Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 19
claudinna spune:
mai, mai, voi iar v-ati intalnit?
mamidestefan, sa stii ca m-ai imbolnavit cum aratai dupa superdieta! super tare!!
_giulianna_, ce mai face Edi? l-am vazut cum s-a desprins de pat. ce a mai facut de atunci??
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna mai, mai, voi iar v-ati intalnit? mamidestefan, sa stii ca m-ai imbolnavit cum aratai dupa superdieta! super tare!! _giulianna_, ce mai face Edi? l-am vazut cum s-a desprins de pat. ce a mai facut de atunci?? blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
da ...multumesc mult...bine zis ...aratam..ca acum sunt o mica balenutza

...care vrea sa isi ia costum de baie ..dar nici unul nu vrea sa o arate SIRENA...asa ca momentul cind voi demara SUPERDIETA ...cred ca e din ce in ce mai aproape 
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
dyanira spune:
Lumi multumesc pt PM.
Ramo merci pt poze intre timp am gasit un sac de dormit super fain subtire din bumbac si la un pret super tare.Nu am apucat sa il testam ca a venit frigu dar speram sa ii convina teroristului in el![]()
Vrem poze de la intalnire.
Nerantula bafta maine la control.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_giulianna_ spune:
Claudinna merge bine de-a busilea prin casa, cotrobaie prin toate sertarele (se ridica singur la ele sprijinit de mobila) iar pe afara merge in ham... Cam atat.
Martea viitoare promit solemn sa vin si eu la intalnire. Ma descurc eu cumva, plec de dimineata de acasa, tre' sa ajung intr-un final :) Sau poate vine si AlexaM si atunci m-am scos, ca ea cunoaste zona si vine la fix.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
mamidestefan spune:
Fetele ...pleaseeeeeeeee
..vreau si eu info despre corturi de alea de plaja ...pentru copii...stiu ca s-a vorbit ...dar la vremea aia..nu prea eram atenta la detaliile astea...acum trebuie imi mobilizez neuronul ...care a cam intrat in vacantza![]()
LIDIA
de
angelynna82 spune:
Poate puneti de o intalnire ceva mai aproape...poate venim si noi![]()
Nerantula scoatem
, succes maine 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
mamidestefan spune:
Pozici INTILNEALA IOR III
ENJOY![]()
LIDIA
de
claudinna spune:
hehe, mi-am luat si eu costum de baie...dar pana la sf lui iunie tr sa arat altfel ca....sunt deja in a doua sapt de superdieta:), m-ai convins!
angelynna, ginerele tau nu l-am dat nimanui. e un nazdravan care nu mai are stare. s-a inaltat si s-a dolofanit...nu stiu cate kg are, dar bate spre 11...are 80 de cm...
aplauda, ridica mainile sai cant "bate vantul frunzele", s-a ridicat in picioare, vrea numai de mana...e calare pe mine, are angoasa de separare...adica urla cand ma vede ca ma indrept spre usa...nu vrea in brate, imi trage cate un cot in gat si se intoarce, vrea sa coboare din poala...ce sa zic, o nebunie!
a si la catecul cu melcul ii aratam eu cu degetul si cum incep cantecul, incepe si el sa dea din mana...
cum se trezeste se pune in fundulet si canta..a-a-a-a-a...pe un ritm anume, de te prapadesti de ras...in picioare, daca sta pe loc, danseaza cand aude muzica...
incearca sa pocmeasca din degete la "hi-hi"...chiuituri din astea...
papa bine, doarme binisor, adora copiii si rade in hohote cand intra in contact cu vreunul...
are o sticla legata de scaunul de masa...si se tot joaca cu ea pana fac eu papa, cand mananca uneori...azi era langa scaunul lui o alta sticla, pe gresie si cat pregateam eu masa, el tinea sticla de ata si o balanganea sa loveasca sticla de pe gresie. nu s-a lasat pana nu a trantit-o. sticla lui era goala, cea de pe gresie era jumate cu apa...s-a aplecat socru-meus a-l bata cu sticla in cap...si el l-a lovit, evident!
binainteles ca l-am apostrofat pe socru...ca maine-poimaine ii da cu o piatra si se intreaba de ce...
hai ca m-am intins cat o zi de post:)
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna hehe, mi-am luat si eu costum de baie...dar pana la sf lui iunie tr sa arat altfel ca....sunt deja in a doua sapt de superdieta:), m-ai convins! blog cu basca Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
BRAVOS

Sa iti faci pozici...daca poti in fiecare saptamina...te motiveaza fantastic...si mare grija ...tine-o pina la capat...chiar daca dupa citeva saptamini simti ca ai slabit suficient...important pentru organism sa se acomodeze la noua greutate..si oricum ultimele 3 saptamini sunt cele mai usoare.
Bafta ...si iti tin pumnii sa ajungi SIRENA

LIDIA
de