Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
gaia.nevia spune:
andy_g, la multi, multi ani impreuna, fericiti, frumosi si veseli.
noi anul acesta facem in toamna 12 ani de casnicie, si in 13 decembrie 20 de ani de cand "am iesit impreuna" prima data...
Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
monica_dicut spune:
Si ce? Vrei sa ma oftici ?? Infigi cutitu-n rana mai adanc??? Huh
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
andy_galro spune:
ada multi ani fericiti impreuna si voua
moni am burtica frumoasa
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Corrina spune:
andy_galro te felicit sincer pentru aniversare si iti doresc multi ani si frumosi de acum inainte Si petrecere frumoasa, desigur!
gaia.nevia douash` de ani? Oaaaa, la mai multi!!!
Babymom vroiam sa aflu si parerea ta in legatura cu problema lui M, nu pot sa iti trimit PM...Tre` sa te urmaresc sa vad cand esti pe forum
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Fetele cu bebelusi cu mucisori, mie pediatra mi-a zis ca exista legatura intre muci si eruptia dintisorilor, la voi nu poate fi asta explicatia? Ca prea aud de multi mucosi pe aici si mi-e greu sa cred ca toti is raciti .. sper sa nu! La Gruia, cel putin, aparitia mucilor a coincis cu umflarea gingiilor, iar azi am vazut si putin alb pe gingiuta de jos, unde pana ieri era translucid ... iar mucii sunt gramada pe el, impreuna cu crizele de plans de rigoare www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 5+ |
Nerantula eu tind sa cred ca ai dreptate...pe noi ne-au apucat mucisorii..si in 2 zile ne-a iesit dintele..deci or avea legatura...totusi ne tratam ce sa facem
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
babymom75 spune:
'Mneata! Hop si io super obosita!
Abia am reusit sa-l culc pe Dragos - cred ca ma chinui de mai bine de-o ora. Nu stiu ce-i cu el de vreo 3-4 zile - nu manca decat tzitzi, nu doarme decat cu scandal si insistente... sper sa-i treaca.
citat din mesajul lui Corrina Babymom vroiam sa aflu si parerea ta in legatura cu problema lui M, nu pot sa iti trimit PM...Tre` sa te urmaresc sa vad cand esti pe forum |
Corrina, sorry, da' n-am citit din urma. Ce problema? Si de ce nu poti sa-mi trimiti PM? S-a dezactivat iar?
Nu stiu daca mai am timp sa intru azi ca n-am gatit inca nimic, nici pt. noi, nici pt. bebe ( nici nu stiu daca are rost ), iar dupa-amiaza ma duc la cursul de purtat bebe; m-au sunat aseara de la fundatie ca s-a modificat data. Voi merge cu Dragos impreuna, pe post de material didactic.
si fug la bucatarie!
Mama lui Dragos si a lui Victor
baby_boy spune:
Bitza
Ramonzca bine ai revenit
Andy_galro LA MULTI ANI INAINTE!!!! , sa fiti fericiti si sa va iubiti mult
Si noi tot cu muci, tot maraiala.
Sa nu ziceti ca sunt nebuna..dar azi-noapte am visat ca ma insela barbatul…si cu cine..cu un barbat..deci am innebunit.
Iar din ciclul…tara de…toata jena..ca sa nu zic altceva..la 8 mergem la politie sa facem pasaportul lui Radu…acolo se uita pe certificatul de nastere..era ceva ingrosat..ca nu ne poate face pasaport…ca trebuie sa schimbam certificatul de nastere…maaaa..du-te la certificate..alta taxa..alta distractie..sa ne schimbe certificatul de nastere..apoi iar la pasapoarte..offff..Romanica.,…Romanica..
Vazut si eu hunii superbi in carucioarele noi
Lumi cat a fost un carucior..trebuie sa caut si eu unul sport pentru vacanta.
Fetele aveti vreo recomandare?
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Corrina spune:
citat din mesajul lui baby_boy [br Sa nu ziceti ca sunt nebuna..dar azi-noapte am visat ca ma insela barbatul…si cu cine..cu un barbat..deci am innebunit. |
hihihihihi
Ce tare!! Si eu am visat de curand ca ma insela barbatul, dar era mai decent: cu o femeie!
Babymom am reusit sa trimit PM
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
andy.p spune:
...sunt si eu la fel de obosita,Alexia a fost toata nopatea infundata,s-a tot sucit,am stat cu ea mai mult in brate.Apoi am adormit si-am visat ca am murit...a fost ingrozitor,m-am trezit si nu mi-am mai putut scoate visul din minte asa ca am pana spre dimineata...Cand s-a trezit avea 38,4,i-am dat Nurofen,apoi s-a chinuit sa faca kk,e tare constipata de cateva zile,am incercat sa o ajut cu termometrul si a facut doua drajeuri tari ca piatra si un firicel de sangeCe poate fi?Mi-e si frica sa ma gandesc cand va mai face ca s-au vazut drajeuri tari la fundic pe care nu le-a putut elimina...si uite asa arata o zi minunata
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
musettepink spune:
Neata!
Andy imi pare rau ca Alexia e mucioasa si contipata.Pt constipatie poate ar trebui sa-i dai ceva,lass baby,supozitor cu glicerina,multe pere in meniu daca a facut cu sange cred ca este din cauza ca s-a scremut f tare.Felicitari pt locul 1 al lui Andy.
Andy galro felicitari!La cati mai multi ani impreuna!!!!
Cd ai fost la dr?cum e?
Lumi ,pana mananca vaca carucioarele cu hunii ,ii mananc eu ca sunt tare dulciiiiiiiii!Sanatate!
Cosmy,bafta la examen ,sa zici cand e ca sa scoatem agitatele!Te admir,pe tine si e Andy galro...si bebe si casa si scoala,uau
Dyanirasi noi am papat ananas cu mar,banana si para,scaunele au fost normale nimic ciudat de la el.
de Luca