Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 17
CD27 spune:
Si noi am papat supa de galusculte, pasat cu furculitza, bunn
, astazi n-am mai folosit blenderul deloc la supa, la fructe oricum nu mergea
Am vazut pe Falkone papacios, |Bianca, Alex, Hunii in carucioare verzi, Crina care se baga sub pat, sunt niste scumpi
, caut sa vad daca a mai pus careva pozici ca tare imi plac![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

andy_galro spune:
anca foarte greu i-am pus si eu picaturile mai ales cat eram singura acasa, cand era si sotul el il tinea de maini si eu i le puneam dar tot destul de greu....noi am facut tratament tot 5 zile chiar daca dupa zile a trecut si puneam cam de 5 ori pe zi picaturile.
ma uit acum pe antena 2 la o pacienta care a nascut cu dr T....si e foarte suparata .....o poveste foarte trista
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
angelynna82 spune:
Andy_galro multumim, ma topesc dupa ea. Andrei e un scump
CD multa sanatate tie si Mikului tau, iti multumim de aprecieri
, puii nostri sunt niste comori
Noi am avut azi in meniu: banana dimineata, pranz spanac frunze amestecat cu cartofi si rosii plus pui, acum a mancat crema de branza cu smantana si cirese. Lapte de doua zile doar dimineata si seara in rest mancam si bem compot
Si la noi e cam frig seara, dar o invelesc cu o paturica mai groasa asta daca nu cumva se trezeste (cum face in ultimul timp) si o bag in pat cu noi unde ramane pana dimineata..uoffff sper sa nu se invete asa ![]()
Am reinceput sa ii dau mancarica facuta in casa, doar daca nu am timp ii cumpar de la farmacie. Au aparut si de la Humana borcanele cu legume si fructe, sunt chiar foarte bune
Off Dumnezeule, ma doare sufletul cand aud de astfel de cazuri

Suntem codase la mesul in patru labe...nu vrea deloc, nici macar sa se intoarca de pe burta pe spate nu vrea...sau nu poate, ma gandesc ca unde este mai grasuta...om vedea
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
_irina_ spune:
Pupici si multe floricele galbioare 

Vremea asta ma aduce in pragul disperarii. Deja dupa 3 zile de stat numai in casa cred ca pot sa ma angajez cu succes pe post de claun la circ.
Intre timp suntem tot mucoase si tot stirbe! Acusi-acusi Deea face 9 luni si nu da nici un semn ca ar aparea vre-un pui de dintisor.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
luminita2008 spune:
Laura, Angelynna, Cd, multumim!!
Laura, daca nu poti regla din alimentatie, incearca Lass Baby, la noi a functionat, noi suntem din pacate predispusi la constipatie...
Cd-ule, mami, nu-mi place ce aud.... trebuie sa ai grija si de tine!! eu ma gandesc la voi, Doamne ajuta sa fie totul in regula!
si noi suntem cu kk moale acum, de fapt fff moale si fff des
, e deja a doua zi si simt ca innebunesc. Desi e mai bine decat ieri, daca si maine mai fac, ii duc direct la spital. 
Anca, sanatate multa!!! of, ce de pui cu probleme...
Angelynna, Robi pana la 7 luni nu se intorcea nici macar pe o parte, nu mai zic de rostogoliri.. deodata si-a dat drumul, asa va fi si la voi. si nu e obligatoriu sa mearga in 4 labute, unii copii sar pur si simplu peste etapa asta. 
Irina, nici noi n-avem dinti....dar, vorba fetelor, cand vor iesi, o sa ii muscam pe toti, nu?
Luminita, mami de
Edi si
Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
khristin spune:
Andy_galro, felicitari si sa impliniti 50 ani impreuna. Tocmai mi-ai amintit ca noi facem 13 ani de casatorie anul asta. Vis-a-vis de diferenta dintre ai mei, de 5 ani jumate, eu o consider ideala, in sensul ca fetita e destul de maricica sa inteleaga ca mai are un fratior acum, pe care il iubeste mult-mult
, fara a fi absolut deloc geloasa pe el si in plus chiar ma ajuta activ la cresterea lui. Noi am lasat atata timp sa treaca intre ei, pt. ca eu nu ma simteam in stare sa fac fata la doi decent si cu servici full-time intr-o tara straina. De asta spuneam ca le admir pe mamicile care au curajul sa faca bb urmator la o distanta relativ mica. Dar se pare ca in cazul nostru dd le-a aranjat pe toate cum e mai bine. 
Babytza, eu chiar la tine ma gandeam cand am zis de baby #3, te si vedeam
. Cu o mamica care arata timeless
ca tine, as numara si eu lunile alea sa treaca odata…
Cat se poate de serios. 
Miruna, poate dezbatem subiectul homeschooling aici, ma gandesc ca poate sint mamici interesate, desi puiutii sint inca mici
.
Ankussa, lasa mai accidentele aviatice….soacra-mea zboara duminica spre RO cu Air France, socru-meu e terminat. 
Eva, funky rau pustiul ala hispanic, are ritmul in sange.
Laura, sa va faceti bine repede 
Ca tot am inteles ca se poarta off-topicul pe aici, nu
? Eu am hotarat sa nu ma mai plang de raceli, muci, tuse, etc, desi e greu cand esti in situatia respectiva, cand de curand am aflat de o vecina ca i s-a descoperit cancer pt. care face tratament chemo, mamica a doi copii, dintre care fetita cea mare cu sindromul Down. O alta mamica, a doi copilasi, dintre care cel mic are doar 3-4 luni a aflat ca are cancer la san, afland culmea cand alapta…ce cruda poate fi viata uneori. 

Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
angelynna82 spune:
Irina nu e obligatoriu sa aiba dintisori pana la varsta ei, problema se pune ca atunci cand vor sparge gingia va fi mai tare deci durerea ceva mai mare
si multa sanatate puiului
Luminita sper sa fie asa, uneori ma ingrijoreaza desi dunt constienta de ceea ce zici, dar ...
am hunii si mami, multa sanatate si voua
Uoff dar cati puiuti bolnaviori

Laura noi am incercat LassBaby undeva pe la 5luni si ne-a fost iarecum bun...ideea e ca nu am mai folosit supozitoare de cateva luni bune...uneori face zilnic alteori la 3 zile (dar si cand face
), speram sa fie totul ok
Noi deja facem
pt ca azi a dormit doar in doua reprize si uite asa mai apuc si eu putin timp de net![]()
E bine ca are doar 2 mese de lapte (dimineata si seara) cate 150ml lapte cu 3 masuri de cereale?
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
angelynna82 spune:
Khristin off ce aud de la tine
...noi ne vom gandi la bb2 abia peste vreo 3-4 ani...in speranta ca vom avea locusorul nostru...deja stam 3 in camera
...plus ca tot ce-i posibil sa ne mutam de aici
asa ca...
Multa admiratie pentru mamicile cu mai multi copilasi
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
bitza2008 spune:
Buna seara!
Azi Lucas n-a mai fost asa plangacios, in schimb nu prea mananca...numai iaurtul il devoreaza, in rest 2-3 guri si tremura tot de greata! Eu zic ca e de la dinti...om vedea.
La noi ploua cu galeata, avem avertizare cod galben pana maine dimineata
santierul e in stand-by
nu-mi place cum mi-au facut langa balcon si trebuie sa refaca
maine pana la 16 n-avem gaze
2 zile fac astia dezinsectie si deratizare
veselie, ce mai!
Multa sanatate tuturor puiutilor!Offf, parca prea multi bobocei bolnaviori!

CD ai grija de tine!
Boo super poze
Angelynna ce scumpa e Crina
Khristin astea tragedii nu ce ma sclifosesc eu mai sus!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
andy_galro spune:
khristin multumesc mult de urari si de info
.....eu ma gandeam ca diferenta asta ar fi ideala intre copii dar si daca se intampla mai repede asta e....cu siguranta ca D-zeu stie cum e mai bine pentru noi.
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones