Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io's pe tel si nu pot vedea pozele

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna seara care se taraste spre buna dimineata.
sa va dau ?! neah... poate voi dormiti.

in afara de maraiala si raguseala non-stop raportam productie in scadere de muci, poate inchidem fabrica.
si mai avem o veste de veste! Radu a mancat azi prima lui masa complet divesificata, aka fara lapte.
I-am servit cam 100gr de vitel cu legume si orez, amestecat cu iaurt (cam jumatate de paharel, 50gr).
A mancat pe la 1 si a dormit pana la 4... eveniment de eveniment daca ma uit la ultimele doua saptamani. La patru lapte, apoi am iesit un pic in parc... unde a mancat "gustare" pe la sase, aka fructele pe care nu i le-am dat la 12. si a facut si bis, multumim preety si sorina care si-au facut pomana cu suplimentul de fructe cu musli
La 8.30 cine urla de mama focului dupa biberon?
Alte activitati mai sunt cum mai sunt, dar masa a fost azi de mare succes

Teo a cerut sa "doarma" cu mami. Acum inca sta pe umarul meu si casca gura in calculator, neuitand sa intrebe cam odata pe minut: "vedem bemwe?"

cred ca trebuie sa inchid, daca vreau sa adoarma azi...
va si

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am fost azi la intalneala din IOR Am revazut o mamica superba, care se tot plange pe aici ca e grasa...aiurea E o gravidutza superba, optimista, cu zambetul pe buze non stop Am tot sperat sa il simt pe pusti cum se agita in burtica, dar ne-a facut in ciuda dormind Pup Moni
Si am cunosctu si eu frumoasa mamica a haiducelului Gruia O frumoasa Cred ca ii prieste sarcina Si fetelor , promit ca data viitoare iau camera de filmat la mine. Trebuie neaparat sa o vedeti cand papa Gruia E mortala
Nadina , Lidia

Piciul meu a dormit azi 15 minute in parc la 11 si apoi a mai adormit abea la 19 L-am lasat acasa cu mami si am fost la manichiura, iar el nu a avut chef de nani A ras, s-a jucat, a cantat, s-a catarat pe pat....orice mai putin somn
Cu mucii suntem parca mai bine, adica nu mai are robinet , dar este inca infundat in nasuc...sper sa fie mai bine maine, ca mi se rupe sufletul cat de greu respira.... Si deja ma uraste cand ma vede cu batista bebelusului in mana
Laura imi pare tare rau ca printesica nu e bine Multa sanatate !!!!
Si ce vis ai avut... offf....

Kllemi poate ajungi si tu data viitoare la intalneala...eu am plecat pe la 1.30, dar fetele au mai stat.

Corina pupici pustiului vorbaret

Ankussa pupici mancatorului de morcovi

Claudina ce pataznie Bine ca nu ati patit ceva
Bafta cu dieta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da, mi-am schimbat culoarea....se vrea a fi un blond inchis

ANGELYNA incredibil , azi vorbeam cu fetele in parc ce mai faci, daca stie vreuna de tine He he he ce dulce e Crina bagata sub pat

De Clau geo si July morning stiti ceva ? Ca nu au mai intrat de multicel nici ele

Of roxi iar ai probleme cu burtica pupici si multa sanatate !!!!

Anca asa e cu conjunctivita asta, e tare pacatoasa si trece greu. Asa patesc si eu cu Tina in fiecare an. Si de regula schimbam picaturile pana ne trece. Dar in fiecare an e aceeasi poveste. Bafta sa va treaca de data asta

Ratonel tu pe unde esti ????

Lumi imi pare asa de rau de ce spui de huni Sper sa nu fie cazul sa ajungeti la dr , sa fiti mai bine maine

Kristin multa sanatate mamicilor sa dea DD sa aiba rezultate bune cu tratamentul
Si multumesc mult

Bitza rabdare mami cu muncitorii pup sa scapi repede de santier

Nerantula

Giuliana oferta mea de mers impreuna in parc ramane valabila

Babymom seara buna si tie

Ma bag si eu la vizionat pozele

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Ada ce de ani faceti voi ....

