Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Lidia nu te-ai lasat paa nu m-ai prins cu mana la furat covrigi ce sa fac, sunt si eu pofticioasa

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Eu doar am incercat sa imortalizez momentele cele mai importante...voi ati fost protagonistii..
oricum ...intre noi fie vorba ..nu prea se vede clar ce se ascunde in punga alba.....
dar de gustosi sunt gustosi

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am vazut poze super reusite cu bobocei super frumosi !: Alex de Boo ( mi-e dor de mare! ) si Vladut de Feli ( ce papacios ! )

Alina, aerosoli pt. tine... sorry, da' nu ma pricep, stii eu sunt guru de bebelit ; la oameni mari nu ma bag. Poti incerca cu ser fiziologic si ceva mucolitic, ACC de ex., dar... mi-am dat doar cu parerea, asa... dupa ureche.

Dya, cred ca ananasul poti sa-l dai linistita; eu n-am experienta cu el - nu le-am dat niciunuia din copiii mei asa proaspat, ci doar sub forma de rondele uscate. Asa le mananca amandoi si Victor, si Dragos roade pe feliuta lui.

Ramonzca, eu am comandat de la nandu. Au fost foarte seriosi si prompti cu livrarea, materialul e in regula, cu tesatura buna si aderenta ( nu aluneca ), si culorile sunt in realitate muult mai faine ca pe site. Acum isi desfiinteaza magazinul virtual si au ceva reduceri. Eu i-am sunat chiar azi ca vreau sa-i comand cumnatei mele un wrap pe cand naste.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am pus link la pagina precedenta cu pampers curat

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput