Tragedie aeriana, avion Airfrance disparut

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Printre pasageri era si un cetatean islandez, mai exact o femeie.
Ziarele scriu zilnic depsre situatia din Brazilia si disparitia avionului, insa pana acum, nu au dat nimic despre aceasta femeie.
Spun zilnic, ca inca nu au fost gasite cadavrele, insa nimic altceva.
Aaa, si stirea se afla pe pagina 4 deja.
Eu am fost socata sa vad si poze cu Violeta de la nunta.
Se pare ca asta vrea publicul, povesti tragice, iar presa stie asta si de-aia incalca orice.
Altfel cum va explicati ca si coana Leana din satul x, lasa orice sa vada ce s-a mai intamplat cu fata care a fost in avion?
Asa am fost educati din pacate!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Cred ca mass media romaneasca a luat-o rau razna in goana dupa senzational. Nu e corect ce fac...daca familia nu a vrut sa dea nici o declaratie, sunt sigura ca nu e de acord nici cu publicarea numelui, publicarea pozelor, povestirea vietii etc. Cei de la televiziuni s-au apucat sa ia declaratii de la fosti profesori, etc. Nu mi se pare ok sa invadezi pur si simplu vietile unor oameni , fara sa-ti pese daca vor sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dietrich spune:

D-zeu sa-i odihneasca in pace!si multa putere fam.indurerate,trebuie sa fie groaznic prin ce momente trec oamenii aceia.Zbor destul de des si cu copii dupa mine si mereu cand pun piciorul pe scara avionului imi spun,,Doamne vietile noastre sunt in mainile tale,,Acest zbor dupa parerea mea va ramane un mister.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

am auzit aseara la o emisiune cnn ca in ultimii 10 ani, rata de catastrofa aviatica este 1 la 1,2 milioane de zboruri. Este o sansa mai mica decat a castiga la loterie!
Zburatul ramane de departe cel mai sigur mijloc de transport pe planeta noastra.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Eu incerc sa ma protejez evitind sa privesc jurnalele televizate, inchid televizorul. Pe internet caut doar informatiile tehnice si, in special, care sint sansele ca o asemenea tragedie sa se intimple din nou (in cazul in care s-a prabusit din cauza conditiilor meteo). Ma feresc din rasputeri sa citesc despre pasageri. Imi cunosc destul de bine imaginatia, ca sa stiu cum o ia razna...oare la ce s-au gindit "atunci", cum au reactionat familiile, citi ani aveau copiii...pe urma numai la asta ma gindesc si-mi face rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aseara (ca in fiecare marti) am fost la concert, nu stiam de ce este o liniste inmormantala unul dintre dirijori si una dintre cele mai bune soprane ale lor au murit in acest accident
la fel si unul dintre descendentii ultimului imparat al braziliei...
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Zburatul ramane de departe cel mai sigur mijloc de transport pe planeta noastra.

asta e pura statistica, mediatizata prost si privita doar dintr-un punct de vedere. comparativ cu nr masinilor si trenurilor, nr avioanelor este mult mai scazut, imagineaza-ti ca vezi pe cer tot atatea avioane cate masini vezi pe strada (cam ca-n fifth element)si vezi cum imediat avionul nu mai este cel mai safe mod de transport ci invers ( considerand cati oameni mor intr-un accident de avion).
si uite detalii http://aviation-safety.net/index.php.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

este tragic. oare ce gandeau oamenii aia la doar cateva minute inainte de moarte? oare ce-si spuneau? oare au murit suferind? sau s-a petrecut totul prea brusc pt. a mai simti ceva? si cel mai tragic, cred ca nici nu mai au ce cadavre sa recupereze pana acum, zona era cica foarte p o p u l a t a de rechini.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolilo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

este tragic. oare ce gandeau oamenii aia la doar cateva minute inainte de moarte? oare ce-si spuneau? oare au murit suferind? sau s-a petrecut totul prea brusc pt. a mai simti ceva? si cel mai tragic, cred ca nici nu mai au ce cadavre sa recupereze pana acum, zona era cica foarte p o p u l a t a de rechini.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

rechini?! pai un avion care explodeaza in mid air la altitudinea aia...slabe sanse ca rechinul sa mai apuce ceva. in general the casualities sunt declarati "lost at sea".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lolilo

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

asta e pura statistica, mediatizata prost si privita doar dintr-un punct de vedere. comparativ cu nr masinilor si trenurilor, nr avioanelor este mult mai scazut, imagineaza-ti ca vezi pe cer tot atatea avioane cate masini vezi pe strada (cam ca-n fifth element)si vezi cum imediat avionul nu mai este cel mai safe mod de transport ci invers ( considerand cati oameni mor intr-un accident de avion).
si uite detalii http://aviation-safety.net/index.php.

Statistica se refera la numarul victimelor.Numarul avioanelor e inferior numarului masinilor, dar intr-o masina intra maxim 5 persoane pe cand intr-un avion cateva sute.
Ar trebui sa fie cca 100 de accidente de masina grave ca sa vie CEL PUTIN 100 de victime.
Pe cand la accidentele de avion, unul singur poate omora peste 200 de oameni.

Accidente pe sosele se intampla IN FIECARE ZI. Cu avionul, multumim lui Dumnezeu, NU. Si traficul aerian nu este de neglijat, atata timp cat pe aeroporturile mari aterizeaza si decoleaza una vion la fiecare 30 de secunde, eu zic ca sunt destule in spatiul aerian. Cu foarte, foarte multi pasageri.

La asta se refera statistica care spune ´´e cel mai sigur mijloc de transport´´.

EDIT: daca cineva se apuca acum sa calculze cati oameni au murit in ultimul an in accidente aviatice si cati pe sosele, sunt sigura ca numarul victimelor´´de pe pamant´´ e mai mare.

Mergi la inceput