FIV 227
Raspunsuri - Pagina 9
ingeras26a spune:
Iazminn , hai sa iti spun ceva. Eu m-am chinuit ff mult sa raman insarcinata. Tone de analize, investigatii, operatii cu si fara anestezii generale, naturiste, sute de litri de ceaiuri de 1000 de feluri, etc, etc. Infertilitate inexplicabila. Ma hotarasc sa fac FIV.
Inainte de FIV, plec in concediu, sarcina superba, copil superb, sunt o norocoasa.
Dupa ce am nascut-o pe Maya mi-am dat seama ca nimic din ceea ce am facut inainte nu mai conteaza. In plus, din punct de vedere sarcina, de-abia acum incepea greul. Cand Maya avea numai 5 luni si jumatate, am renuntat la protectii, stiind ca raman foarte greu insarcinata. Am ramas repede, in prima luna, s-a terminat la fel de repede, in a doua luna. Sarcina gemelara, una intrauterina, op din evol, una extrauterina, care se dezvolta foarte bine, mi-a spart trompa, am ramas "intr-o trompa".
Am inceput sa sper iar si dupa un an am reusit iar sa raman insarcinata. Si iar am pierdut sarcina. De ce? Nimeni nu stiu, toate analizele sunt ok. pentru ca...asa a fost sa fie.
Tot pentru ca imi doresc enorm si bb 2, am facut si FIV si voi incerca in continuare si natural, voi continua cu analizele etc.
DAR: ianinte de FIV l-am rugat pe Dumnezeu ca, daca imi da o sarcina, sa ma lase sa am un copil sanatos, aici, cu noi, daca nu, mai bine sa nu raman insarcinata; crede-ma, este mult mai greu, este cumplit, sa ramai si sa pierzi sarcina (chiar daca mai ai copii), decat sa nu ramai insarcinata.
Stiu, o sa spui ca eu sunt norocoasa, ca am un copil si asa este. Dar la momentul potrivit, Dumnezeu ma va ajuta, sper, sa il am si pe al doilea. Si tu vei avea atat cati vei dori. Ok?
Este foarte greu, extrem de greu, dar noi suntem puternice si vom trece cu bine peste asta.
Si eu simt ca o iau razna cand vad femei gravide...si la mine la serv, in sediul in care sunt (este mare) sunt cred peste 30-40 de femei gravide cu care dau nas in nas zilnic...si e cumplit, dar trec peste.
Poate ca in toamna vom reusi amandoua.
Eu ieri m-am "intalnit" cu 2 berze care stateau in acelasi cuib. Si Maya mi-a spus ca vine barza si pune bebicul in burtica. Si ca o sa fie bebicul ei, il schimba, il adoarme, se joaca si il spala. Si am bocit ca proasta.
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
blue_flower spune:
Of, Iazminn, tare rau imi pare pentru tine....tare rau.
Nu te invinovati. Asta e, accepta, nu ai altceva ce sa faci. Dumnezeu stie de ce e asa si de ce nu ne da sufletele in grija atunci cand vrem noi cu tot dinadinsul.
Dar, eu sunt convinsa ca ti-l va da atunci cand va vrea EL. Nu dispera, nu stiu cati ani ai, dar sunt convinsa ca mai ai timp.
Ai grija de tine, poti face lucruri minunate in viata ta, cu viata ta si pentru alti oameni, chiar daca ai ratat si al treilea FIV.
Putere pentru al patru-lea vei primi. La fel cum ai primit si pentru asta.
Hai, capul sus. Si maine e o zi!!!!!!
Fragutza spune:
Bun gasit!
Girls,
Va citesc mereu si va tin pumnii sa reusiti!Ma bucur foarte tare pt toate reusitele din ultima perioada! Sarcini cat mai usoare si la termen!
Succes tututor!
