Gravidute si mamici de Timisoara (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna!

Am revenit si eu acasa unde am net...in sfarsit!
Fetele am impresia ca mamica ce a schimbat cursa aia nenorocita din Brazilia a scris si pe la noi...Doamne cat noroc a avut! asa mult ma bucur!

Bea sa cresti mare si frumoasa! din toata inima!

Oti nu-i bai...lasa ca poate o sa fim colegi de scoala!

Yasmi sanatate puiutei!

Fancy am citit despre problema...se putea intampla oricui...nu te invinovati...oboseala se aduna si mai facem si tampenii...Dar uite ca Doamne Doamne are grija de copilasii nostri.

Va pup! maine recuperez la citit! Toshador sa nu nasti inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Cristina, LA MULTI ANI pentru Bea si un pupic mare, mare!!!
(scuze de intarziere, n-am mai apucat sa intru zilele astea)

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Buna!
... Toshador sa nu nasti inca!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

De ce???? Dar vreau sa o vad!!!!!!!!!

37+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Miha, bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine:)...si mersi:D...acum a mai trecut, am mai uitat si eu si e mai bine...cum a fost la bunici?
BB Yasmi, tinem pumnii sa fie bine! Doamne ajuta!
Pussi, distractie maxima in concediu!:)
Toshador, sa ne tii la curent....daca vrei las un nr de tel pe PM sa ne anunti cand se intampla minunea! Curaj, va fi bine, cred ca esti nerabdatoare! Cred ca Miha se referea la faptul ca ar fi bine sa fie sapt 38 cel putin...cred:)

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

N-am mai scris de mult dar v-am citit ,acum incerc si eu sa ma scot pt ca am lipsit atata timp de pe forum
BEATRICE LA MULTI ANI!
Am vazut ca s-au intamplat multe pe aici,vreau sa le felicit pe noile mamici care au nascut de curand si le sustin pe cele care urmeaza ,si mamicile cu experienta sper sa ne ajutati cu sfaturi cand ne impotmolim in ale stiintei.

bb_yasmi Multa sanatate Iasminei,sa se faca bine

Ce rugaminte as avea ,daca stie careva un nr de tel al doctorului Navolan Dan ,are nevoie o gravidutza de el ...plsss

Mony 28+

Mergi la inceput

Fancy sa stii ca sunt foarte nerabdatoare. Si eu m-am gandit ca ar fi foarte bine sa fie 38 de sapotamani adica de martea viitoare in colo. Cand am venit de la medic eram mai intuziasmata dar pe parcurs cum nu s-a intamplat nimic m-am mai llinistit.

Am nr paulei asa ca ii dau ei de stire cand se intampla.

Se pare ca ma simt destul de nesigura ca....am cosmaruri ca nu sunt cu sotul meu, ca sunt cu alte persoane si aparent sunt foarte fericita dar dupa realizez ca nu e el si incep sa ma stresez ingrozitor, fiindca eu pe el il vreau....foarte ciudat dar ma omoara visele astea.....

Voi cum ati stat cu visele in ultimul moment????

Va si va zic o zi cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Ha, ha Tosha!

Si eu aveam vise asemanatoare. De vreo doua ori am fost in travaliu, de cateva ori nu mai aveam burta etc.
Inconstientul isi spune cuvantul!

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

ce chestieeee

si eu am visat f f f mult in ultima luna, cred ca am visat toti oamenii din satul meu natal...si de fiecare data visam cel putin unul din membrii familiei mele..

bine ca am scapat

azi Marius are 4luni si mergem la vaccin...sa ne tineti pumnii

pupam pe toti, scriu greu ca il am in brate si s-a cam plictisit..

Mergi la inceput

Paula ii tinem pumnii lui Marius. MAi ales Angelica .

Eu cu buburuza nu visez, doar cu tati ei , dar is cosmaruri. De fiecare data cand am visat fata eram foarte linistita si multumita ca am avut o nastere usoara si ca totul a fost asa cum am crezut eu ca va fi. Aparent nasterea si copilul nu ma streseaza cat ma streseaza taticul ei....adica faptul ca nu mai sunt atragatoare..bla bla bla...lasa ca trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Multumim fetelor ptr urarile voastre!!! Sunteti niste dragute ca v=ati gandit la noi!!!

Beatrice deja a inceput sa mearga cate putin si vrea singura... nu mai vrea sa o tin de mana dar nu se poate inca!!!! ca face cativa pasi si se clatina si daca nu sunt langa ea ,,, bufff,,,
Cheful il tinem sambata la bunici in curte la un gratarel... sper sa tina vremea cu noi!!! O sa facem multe poze....
Am fost deja sa cumpar coifuri, baloane, confeti, si tot felul de decoruri care sper sa le placa piticotilor.
I=am comandat si tortul la Codrina... m=am dus cu el pe stick si sper sa iasa cum vreau eu adica cu buburuze

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput