Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 20
babymom75 spune:
Seara buna! va salutez si eu ca abia acum mi-am linistit bebelul - doarme agatat de mine in wrap. In ultimele seri doar asa reusesc sa-l linistesc. Nu stiu care-i baiu', da' sper sa-i treaca.
Ma bag la cetit, c-am ramas rau de tot in urma cu stirile. Sunt p-aci!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Seara buna! va salutez si eu ca abia acum mi-am linistit bebelul - Doarme agatat de mine in wrap. In ultimele seri doar asa reusesc sa-l linistesc. Nu stiu care-i baiu', da' sper sa-i treaca. Ma bag la cetit, c-am ramas rau de tot in urma cu stirile. Sunt p-aci! Mama lui Dragos si a lui Victor |
...seara buna si de la mineLIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
claudinna spune:
super pozele si frumosi foc bebbeii!
vad ca si Gruia vrea la pas:) de la cine a imprumutat tricileta?
Iar tu, Nerantula, arati ff bine!
ce sa mai zic de Moni, e dulce rau cu burtica aia a ei! mi s-a cam facut dor de burtica zilele astea...
si cum sta Izabela langa Moni, zici ca au o discutie f serioasa!
si Davidutu e tare gatit! ca de obicei:)
babytza, ti-ai schimbat culoarea la par??
cine era fetita de langa Izabela? ca n-am recunoscut-o...sorry daca e de pe forum...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
mamidestefan spune:
Babymom poate iti faci mila si de mine...si ma ajuti cu un sfat vizavi de criza de "lapte"..prin care trece Izabella...azi cred ca nu a supt mai mult de 100 ml..asa dupa masa se prinz...cind era mai mult adormita...seara dupa cereale a refuzat categoric...doar noaptea mai trage ceva...dar cred ca destul de putzin...biberon nu vrea ...cana cu supapa o accepta doar cu ceai sau apa..
si totusi ar trebui sa bea minim 500 ml ..de lapte...CUM SA FAC?????? 

LIDIA
de
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui claudinna cine era fetita de langa Izabela? ca n-am recunoscut-o...sorry daca e de pe forum... blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Mara de Simodina
LIDIA
de
claudinna spune:
salut, babymom! si al meu a fost nelinistit ieri noapte...l-am luat cu noi in pat si efectiv s-a rostogolit toata noaptea de la unul la altul tragand cu foc din deget...desi de mancat n-a vrut.
la 18 i-am dat cirese...sa fie de la ele?? i-am dat si azi...daca face la fel al noapte, e clar!
dar i-au placut la nebunie!
babymom, fasole ii pot da?dar ciuperci?
are 9 luni jumate...
maidestefan, mi-am facut o poza sapt trecuta, dar nu m-am cantarit decat azi, ca la munte n-am avut cantar...acum deja m-am cam obisnuit si e bine ca-s fructe si legume multe...
am pus poze din excursie pe blog
blog cu basca
Razvan
alexa si mami spune:
Nerantula. moama, ce dor imi era de iconul asta:)
te-ai hotarat unde o sa nasti?
alexa, cipri si mami
claudinna spune:
10q, Lidia!
sorry, simodina, dar nu te stiam...
blog cu basca
Razvan
babymom75 spune:
Lumi, foarte faini hunii in noile lor carucioare verzi!
Paula-Laura, nu stiu, n-am citit si n-am observat sa fie vreo legatura intre depigmentarea mamelonului si scaderea cantitatii de lapte. Si mie mi-au revenit mameloanele la culoarea lor de dinainte si lapte am... cat o laptareasa. Probabil ca e o simpla coincidenta.
Aly, de obicei cearcanele sunt semn de parazitoza intestinala; n-ar fi rau sa-i faci un examen coproparazitologic. Dar, poate nu e nimic de genul acesta, ci doar copilul a trecut intr-o noua etapa si are nevoie de mai mult somnic.
Nerantula, 
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia babymom, tu cum legi baretele de sus la mei-tai? Eu le-am legat peste copil, sub fund X si apoi in fata pe sub picioruse si mi s-a parut ca apasa pe picioare partea aia care venea peste. (se intelege ceva din ce am scris ??) |
Ada, asa il leg si eu si nu mi s-a parut ca ar exercita presiune pe picioare.
Ma bucur ca ai reusit sa-l legi. Cum ti s-a parut? E comod?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor 
??)