.Nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul rudelor.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Se pare ca au mai descoperit 3 cadavre deci teoria OZN-ului pica.Nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul rudelor.

Cait

...si se exclude si varianata prabusirii datorita conditziilor meteo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pai atunci nu mai ramane decat defectiunea technica.Sunt curioasa daca vor gasi cutiile negre.

Cait

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bietele familii, tot mai sperau.
Ati auzit de cei doi suedezi sot si sotie si cei doi copii ai lor? Se temeau foarte tare de accidente aviatice si ca sa nu piara toti daca s-ar fi intamplat ceva, zburau separat, el cu fetita de 3 ani si ea cu baietelul de 5 ani. El si fetita au luat un zbor mai devreme si au aterizat in siguranta la Paris iar mama si baietelul au fost in avionul cu tragedia.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Ati auzit de cei doi suedezi sot si sotie si cei doi copii ai lor? Se temeau foarte tare de accidente aviatice si ca sa nu piara toti daca s-ar fi intamplat ceva, zburau separat, el cu fetita de 3 ani si ea cu baietelul de 5 ani. El si fetita au luat un zbor mai devreme si au aterizat in siguranta la Paris iar mama si baietelul au fost in avionul cu tragedia.

--------------------

Doamne, ce cumplit! Se spune ca de ce ti-e frica de aia nu scapi...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:

--------------------

Doamne, nu-mi vine sa cred. Saracul tatic prin ce trece numai el stie. Of, of...

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:

--------------------

Ce soarta cumplita pentru familia suedeza; destinul...

Mergi la inceput