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

din cate am citit eu biotics este si pentru reglarea tranzitului, deci costipatie sau diaree, nu cred ca intareste la stomac sau invers, dar probabil 'vietatile' alea ajuta tocmai prin influentarea mucoasei

Nearntula iti impartasesc cu drag din experienta mea, sfaturile de la babymom si tangerine (mamica care ne citeste) m-au ajutat enorm, ca mai aveam putin si o luam pe aratura, o sa-ti trimit un PM mai lung zilele astea, in principiu m-am relaxat, daca nu papa strangeam masa fara sa arunc vesela (cum faceam alta data), nu ii dadeam altceva, nici lapte nici alta papica, il scoteam afara si aveam un bib cu lapte, il dadeam peste vreo ora, asa incat lui ii era deja super foame daca nu papase nimic, la fiecare masa faceam asa si a vazut el cum sta treaba si a inceput sa ia asa cateva lingurite de foame, in plus am descoperit ceva care ii placea mult, iaurt si asta m-a ajutat

Cu ocazia ploii am descoperit ca avem in casa, pe hol, in dulap mai exact, o teava groasa prin care ploua moaaa cum se aude si cad si pietricele

Lumi nu ma certa am inceput sa ma ocup de sanatate incet incet, am fost la recoltare de papanicolau si hpv, a fost durerosss, astept rezultatele, sper sa fie de bine, trebuie sa refac si eco pentru fibrom spre sfarsitul verii sa vedem daca a crescut

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babymom, ca sa nu ma lungesc aici, uite cum mi s-a parut mei-tai-ul: http://gaianevia2008.blogspot.com/2009/06/wrap-sling-si-mei-tai-din-ciclul.html (m-am desfasurat pe blog )

mai mult, iti povesteste 300, ca l-a incercat si anduta azi. pareau super happy amandoua si cred ca a stat cam jumatate de ora si ea.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Noi nu ne laudam cu muci...dar ne laudam cu greva de "tzitzi" si muuuuuuuuuuuuulta miriiala...
adica seara dupa cereale nu mai vrea tzitzi si pace...tzipa cit o tzine gura ..daca incerc sa ii dau..
eu sper ca recupereaza noaptea..desi la cit de obosita sunt...nici nu stiu daca papa..sau doar adoarme la sin..
singura masa sigura de lapte ..este cea de peste zi..in jurul prinzului..restul sunt o enigma ...pentru mine..
ma intreb daca e suficent???????????..ca alte lichide nu accepta..

Babymom

Bun venit in clubul grevistilor de tzitzi ! Si noi tot asa de cateva zile. Mai rau e ca nici mancare nu mananca. Cred ca la noi sunt de vina dintii ( se pregatesc sa rasara cei de sus - musca cu indarjire tot ce apuca ).
S-ar putea ca Iza sa fie prea satula dupa cereale si de aceea refuza sanul inainte de culcare. Si noi am patit o vreme asa, desi tocmai ca sa nu-l satur prea tare si sa nu mai pape lapte, eu am ales sa-i dau seara masa de fructe. Dar chiar si asa, daca ii dadeam fructele mai tarziu de ora 19 nu mai sugea cum trebuie sau chiar deloc; ma impingea, se incorda pe spate cu niste urlete de enervare si se calma doar cu suzeta in gura. Prin urmare am acum grija, ca daca reusesc sa-i dau masa de fructe, sa nu fie dupa ora 19.

Noaptea recupereaza ei cu suptul, chiar daca nici eu nu stiu exact ce se intampla - stau cu bluza de pijama in cap si cu tzitzi pe-afara la autoservire, dar cert e ca dimineata are un pampersoi gata sa explodeze de atata urina.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Lidia nu te-ai lasat paa nu m-ai prins cu mana la furat covrigi ce sa fac, sunt si eu pofticioasa

Foarte frumoase pozele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gruia e superb cu ochisorii lui , Izabela o cocheta cum ne-a obisnuit , Mara o scumpa si o dulce care mai e si cuminte si face nani Si soricelul un balos
Beeeey de unde ati sutit tricicleta ???

Ah si l-am vazut si pe Dimitri azi, un mic catzarator in labutzele goale

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

FFFF frumoase pozele.
Toate mamicile si toti bobocei minunati fara exceptie si de asemenea si cele 2 gravidute!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput