FIV 227

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Dana asta pentru galeria care mi-a facut-o. Asa este pentru prima data am vazut-o si eu pe doamna doctor cu chipul linistit si multumita.
Si acum stiu ca mai cu intarziere dar scuzati nu-i asa:
priviti in ordinea numerelor de pe tricou ca mi-au dat si lacrimile de fericire:
pentru Iana sa fie super cele 9 luni.
Blueflower si cand te gandesti ca la un moment dat erai pesimista .
Mihaele multumesc frumos pentru urare . Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne implinim visul de a fi mame.
Liliana
Despre mine injectej in continuare doza de 4 fiole menopur pana joi. OD a recuperat si acum am 8 foliculi frumosi in ziua 10 stimulare dar inainte de a 10 a injectie. Eu le fac seara pe la 19.00 asa mi s-a recomandat ca sa castigam in caz de modificari o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, din pacate pt mine aici s-a terminmat totul, mi-a venit CM..Va scriu cu lacrimile curgandu-mi pe obraz, ca nu ma pot stapani. Ma gandesc cu ce oi fi gresit atat de mult incat e a 3 a oara cand trec prin asta. D-zeu e asa nedrept uneori( sunt f credicincioasa, dar am ajuns la capatul puterilor).Nu stiu daca o sa mai am puterea s-o mai iau din nou de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

iazminn draga mea te inteleg perfect din pacate si eu am trecut prin durerea asta dar cu ajutorul lui DD vom reusi si noi . Dumenzeu sa te intareasca sa-ti dea linistea si putere sa o iei de la capat

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Iazmino sa iti revii si o sa ai puterea sa o iei de la capat. ia-ma pe mine drept exemplu: sunt la nr. 8 si de fiecvare data pateam la fel. Si inca nu ai experienta sa nu ai cu ce face ET. Iti spun eu asta e si mai dureros. sa nu ma intelegi gresit, nu iti doresc sa ajungi la nr. 8 dar multe fete au trecut prin incercari si mai grele. fie au pierdut sarcina dupa ce s-au bucurat o vreme, dar nu mai dau exemple....
Totul ete sa ne traim viata si intre FIV-uri si sa nu traim numai si penrtu FIV-uri, da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

IAZMINN ,D-ZEU SA-TI DEA PUTEREA CA INTR-O ZI SA O IEI DE LA CAPAT.IMI PARE RAU CA S-A INTAMPLAT ASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Iazmin - e sigur CM??? - iar plang - cred ca hormonii astia m-au facut o plangacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Alsima la mine la ecografia de confirmare de la 6 saptamani nu s-a vazut decat un singur saculet. Si daca nu s-a uitat doctorul meu o gramada. Nu s-a vazut nimic in afara de un saculey cu activitate cardiaca.
Si noi ne doream enorm gemeni.
La 7 saptamani am facut o alta eco si atunci a aparut si cel de-al doilea sculet care statea pitit in spatele primului. A fost o minune pt noi.
Poate se intampla si la tine.

elena +31 Ana Maria & Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

iazminn - imi pare tare, tare rau.Sigur ca o sa regasesti puterea de a merge mai departe. Intotdeauna mergem mai departe.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Iazminn,imi pare rau... mult succes data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Iazminn nu renunta la visul tau.Esti cazuta acum dar sunt sigura ca vei gasi in tine puterea sa te ridici si sa mergi mai departe.Plangi, descarcate si apoi .....hai sa mergem mai departe...Este atat de puternica dorinta de a fi mame ca nu cred ca purtem renunta atat de usor....
"Nu esti infrant atunci cand sangerezi
Si nici cand ochii-n lacrimi ti-s
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis"
Te iubim si suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput