Tragedie aeriana, avion Airfrance disparut
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Lady ai perfecta dreptate.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ellej spune:
Eu realizez ca ar trebui sa evit articolele din presa, dar nu pot. Culmea masochismului, desi mi-e foarte frica de zbor, inainte de diversele calatorii se tot nimerea sa fie "crush nights" pe discovery si eu stateam tintuita si ma uitam la documentare. Mi-e groaza si totusi contiuu sa citesc.
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Va spun eu.
Cineva care a trecut prin furtuni, zgaltaieli si o aterizare cam in picaj pe Schifol in timpul unei furtuni asta doar asa ironia sortii eu fiind fobica insa foarte ambitioasa de fel: SOMNIFERE. De-alea de le iei cand te asezi in scaun si ultima imagine e cu avionul facand manevre sa se incadreze pe pista de decolare. Si gata. Ma trezesc dupa 3 ore la fix eu zburand mai mult colea in Europa.
Anul asta insa voi zbura cu fiica-mea, atunci sa ma vedeti.
Imi pare foarte rau pentru bietele familii care au pirdut apropiati in accident.
J si Carla (05.02.2006)
Mindy spune:
Sarmanele familii, nici nu au ce inmormanta. Sper ca nu au suferit in timpul accidentului si a fost o moarte usoara, oare au apucat sa se panicheze, sa constientizeze ce se intampla?
Ultima data cand am calatorit eram asa de obosita ca nu ma mai interesa nimic, nu am avut nici o reactie cand au fost turbulente mari.
Dar cel mai emotionant pt mine e zborul peste Atlantic, ma uitam in jos si in aproape 9 ore de zbor am vazut numai intinderea imensa de apa (printre nori), cate un vapor pe are il vedeam minuscul si bucati de gheata. Ma simteam asa de vulnerabila acolo in scauneleul ala minuscul de abia ai loc sa respiri. Tot felul de scenarii in capul meu.
Lolilo spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Statistica se refera la numarul victimelor.Numarul avioanelor e inferior numarului masinilor, dar intr-o masina intra maxim 5 persoane pe cand intr-un avion cateva sute. Ar trebui sa fie cca 100 de accidente de masina grave ca sa vie CEL PUTIN 100 de victime. Pe cand la accidentele de avion, unul singur poate omora peste 200 de oameni. Accidente pe sosele se intampla IN FIECARE ZI. Cu avionul, multumim lui Dumnezeu, NU. Si traficul aerian nu este de neglijat, atata timp cat pe aeroporturile mari aterizeaza si decoleaza una vion la fiecare 30 de secunde, eu zic ca sunt destule in spatiul aerian. Cu foarte, foarte multi pasageri. La asta se refera statistica care spune ´´e cel mai sigur mijloc de transport´´. EDIT: daca cineva se apuca acum sa calculze cati oameni au murit in ultimul an in accidente aviatice si cati pe sosele, sunt sigura ca numarul victimelor´´de pe pamant´´ e mai mare. |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
de unde stii ca a explodat in aer? poate a cazut intreg in mare si oamenii s-au inecat.
se stie ceva sigur? cum s-a intamplat? eu n-am auzit nimic.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Clover spune:
Pai ce sa simta? Au vazut moartea cu ochii. Cand toate sistemele avionului mor unele dupa altele in 15 minute si esti in picaj liber ti-e cam clar ca se termina acolo. Probabil unii au inceput sa planga, altii sa tipe, altii sa se roage.
Cu riscul de a fi cinica, accidentele rutiere de ce nu provoaca atata spaima si discutii?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Clover Cu riscul de a fi cinica, accidentele rutiere de ce nu provoaca atata spaima si discutii? |
pai din mai multe motive: se produc unul ici-unul colo (chiar daca per ansamblu sunt mai multe), cu mai putine persoane decedate, uneori soferul moare din vina lui, si astfel de accidente s-au mai "banalizat" daca pot spune asa...
cu avionul e alta treaba, nu e vina nimanui ca s-a produs (uneori poate fi vina pilotului, insa de multe ori nu), e de proportii mai mari.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Clover spune:
Au existat accidente aviatice perfect evitabile din cauza lucrarilor de intretinere neefectuate asa cum trebuia. Caz in care eu m-as intoarce de pe lumea ailalta sa il strang pe vinovat de gat. In cazul acestui accident pare ghinion. Avionul a nimerit in zona de furtuna si nu a rezistat. Uneori astrele nu se aliniaza cum trebuie.
Si mai trist ca moartea pe sosele s-a banalizat...