FIV 227

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frank spune:

huski, iana, blue, FELICITARI GRAVIDELOR!!! minunat inceput de luna, sper sa fie in continuare tot asa.
liliana sorry, aduna-ti puterile si incearca din nou!
dana eu, una, nu am auzit despre nimeni pana acum sa aiba asa productie de ovocite! felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Blue flower, felicitari!

Luca, ce ne mai spui? cum merge injectatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Blue_flower felicitari, sarcina usoara!
Liliana capul sus, data viitoare vei reusi!

Am si eu o rugaminte, de unde pot cumpara progesteron injectabil?
Ma poate ajuta cineva?

Multumesc mult!

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

frank - eu cand fac o treaba o fac bine! ce sa zic e bine ca nu sunt hiperstimulata - eu stiu ca pentru bebe nu e nevoie de atat de multi dar ce sa fac - acum asteptam sa vedem cati s-au fertilizat ... cum cresc - nu m-a sunat nimeni de la laborator inca si sper ca asta sa fie o veste buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Liliana, multi pupici de incurajare.
Alsima, nu se stie la urmatoarea eco daca nu mai apare un saculet . Asa a patit Elenada, poate intra si iti spune ea mai exact, la prima eco s-a vazut doar un sac si la urmatoare s-au vazut doi. Cica unul era ascuns dupa celalalt.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Felicitari din tot sufletul proaspetelor gravidute si multa putere si incredere in Dumnezeu la cele care nu au reusit,inca !!!
Fetelor....aveti grija de voi si de "comorile" din burtica.....prima batalie a fost castigata, urmeaza altele.....va spune o mamica ce a trecut prin asa ceva...rugati-va in fiecare zi la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului sa va ajute sa va tineti copilasii in brate , sanatosi.....
Ma bucur pentru voi toate la fel cum m-am bucurat si pentru mine ...

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Felicitari fetelor proaspat gravidutze ! Reusita voastra ne bucura si ne umple de optimism pe noi cele care inca luptam sa fim ca voi.

Dintre voi, cele care ati reusit, este vreuna cu hormonul antiMullerian mic ? Eu mi-am luat azi analiza si mi-a iesit 1 in conditiile in care ar fi trebuit sa fie intre 2 si 7. Pentru mine nu e chiar o surpriza pentru ca facusem deja de cateva ori FSH-ul si LH-ul si iesisera prost. In conditiile astea (si legat si de "recolta" Danei), oare voi reusi sa produc suficienti foliculi in urma stimularii? Cred ca nu am decat sa astept sa vad ce iese ... si intre timp... (cu lapte, bineinteles) ... pentru sustinerea moralului !

BAFTA fetelor care astepta rezultatele in curand !

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cocolyso: progesteronul injectabil nu se gaseste la noi in tara,ci numai in strainatate(Ungaria,Italia,Anglia,Germania si probabil si in alte tari).Daca ai vreo cunostinta/ruda,poate sa ti-l procure dar cu reteta(in strainatate astia nu dau medicamente decat pe reteta).Daca nu,mai ai o posibilitate,sa dai anunt pe forum poate mai e vreo fata careia i-a ramas si nu-i mai trebuie.

Ioanatugs: asa e,mai am putin de tot!

Nusy 36+ Ingrid Cristiana

Am intrat in luna a-9-a si A.M.R. 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Moniland....si eu ma gandesc ca poate, poate, mai e vreun saculetz acolo...dar nu conteaza...cum vrea Doamne-Doamne...
Suntem atat de fericiti oricum si ne rugam sa creasca bb mare si sanatos...

Va tin pumnii dragele mele dragi, cele in focuri si pe langa focuri!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

liliana imi pare sincer rau dar nu dispera si mergi inainte, numai asa putem sa ne strangem intr-o zi copilasii la piept.

huski, iana mari, blue flower, sarcini usoare si bb sanatosi si la termen.

Doris 14+

poze

Mergi la inceput