Gravidute si mamici de Timisoara (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

LA MULTI ANI!!! Beatrice

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

pussi, scutece de apa gasesti si in real si metro, de la huggies frumos colorate cu desene pe ele. daca vrei o varianta mai ieftina gasesti si la DM in real, dar fara desene pe ele (simple, intr-o singura culoare)

otim, da mi si mie cateva detalii despre gradinita scooby, stiu ca au si cresa, ce preturi au?? tu in ce zona stai?? este mijloc de transport pana acolo?? intreb ca la noi o v a lua buni de la cresa/gradi....

la multi ani BEA!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noi maine ne internam in spital, pt analizele dinainte de interventia chirurgicala a iasminei.... sa ne tineti pumnii sa fie totul bine.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

BB mersi si Multa sanatate Iasminei! Sa fie DD cu voi!
roxin mersi azi merg sa cumpar!

fetelor eu o sa intru mai rar, azi vine buni si o sa fiu mai mult plecata si sambata plecam la mare!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

bb_yasmi, va dorim sanatate. sa fie totul bine!

pussi, distractie placuta si sa tina vremea cu voi.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mi-e groaza de vreme, dar ma intereseaza mai mult aerosolii!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Neata fetelor.

Am fost ieri la medic. Buburuza noastra are 3100 si e cu o zi inaintea UM. Am fost vazuta si pe masa si nena medicul a zis ca daca nu ne nastem in 2 saptamani atunci ne vedem inca o data. I-am zis tot ce am simtit in ultima perioada si a zis ca asa e inainte. El parea destul de sigur ca vom naste pana atunci. Ne-a zis toate semnele travaliului si ce treb sa facem in caz ca incepe.

Acum suntem in asteptare.

O zi buna sa aveti

37+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

tuturor

prima data vreau sa va zic ca am pus pozele (linkul) pe prima pagina

bb_yasmi multa sanatate Iasminei si ne rugam la Doamne Doamne sa fie bine . Pentru gradi -- noi stam in zona UMT langa muzeul satului si zoo si lucram amandoi ( eu urmeaza ) in Dumbravita la iesire ; gradinita este chiar la intrarea in Dumbravita ( de fapt asta a si fost unul dintre motive pentru care am ales-o ) din p.de v. al mijlocului de transport urmeaza zilele acestea sa le iau la puricat ca inca nu stiu exact pe unde si cum ( noi am mers cu masinuta noastra pana acum ) , plata e de 700 ron / luna in mod normal ( de aici scade in caz de absente ) , site-ul lor http://www.gradinita-scooby.ro/

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

pussi concediu placut v-am admirat in poze ce mari ati crescut adevarate domnisoare .

toshador le scoatem la incalzire inseamna ca nenea doctorul a vazut el ceva pe acolo de e asa de sigur

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui otim

pussi concediu placut v-am admirat in poze ce mari ati crescut adevarate domnisoare .

toshador le scoatem la incalzire inseamna ca nenea doctorul a vazut el ceva pe acolo de e asa de sigur

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Merci Otim, dar stii cum se zice...pana nu vedem nu credem. Azi am incercat sa rezolv cat mai multe ca sa nu ma prinda asta mica cu treburile nefacute. Cu siguranta nu le voi face pe toate dar cel putin pe cele mai importante.

37+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina

Mergi la inceput