Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 16
anca81 spune:
Andy_galro, i-a trecut lui Andrei conjuctivita? I-ai pus Ciloxan pana la urma?
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
andy.p spune:
I-am dat suc de portocala si para si a facut kk finnaly,da cat s-a chinuit saracutza..tre sa o urmaresc sa nu mai ajungem aici,ei place banana enorm si cred ca de aici ni se trage.
Andy_gfelicitari si la cat mai multi ani impreuna!!
Anca multumim de aprecieri
Ce ai facut cu scaunul pana la urma?A ajuns celalalt?
Lumi am tot vrut sa-ti zic ca am vazut poze cu hunii frumosi foc in noile carucioare.
Musette multumesc si .Cum te-ai sarbatorit?
Corrina si multumesc,felicitari ptr progrese
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Am fugit la gaza..
Evamultumesc...sa va traiasca micul crestin
Ankussa...si Alexiei ii place morcovul
Babyboy cum stati cu mucii?
Asteptam pozele de la intalneala din IOR
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
angelynna82 spune:
Buna ziua si de la noi, ne mai tineti minte?
Nerantula tin sa te felicit pentru bebe 2, sa ai o sarcina usoara, bebe sanatos, papacios sau papacioasa
La Multi Ani sarbatoritelor noastre si pentru boboceii nostri ...doamne ce repede cresc
Sanatate multa puiutilor bolnaviori iar mamicilor multa rabdare
Noi stam mai mult pe afara iar cand nu facem curat, ne jucam, mancam...ne maraim
Crina se da jos din pat taras cu picioarele inainte, am gasit-o zilele acestea pe jos (eu habar nu aveam cum a ajuns ea), dar mi-a aratat tacsu cum...nu merge in 4 labe deloc
Inca avem doi dintisori..se mai arata inca doi de sus...se lasa cam asteptati
Mancam bine...cam orice inclusiv supa de perisoare bucatele mari (vazut Falkone de Felicic) si bem compot mai nou facut in casa
Am mai vazut hunii lui Luminita2008 in catucioare noi si pe Alex de Boo, vazut si ceilalti bobocei si ii am mult
Moni am burtica, cum te simti?
ufff mai am de spus dar neuronul meu e cam ratacit
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
andy_galro spune:
nerantula, laura
anca nu i-am pus Ciloxan ci m-am dus cu el la doctorita si ne-a dat Tobrex si adupa 2 zile si-au revenit ochisorii
CD ce mai faceti? cum e Mikul? ati mai fost la dr?
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
angelynna82 spune:
Andy_galro felicitari si multi ani fericiti impreuna
Ankussa eu stau in dubii cu bb2...probabil va fi dar sa fim la casa noastra
Felicitari bobocilor pt progresele facute, tot asa sa o tina
S-a trezit mandra si sta pe-un picior ...s-a facut grea nu gluma
Daca vreti sa ne vedeti sub pat www.youtube.com/watch?v=US1BL_OEXSE" target="_blank">aici suntem
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina
Nerantula spune:
Gata, m-am programat, pentru sapt 12 si 16, de la 20 incolo l-am prins pe Pop .. multumesc frumos Laureta si Ada
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+
andy_galro spune:
ange ...e o scumpa Crina cum incearca sa se bage sub pat si apoi sa iasa
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
CD27 spune:
helo helo, va urmarim, suntem cu ochii pe voi
andy_g, musette am fost la dr trebuier sa iau antibiotic si astept rezultatele la urocultura, intre timp treaba e cam nasoala, am abdomenul ca o gravi in 4 luni si cusatura de la cezariana ma supara sper sa nu fie altceva decat infectie urinara sau faptul ca am carat carucior+copil+bagaj atarnat pe scari
ieri in drum spre dr se uita lumea la noi ca la circ eram cu Mikul in wrap cred ca daca stateam mai mult la un colt de strada capatam ceva maruntis
fimiu a inghetat noaptea trecuta la el in patut, 22 grade noaptea e cam putin pentru el, nu are muci din fericire dpoar infundat si cu kk moale dar tratam cu menta, mar copt, supa cu orez, morcov etc
Laura te inteleg perfect cu kk, asa face Robi gloante, daca incerc sa ii dau ceva fructe sa-l ajute, iata ca apare opusul
eu zic sa incerci si niste biotics cateva zile, noua ne tot recomanda
pentru reglarea tranzitului, doar ca nu-l conving sa ia, tin pumnii sa se regleze si FELICITARI pentru micul da dansator
Hunii, shoricel David, Radu, Carla, Karinutza pisocutza sper sa va treaca muculetii repede
Mami de Mikul Robert Constantin
anca81 spune:
Andy, a ajuns scaunul, e super. Ma bucur mult ca am facut "afacerea". Bine ca a reusit Alexia, saracuta. Si Carla mananca in fiecare zi banana dar o amestec fie cu kiwi fie cu para, altfel are si ea probleme.
Andy_galro, ma bucur ca la voi a trecut, sunt necajita ca iarasi are Carla secretie purulenta si am inceput sa-i pun Ciloxan. Vad ca Nettacinul a avut efect doar pe moment, sau poate n-am facut suficient tratament - doar 5 zile. Trebuia sa o ascult pe Babymom si sa-i fi dat Ciloxan de la inceput . Anyway, oare cat trebuie sa-i fac acum tratament, cate zile? Si Andrei statea sa-i pui picaturi in ochi, Carla parca e argint viu, atata da din manute, picur jumatate de sticla in jur numai in ochisori nu. Acum o sa iau iarasi eu si tot asa , vad ca nu se mai termina sirul de probleme.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare