Gravidute si mamici de Timisoara (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ce mult ati scris ca abia reusesc sa fac fata la recuperare...

Miha, bun venit acasa!!!

Pussi, concediu placut!!!

Toshador, in legatura cu visele si la mine a fost groaznic dar m=am stresat degeaba.. o sa vezi ca v=a fi super bine si tati o sa te placa la fel de mult daca nu chiar mai mult!!!

BB Yasmi, ne gandim la voi!

Ank, bravo ptr dintisori! Chamomilla!!! sa nu uiti!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Paula ne gandim si la Marius!!!Sigur v=a fi curajos baiatul!!!
Pupic lui Marius.

Noi ieri am facut vaccinul si Bea nu a zis nimic, nici un piu. Curajoasa si ea printesa!
Avem 77 de cm.

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Seara buna!

Toshador si eu am visat mult si urta in ultime perioada. Nu au nici o relevanta visele astea...scrie si in carti ca e normal, nu stiu de ce

Cristina, neaparat-neaparat sa faci poze la torul cu buburuze:)

Chiar voiam sa va intreb si eu de greutate/inaltime. Iulia are la 10 luni 76 cm si aprox 8.7 kg. Cat e de ok greutatea asta la 10 luni, ar trebui mai mult sau e ok? Mie mi se pare ca arata bine, nu e slabutza dar ma intreb si eu avand in vedere "cura" ei numai cu san, fructe, iaurt si cereale.

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Toshador pai trebuie sa o lasi pe ea sa decida daca vrea sa te vada mai devreme sau nu. Oricum o sa stii cand e momentul.
Revenind la discutia cu blitzul eu m-am ghidat dupa ideea ca nimanui, nici macar tie ca adult nu iti place sa primesti un blitz in ochi. Iar cand sunt mici nu au reflexul de a se feri. Eu a trebuit sa ii pun picaturi in ochi si era asa simplu, nu clipea, nu se ferea, nu inchidea ochii cand incercam sa pun picaturile.
Acum e deja domnisoara asa ca nu ma mai isterizez cand e vorba de blitz.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ceaoo

va multumim frumos pt sprijin.
din pacate (sau fericire, nici nu stiu...) s a amanat operatie din cauza ca iasmina a racit si are rosu in gat. si daca tot s a "nimerit" sa raceasca iasmi tocmai cu o zi inainte de operatie, i a venit doctorului ideea sa incercam o alternativa (care apropo pana acum "nu exista"...:( ) si sa ii puna degetelul in ghip cu atela fara operatie... sanse sunt 50% sa mearga si asa.
o sa vedem, peste o saptamana scoate ghipsul, face masaj si apoi iarasi ghips. o sa o tinem asa vreo 2 luni cred :(

am vrut sa va spun ca ieri cand i-au luat iasminei sange din deget nu a schitat nici un gest...desi credeam ca o sa faca un scandal....

stiti ceva de antibioticul asta AZITROMICINA SANDOZ 200ML/ 5ML care se da o data pe zi timp de 4 zile?????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

BByasmi nu stiu nimic de antibiotic.Dar de ce trebuie sa o opereze pe Iasmina???
Fancy Andrei are 10,9 kg si 80 cm la 9 luni dar nu cred ca e relevant pt ca el a fost tot timpul mai mare.Si nu stiu daca e cura ce zici tu pt ca sa stii ca nici Andrei nu papa legume mai mult de 200g pe zi si nu in fiecare zi, papa galbenus ficatel putin dar carne nu prea.
Tinem pumnii gravidutelor care trebuie sa nasca.
Exista bebei la care le ies masele ca noi cred ca ne pregatim...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ceaoo

va multumim frumos pt sprijin.
din pacate (sau fericire, nici nu stiu...) s a amanat operatie din cauza ca iasmina a racit si are rosu in gat. si daca tot s a "nimerit" sa raceasca iasmi tocmai cu o zi inainte de operatie, i a venit doctorului ideea sa incercam o alternativa (care apropo pana acum "nu exista"...:( ) si sa ii puna degetelul in ghip cu atela fara operatie... sanse sunt 50% sa mearga si asa.
o sa vedem, peste o saptamana scoate ghipsul, face masaj si apoi iarasi ghips. o sa o tinem asa vreo 2 luni cred :(

am vrut sa va spun ca ieri cand i-au luat iasminei sange din deget nu a schitat nici un gest...desi credeam ca o sa faca un scandal....

stiti ceva de antibioticul asta AZITROMICINA SANDOZ 200ML/ 5ML care se da o data pe zi timp de 4 zile?????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Daca exista o sansa cat de mica trebuie incercata. Ft bine! Va uram mult succes si sanatate!
Nu stiu sa=ti spun despre antibioticul acela.

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy
Cristina, neaparat-neaparat sa faci poze la torul cu buburuze:)

Chiar voiam sa va intreb si eu de greutate/inaltime. Iulia are la 10 luni 76 cm si aprox 8.7 kg. Cat e de ok greutatea asta la 10 luni, ar trebui mai mult sau e ok? Mie mi se pare ca arata bine, nu e slabutza dar ma intreb si eu avand in vedere "cura" ei numai cu san, fructe, iaurt si cereale.

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

E super ok!!! Si eu m=am stresat degeaba cu greutatea si Bea la 1 an are 9130 gr si 77 cm (la cm nu stiu cat e de corect ca nu prea a stat sa o masoare doctorita) dar e super ok!!! Deci si voi stati ft ft bine chiar daca e la "cura".
Chiar doctorita spune ca mai bine asa decat sa fie o grasuna si apoi sa ne stresam noi cu ce sa=i dam sa pape sa nu fie grasa. Ai vazut si tu cate fetite cu probleme sunt peste tot. Eu ma ingrozesc la ce vad pe strada. offff bietii copii! si de vina e numai alimentatia proasta si toate prostiile de chips uri si chestii de genul asta. Sper sa nu ajungem niciodata la aceasta problema!!!

Asa ca nu te mai stresa atat ca Iulia e super bine ptr varsta ei!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

diana, cristina multumim frumos.
diana, iasmi trebuia sa fie operata la un degetel de la mana. nu il intinde decat 6-70% din cat ar trebui.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

noi maine ne internam in spital, pt analizele dinainte de interventia chirurgicala a iasminei.... sa ne tineti pumnii sa fie totul bine.

_

Iti tinem pumnii! Ne rugam sa fie bine.

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput