Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Lidia, Nerantula, dati si voi nr vostru pe PM sa ne auzim ca nu mai stiu parole sa intru pe contul comun... ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 24+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
ai PM
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
luminita2008 spune:
Boo, f frumoase pozele!!!
Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui andy_galro Neatza! Azi implinim 2 ani de casatorie asa ca fac cinste cu tort,prajituri, si sampanie. de Andrei Petru(18.08.2008) Asa creste strumfi Povestea bobocelului nostru You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
Trimite-le cu un curierat rapid ..la BUCURESTI la INTILNEALA ..
LA CIT MAI MULTI IMPREUNA
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui babytza Am stat si am cugetat, si daca tot sunt picii muciosi , venim si noi la intalneala. Si daca mai e vreunul sanatos si nemucios , stam cuminti in carucior . E ok asa ? Spuneti daca nu, ca nu ma supar Cine mai vine pana la urma ? Babytza si puiiValentina David Poze Vot pt Maya |
Eu ..Monica...Nerantula...tu...Nadina (din cite imi spunea ieri in parc..ca vad ca aici nu a dat nici un semn)
Nadinaaaaaaaaaaaaa...vii???
andy_galro spune:
Lidia eu vi le-as oferi chiar personal dar distanta asta ne pune probleme mari...multumesc de urari
lumi vazut poze cu huni frumosi in carucioare noi...dar sunt separate ?cum ii scoti la plimbare?
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babytza spune:
O sun eu acum pe Nadina si o chem la apel
Noi am papat, ne imbracam si o luam din loc. Cam in juma de ora plecam
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
monica_dicut spune:
laureta cu Inisu si Bia nu ????? Vreau sa vad motzatele !!!!!
Lidia sar'na
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui monica_dicut laureta cu Inisu si Bia nu ????? Vreau sa vad motzatele !!!!! Lidia sar'na ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 24+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Eu le-am vazut pe printzesele Lauretei ieri...sunt frumusele foc...pe Inisa slabe sanse sa o vedem azi ..ca e la gradi...doar spre dupa-amiaza..
Lauretaaaaaaaaa...hai mobilizareaaaaa
mamidestefan spune:
gata...fug si eu sa ma "echipez"...ca printzesica mea ..biziie rau...vrea INTILNEALA!!!!
luminita2008 spune:
Andy_galro, multumesc!
ii scot cu mama, ca de obicei. oricum f rar si cu greu as fi putut iesi singura, si cu carut, si cu huni, si cu bagaje....
Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)