Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza2008 spune:
Ratonelule unde ai umblat azi? Aaa, parca ai fost libera! Poate te-ai intalnit cu fetele in parc...
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
angelynna82 spune:
Bitza multumim de aprecieri
si voi sunteti superbi
Moama ce furtuna e afara mai e putin si ne
in fata blocului
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
claudinna spune:
ange, cum se baga crinul sub pat, e totala!
vazut huni minunati in carucioare noi si cum se joaca ei impreuna, super!
si pe Alex l-am vazut cum coboara din pat, dar cel mai mult mi-a placut cum testa el terenul si ce miscari repezi facea!
felicitari pt progrese lui Mihnea!
la multi ani fericiti, andy_galro!!
Bravos Noah! vrei sa o iei la fuga? Eva, felicitari pt botez, sa va traiasca minunea!
inca o data, sanatate multa pt bebicii bolnaviori!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
mamidestefan spune:

Intilneala IOR a avut loc (nici nu se putea altfel..mai ales ca vremea a tinut cu noi)...burtici si mamici ..cu bobocei frumusei..si foarte expresivi..

Pozici
...acusi ..acusi ...ca dureaza pina se incarca![]()
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Nerantula spune:
CD, chiar voiam sa te felicit pentru reusita de a-l face pe Mikul sa pape atat de bine, poate imi dai si mie reteta ... desi eu nu ma mai plang asa de tare, reusesti si Gruia sa mai pape cate ceva. Bioticsul ajuta la constipatie? Eu ii pun in fiecare dimineata si para in piureul de fructe, dar fara folos ![]()
Angelynna, nici Gruia nu merge in 4 labe, nu se ridica singur in funduletz sau in picioruse, abia se taraie ca o ramutza, dar nu e graba, face el altele. Zi-mi si mie cu Lassbaby, cat/cum ati folosit? De atunci nu mai e Crinuta constipata? La noi e chiar dramatic, face atat de tare si se chinuie atat de mult

Irina, nu fi suparata cu dintisorii, cu cat mai tarziu, cu atat mai bine, vor fi mai sanatosi! Imi pare rau de muci, poate totusi acestia anunta vreun dintisor, la Gruia intai au venit mucii, apoi dintzocul.
Luminita, maine ma duc la gineco la Medicover Pipera, as putea trece si pe la Adevarul, ca e in zona, ziceai ca ai ratat o carte, vrei sa ti-o iau? Si poate si altele ..
Khristin, si pe mine ma intereseaza subiectul homeschooling, nu exitati sa dezbateti, va rog! 
Bitza, si la noi cam la fel, iaurtul tnuva mai merge, restul cu mare chinuiala ... dar a iesit deja dintzocul, nu ar trebui sa-si revina? Am tot votat Bighidel, dar care e treaba, ca la mine la favorite e salvat ca pestisorul lui Preety, de ce e la semnatura ta?
Anca, imi pare rau de Carlita, ca e bolnavioara, ce-o fi in sufletul tau, mami, cand trebuie sa o chinui asa cu picaturile alea!
Cum a mai papat azi?
Ankussa 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
mamidestefan spune:
si revin cu impresii..
Monica noastra draga ...e o tinerica...adica eu din posturile ei imi parea o tipa foarte matura...recunosc ca nu m-am uitat niciodata pe prima pagina la virsta ei...am facut-o azi ..si am fost foarte surprinsa
sa vad ca are virsta surorii mele..
deci ..e o tinerica...foarte proaspata..si plina de viata ...si cu lipici la bebici...Izabella a cam sorbit-o din ochi...
-ici multi de la mine si de la Izabella ..si sper sa te vedem cit mai des 
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
_giulianna_ spune:
Nerantula plssss plssss daca treci pe acolo, adica pe la Adevarul, fii buna si ia-mi si mie Notre-Dame de Paris (prima aparuta) din seria cartilor verzi, cele care apar in fiecare joi.
Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine dar poate ma 'lipesc' si eu
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Nerantula spune:
Deci eu am fost la intalneala si am cunoscut o burtica tare frumoasa cu niste ooooochi albastriiiiii - super! O sa iasa un baietel superb din burtica aceea! 
Am cunoscut-o si pe babytza care m-a enervat cat de superba este, si mamica cu doi copii, daca-i arestezi caruciorul o poti banui ca a chiulit de la ore sa vina in parc
Iar soricelul e bestial, niste ochisori vioi si simpatic tare, un caz clasic de bebe-baietel care seamana cu mami ![]()
Izabella-balerina ne-a facut iar in ciuda cu apetitul ei, dar ne-a clipit sagalnic din ochisorii aceia maaaari si albastri si ne-a trecut invidia ... insa era cam suparata pe Gruia, care ii tot dadea tarcoale si-i canta serenade la balconetul din carucior 
Eeeei, si cochetica de Mara a aparut cred proaspat iesita din solar, ca era frumos-frumos bronzata, ceea ce ii dadea un aer exotic. Si ea ne-a facut in ciuda ca a adormit in carucior, mai, ce copii!
Carla a lipsit ... sper ca motivat
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Nerantula plssss plssss daca treci pe acolo, adica pe la Adevarul, fii buna si ia-mi si mie Notre-Dame de Paris (prima aparuta) din seria cartilor verzi, cele care apar in fiecare joi. Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine dar poate ma 'lipesc' si eu Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi |
Da, desigur
, mai sunt si alte doritoare?www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+
angelynna82 spune:
Claudinna multumim
am mami si Razvan, apropo ce face ginerele meu?
(sper ca nu l-ai dat altcuiva)
Nerantula
am folosit LassBaby dimineata si seara cate 3ml...s-a vazut oarecum diferenta in sensul ca facea kk mai moale nu cacareze, dar nu mai e constipata si din cauza iaurtelelor care le papa, ajuta mult la digestie tinand cont (ca) acum nu ii mai fac la blender nimic....decat pasat, sper sa va reveniti. Mai este pe piata si Milchzucker (se adauga in lapte o masura sau doua), acelasi efect ca la LassBaby...sper sa te fi ajutat
LassBaby i-am dat cam o luna
Crina nu a facut kk de 2 zile...maine sigur va face, de obicei face de mai multe ori intr-o zi daca nu a facut cateva zile la rand
Bioticsul face altceva din cate stiu eu: protejeaza mucoasa intestinala de la diferite medicamente si ajuta in diaree...daca gesesc trageti-ma de urechi![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina