| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Lidia nu te-ai lasat paa nu m-ai prins cu mana la furat covrigi ce sa fac, sunt si eu pofticioasa Babytza si puii Valentina DavidPoze Vot pt Maya ![]() |

de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Am vazut poze super reusite cu bobocei super frumosi !: Alex de Boo ( mi-e dor de mare! ) si Vladut de Feli ( ce papacios ! )
Alina, aerosoli pt. tine... sorry, da' nu ma pricep, stii eu sunt guru de bebelit
; la oameni mari nu ma bag. Poti incerca cu ser fiziologic si ceva mucolitic, ACC de ex., dar... mi-am dat doar cu parerea, asa... dupa ureche.
Dya, cred ca ananasul poti sa-l dai linistita; eu n-am experienta cu el - nu le-am dat niciunuia din copiii mei asa proaspat, ci doar sub forma de rondele uscate. Asa le mananca amandoi si Victor, si Dragos roade pe feliuta lui.
Ramonzca, eu am comandat de la nandu. Au fost foarte seriosi si prompti cu livrarea, materialul e in regula, cu tesatura buna si aderenta ( nu aluneca ), si culorile sunt in realitate muult mai faine ca pe site. Acum isi desfiinteaza magazinul virtual si au ceva reduceri. Eu i-am sunat chiar azi ca vreau sa-i comand cumnatei mele un wrap pe cand naste.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Am pus link la pagina precedenta cu pampers curat ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya