Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 11
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro Azi implinim 2 ani de casatorie asa ca fac cinste cu tort,prajituri, si sampanie. |
La multi ani fericiti impreuna si petrecere frumoasa, Andy!!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
monica_dicut spune:
Lidia, Nerantula, dati si voi nr vostru pe PM sa ne auzim ca nu mai stiu parole sa intru pe contul comun...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
bitza2008 spune:
Andy.g Felicitari!Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Tort, prajituri
Khristin la noi borcanelele sunt tot timpul in casa de back-up, ii plac la nebunie!Ar fi o discutie nesfarsita despre cat de sanatoase mai sunt fructele si legumele din piata...am hotarat sa nu ma stresez, altfel o iau razna!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
EvaF spune:
Boo, f frumoase poze.
Felicia, wow, ce papa Vladut...cum se descurca cu galustile? Musca?
Anca, esti mai bine?
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
gaia.nevia spune:
buna dimineata, si refill la
vad ca vorbiti deja de bb3. Eu mi-as dori tare-tare mult si o fetita. Totusi, tocmai am depasit varsta stategica de la care as mai fi avut incredere "in my perfect piece of DNA" cum spune un cantec de-al formatiei RHCP... Deci ar insemna amnio, morfologii peste morfologii, nu vad cand m-as concentra pe asta.
La radu am zis "ce-o fi o fi" si am mers inainte, tot am facut o morfologie si ecografii lunar...
in plus vad ca ma cam lasa nervii cu atatea bebelusisme in jurul meu, si cand il vad si pe sotz ca se impiedica, sau baga cana stramb la cafetiera si-mi inunda bucataria imi vine sa-l troznesc... deci clar sunt dusa cu nervii.
Astia doi cupii ai mei dorm calare pe mine amandoi, unde oare l-as vara si pe bb3, mai ales ca sotul isi cam asteapta randul la dormit langa mine, si de "vazut" ne vedem prin baie dupa ce securizam copiii prin casa, pe principiul "keep'em separated"...
Cred ca pur si simplu asa-i familia noastra, patru membri, astia suntem si ne potrivim frumos de cele mai multe ori. Desigur, daca ne mai trimite DD un bebe, il primim cu drag si ne-om descurca cumva... Dar sa zic ca "planuiesc"... parca nu as zice. Desi visez frate noaptea ca am o fata
In fond, pe Teo l-am planuit vreo zece ani, si s-a intamplat doar cand si cum a vrut Dumnezeu. Iar pe Radu nu l-am planuit deloc, ba din contra, si uite-l aici pe pat langa mine bombanind. V-am lamurit, dah?!
E din cauza ca nu a detonat cafeaua inca...
Feli, Boo, vazut aseara poze, multumim, m-am delectat!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
andy_galro spune:
babytza, anca, eva, bitza multumim frumos!!!!
de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
EvaF spune:
citat din mesajul lui bitza2008 Ar fi o discutie nesfarsita despre cat de sanatoase mai sunt fructele si legumele din piata...am hotarat sa nu ma stresez, altfel o iau razna! |
bitza, exact, cel mai bine.
noi nu ii cautam legume bio, cel putin in Ro eu nu cred ca se face agricultura bio neam, vazand cum se procedeaza afara cu agricultorii bio si pe ce raza in jur nu este absolut nimic, in Ro no way!! Noi ii luam din piata autohtona/ din import fructe legume. Am grija sa le curat de coaja sa mai scot pesticidele si basta.
Dar stiu ca sunt bine spalate si facute de mine, de asa garantez, macar atat, de chimicale nu.
nu cred ca trebuie sa ne stresam prea tare cu bio/ nonbio, nu in Ro cel putin, piata bio e fff timida, de-abia la inceput.
Cel mai periculos cred ca este in cazul carnii, aici ar fi fff important sa avem o piata dezvoltat de carne organica.
In Franta voi cauta oricum raionul organic, ca nici acolo nu am surse de tara.
luminita2008 spune:
Neatza,
Nu va spun in ce stare suntem... ca imi fac iar rau... tot cu muci, tuse, si ceva scaune apoase...
Dya, sigur, nu meriti niciun raspuns, dar totusi iata:
1. eu le dau frecvent ananas fara probleme. l-am dat cu mango, para, banana, mar copt, portocala, diverse combinatii. niciodat an-am avut probleme. totusi, cred ca depinde de bebe, stiu ca are efect laxativ ananasul....
2. ai detalii pe PM.
3. noi n-avem niciun dinte, dar'mite masele....
Khristin, eu taaaaare m-as baga la bb3..... dar ar fi sinucidere curata acum. financiar vorbind.... ar trebui sa ne mutam la casa/apt cu 3/4 camere si nu ne permitem - noi stam la 2 camere acum. nu mai vorbesc ca trebuie sa isi revina si sotul din soc, asta ce dureaza de vreo 8 luni... cred ca asta va fi cel mai greu obstacol... de asta zic ca trebuie sa mai astept. plus cezariana mea... plus jobul... slabe sanse vreo 4- ani, zic eu.
eu optez ptr mancarea facuta de mine, dar nu am o parere proasta despre borcanele. mie imi palce f mult sa le gatesc lor, sa fac tot felul de combinatii, sa descopar ce le place... plus ca stiu sigur ce am pus in mancare. dar borcanele sunt safe, chiar ieri am avut o discutie cu pediatra despre asta... sunt de asemenea f utile in plecari. sau in parc, atunci cand mami nu poate desface borcanele Avent in care a depozitat mancarea facuta de ea cu atata grija... . serios acum, eu am mereu in frigider sau in plecari si borcanele, ca varianta de back-up, desi pana acum doar o data le-am dat si au papat cu placere.
Nerantula, sa nu uit, si eu votez pentru fetita!!
Sunt ferm convinsa ca vei fi o mama excelenta, nu-ti face griji!
Andy_galro, aniversare frumoasa!!
Babytza, noi nu venim la intalnire, si eu sunt racita, nu doar hunii, si n-am chef sa fiu generoasa azi. Da' sa faceti poze, dea?? Mai ales cu burtoasa de Moni, s-o vaz si io, ok??
O sa iesim doar prin cartier, si asa trebuie sa trec pe la farmacie...
pe toate!!
Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
La multe lunite
Sebi de Aly
Dimitri de Miruna
Vlad de zambetmic
Anna de Lala
Cipri de Alina
Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
mamidestefan spune:
citat din mesajul lui Nerantula Lidia, tii tu scorul, da? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 5+ |
7-3 pentru fetitza
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)