Raluca
26+
frank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingeras26a Eu ieri m-am "intalnit" cu 2 berze care stateau in acelasi cuib. Si Maya mi-a spus ca vine barza si pune bebicul in burtica. Si ca o sa fie bebicul ei, il schimba, il adoarme, se joaca si il spala. Si am bocit ca proasta. Ingeras, mami de Maya |
situatiile acestea ma emotioneaza si pe mine pana la lacrimi!
iazminn sper sa te ajute sustinerea noastra!
ingeras26a spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui frank
situatiile acestea ma emotioneaza si pe mine pana la lacrimi! iazminn sper sa te ajute sustinerea noastra! |
oricum suntem toate, intr-o masura mai mica sau mai mare, labile psihic, asa ca de ce nu ma mira??
Iazminn, capul sus! Stiu ca este cu atat mai greu cu cat au fost foarte multe reusite in ultima perioada, dar fiecare avem scrisa soarta asta undeva...o sa rasara soarele, hai, nu mai plange! daca vrei sa vb, scrie-mi PM si te sun, ca sunt calita cat cuprinde, din pacate...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
KoraPop spune:
Iana draga mea FELICITARI!!!!! Sincer eu am simtit ca vei reusi chiar de cand ne-ai dat vestea trista ca tatal tau a plecat la DD....atunci am stiut ca dupa atata suferinta vei fi rasplatita....Sarcina usoara si bebe sanatos!
Husky ce zici, oare am gura aurita? Eu ti-am tot zis ca faci gemeni chiar si cand ne-am vazut ultima data pe hol la Giulesti si d-na cu care vorbeai a inceput sa rada! Felicitari inca odata!
blue_flower FELICITARI si sarcina usoara si la termen si bebe sanatos!
Iazminn tie nu iti spun decat ca te inteleg atat de bine.....crede-ma ca o vei lua de la capat,pana ai cu ce sa faci FIV nu te lasa. Eu nu prea sunt in masura sa te incurajez pentru ca nu am reusit inca, dar poate ambitia mea ( atat cat a mai ramas din ea ) sa iti dea si tie un imbold. Trebuie sa speram si sa credem in DD! Numai el ne poate ajuta. Sunt alaturi de tine!
Eu azi sunt zi 1.Sper ca cm urmator sa vina atunci cand trebuie cam pe 29 iunie si sa pot pune si eu puisorii luna urmatoare...
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
ellanik spune:
Iazminn, imi pare tare rau.Incearca sa nu iti pierzi credinta si increderea ca va veni soarele si pe strada ta.Acum iti trebuie liniste.Va veni si vremea ta, o sa vezi!
Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !
Dana_bebe spune:
Deocamdata avem 7 embrioni - mai sunt 13 ovocite carora li se va face ICSI.
Joi ET - aducem acasa bebelusii.Sper!
ALRAK spune:
Liliana, Georgiana, Iazminn, imi pare tare rau.Stiu exact ceea ce simtiti, am trecut si eu de curand (26 mai) prin asta, este greu , este dureros si ai impresia ca esti nedreptatit, dar DD stie ce face si nu ne ramane decat sa ne rugam sa reusim si noi. Trebuie sa ne rugam sa ne dea puterea trecem peste tot ceea ce ne este dat. Nu intotdeauna lucrurile sunt ce par a fi.Trebuie sa speram in reusita noastra. Ma rog pentru voi sa puteti trece peste acest esec , DD sa va intareasca si sa va ajute .
nusy ma rog si pentru tine ca Ingrid Cristina sa vina pe lume sanatoasa peste trei saptamani.
ellanik tin pumnii pe 17 iunie.
anka daria 77 si oute de calitate.
dana bebe wow..... 25 ovocite, n-am mai auzit de asemenea productie, ma rog sa fie de calitate SUPER si sa se prinda bine
doris 71 sarcina usoara si BB sanatos
Pupici pentru toate
Doamne Ajuta-ne!
iana_mari spune:
FETELOR MI-E FRICA AM NISTE PETE MARO SI MA DOARE MIJLOCUL SI BURTA CA ASEARA.
OARE TOATA BUCURIA SA TINA ASA PUTIN?
CE SA FAC?
KORA MULTUMESC.